Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש המלצה למכונת גילוח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

חמי בקרוב טס ללונדון והציע לקנות עבורי מכונת גילוח (שלי כבר די מפורקת...)

האופציות לקנייה הם או בדיוטי או אי שם בלונדון.

אני אשמח לשמוע הצעות והמלצות שלכם למכונת גילוח טובה סביב המחיר של 800 ש"ח (אין לי בעיה עם גם פחות מזה)

הדבר הכי חשוב הוא שהמכונה תהיה "כשרה" (ז"א באישור מכון צומת)

תודה!

פורסם

במחיר של 800 ש"ח אתה יכול לרכוש את המכונה של פיליפס RQ1250 שהיא עם אישור מכון צומת. המכונה מעולה ומסידרת הדגל של פיליפס. אני אישית מתגלח איתה כבר מעל לשנה והיא שווה כל שקל.

בחו"ל אתה לא יכול לדעת האם הדגם תואם גם בסכינים למה שמשווק בארץ (לצורכי אישורים) ולכן המלצתי לקנות בארץ או בדיוטי פרי (המכונה עולה שם 200 דולר אם לא פחות מכך).

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

ראיתי את המכונה הזאת ולפי מה שקראתי (בעיקר בזאפ) יש בעיה להתגלח איתה באזור הצוואר.

מה הניסיון שלך בנושא?

פורסם

הנסיון שלי בנושא הוא שאין לי בעיה באיזור הצוואר.

אבל, לאחי שהתנסה לפניי במכונה זו- היא לא התאימה לו ולא הייתה הכי מוצלחת באזור הצוואר, אבל גם לא נורא. לכן הוא העביר אותה אלי. אגב, לאחי יש זיפים קשים יותר מאשר אצלי.

אחי קנה במקומה את המכונה HQ7810. עלתה לו 300 ש"ח, ומגלחת לו מעולה את אזור הצוואר וכל הפנים (יש לה 45 סכינים, 15 לכל ראש). נראה שאולי באמת היא עדיפה עבורך.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

אני קניתי בדיוטי פרי בראון 790CC, כולל מתקן ניקוי וטעינה.משתמש בה מזה כשנה וחצי ומרוצה מאוד. המחיר ($200) זול מכל מה שמצאתי אז ברשת, כולל באיביי עכשיו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אבא שלי החליף בתקופה קצרה מאוד, 2 מכונות שונות מסדרת ארקיטק של פיליפס.

לא מרוצה מהם בכלל.

יצא לי להשתמש באחת מהם במשך שבוע, ואני יכול באמת לאשר שמדובר במכונה הכי פחות נוחה שהתגלחתי בה בכל שנותי כאדם שעיר.

מנגד, הייתה לי במשך 9 שנים מכונה של פיליפס מדגם HQ8160 שעשתה עבודתה נאמנה, במשך כל התקופה החלפתי לה את הסכינים פעם אחת. והיא עדיין פועלת, אבל נשבר בה מסגרת הפלסטיק שמחזיקה את הסכינים, אז החלפתי אותה.

כבר חצי שנה שאני משתמש בדגם די מקביל, פשוט שהוא קצת יותר חדש, שנקרא PT920.

מרוצה מאוד מהמכונה!

יצויין שהכותב ניחן בשיער פנים מרשים.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

אני משתמש בזו. יותר נכון השתמשתי. היום אני רק מקצץ עם מכונת תספורת.

הפיליפס הזאת פשוט מעולה!

היו לי בעיות להתגלח באזור הצוואר ואיתה זה היה פשוט תענוג. (ויש לי זיפים קשים!).

מומלצת בחום.

עכשיו מסקרנות אני אלך לבדוק מה איתה :shock: שוכבת בארון בתוך הקייס שלה כבר למעלה משנה.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

איך המכונה של בראון מתנהגת עם עור רגיש ובאיזור הצוואר?

ראיתי בבאג דיוטי פרי שהם מציעים את שתי המכונות ב200 דולר וכנראה שאני ארכוש את אחת משתיהן...

פורסם

אותי הבראון מגלחת היטב ובלי לגרות את העור. טעינה מספיקה לי לכ-10 ימים - ואני מדבר על מכונה בת שנה וחצי, כלומר סוללות ממש לא טריות, וגילוח יומי יחסית ממושך.

האמת היא שאני מתגלח בבראון מגיל 16 -חוץ מתקופה קצרה בצבא שבה היתה לי פיליפס 2 סכינים על סוללות, שלא גילחה מי יודע מה - ותמיד הייתי מרוצה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני משתמש ב- Philips arcitec מספר שנים ולא מרוצה מן הביצועים. צריך לעשות "השלמות" עם סכין גילוח באזור הצואר והפיאות. הגילוח פחות צמוד מדגמים קודמים של פיליפס ובראון שהיו לי. יש למכשיר גם מספריים (קוצץ פיאות) נשלפים, אבל הם מאוד קטנים.

מצד שני, הסוללה מחזיקה המון זמן והמכשיר נוח לאחיזה ולניקוי.

• תוכן חדש...