Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4985 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אף אחד לא אותת לי עם האורות, כי לא היה אף אחד איתי בכביש!

אני לא איזה לחוץ, והפלאש היה מיד ברגע החציה של המצלמה, לכן הייתי בטוח ב99% שהדוח בדרך.

למרות זאת, עד כה לא הגיע אף דוח, אבל כבר קרה בעבר שהדואר במושב שלי קיבל חשבונית של כביש 6 אחרי שאלו כבר פתחו בהליכי הוצלפ.

בכל מקרה, אם יהיה שינוי אעדכן, נכון לעכשיו לא קיבלתי כלום.

פורסם
אף אחד לא אותת לי עם האורות, כי לא היה אף אחד איתי בכביש!

אני לא איזה לחוץ, והפלאש היה מיד ברגע החציה של המצלמה, לכן הייתי בטוח ב99% שהדוח בדרך.

למרות זאת, עד כה לא הגיע אף דוח, אבל כבר קרה בעבר שהדואר במושב שלי קיבל חשבונית של כביש 6 אחרי שאלו כבר פתחו בהליכי הוצלפ.

בכל מקרה, אם יהיה שינוי אעדכן, נכון לעכשיו לא קיבלתי כלום.

כמו שחשדתי, דואר ישראל במיטבו.

קיבלתי היום את המכתב, זימון למשפט+10 נק'.

צולמתי על 134 בכביש בו מותר 90. המשפט נקבע לי לחודש חמישי 2013, עד אז נוסעים כרגיל?

האם במקרה של זימון למשפט גם ניתן להמיר לאזהרה? במידה ויש לי עבר נקי לחלוטין.

פורסם

זימון לבית משפט לא ניתן להמיר לאזהרה.

מה שכן אפשר לעשות זה להתכונן כמו שצריך וללכת לעו"ד טוב ולקוות לטוב.

יש מצב גדול שבעזרת עו"ד טוב והעובדה שהעבר שלך נקי (ואני מקווה שאתה לא נהג חדש וצברת כמה שנות נהיגה)

העו"ד יגיע להסדר לפניי תחילת המשפט והכל יחזור לקדמותו.

בכל אופן עד המשפט אתה יכול לנסוע כרגיל מבחינה חוקית.

גם אם תרצה בעזרת עו"ד אפשר בקלות לדחות את המשפט ולמשוך את הרישיון עוד כמה חודשים טובים.

בהצלחה.

פאביה 2010 1.6 אוטו׳ - אין כמו רכב מהעבודה!

לאנסר 2009 אוטו'- מהעבודה

אלטו 2010 ידני -SOLD

פונטו אקטואל 2006 ידני -SOLD

פורסם
אין קנס כי אין שם מצלמה פעילה !!! (בין צומת בית-ליד לצומת פרדסיה לכיוון דרום)

למעט המצלמת גטסו ברמזור של צומת בית-ליד!

*כנראה מישהו אותת לו עם האורות הגבוהים, והבנאדם נלחץ!

אז מסתבר שיש שם מצלמה פעילה :twisted:

פותח השרשור, כמה שנים יש לך רשיון, והאם יש לך עביות קודמות?

עו"ד טוב יעלה הרבה כסף, אבל יוציא אותך עם מינימום נזק לרשיון (שלילה על תנאי או משהו), אם תלך לבד, ויש לך עבר נקי כמו שתיארת, אז יכול להיות שתקבל "רק" 1000 שקל קנס+שלילה כלשהיא.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אז מסתבר שיש שם מצלמה פעילה :twisted:

פותח השרשור, כמה שנים יש לך רשיון, והאם יש לך עביות קודמות?

עו"ד טוב יעלה הרבה כסף, אבל יוציא אותך עם מינימום נזק לרשיון (שלילה על תנאי או משהו), אם תלך לבד, ויש לך עבר נקי כמו שתיארת, אז יכול להיות שתקבל "רק" 1000 שקל קנס+שלילה כלשהיא.

לא פקפקתי בעצמי לרגע, כביש ריק מאדם בשעה מאוחרת בלילה, או שזה היה פלאש של המצלמה או שאיזה צפר יצא לצלם ינשופים.

יש לי רשיון מעל 5 שנים (שזה התנאי להמרה לאזהרה), ואקבל באהבה קנס של 1000 שקלים, אבל מה זה עוזר לי אם אקבל שלילה יחד איתו?

הרי ממילא זו האופציה היחידה לא? אלא אם כן שינו את החוק והיום זה כבר עונש מאסר :roll:

פורסם
מה אני אגיד לך, לך תנסה אולי ככה תשתכנע.

אני עובר בקטע כביש זה על בסיס קבוע במהירות אשר תפעיל את המצלמה הנ"ל. ואני מבטיח לך שהיא לא פעילה!

1. או שצילמה אותך המצלמה שבצומת בית ליד.

2. או שצילמה אותך מולטנובה על ניידת.

*תסרוק את הדוח ותעלה לפה, אולי נוכל לקבוע את המיקום המדוייק.

גיא

פורסם
זימון לבית משפט לא ניתן להמיר לאזהרה.

מה שכן אפשר לעשות זה להתכונן כמו שצריך וללכת לעו"ד טוב ולקוות לטוב.

אפשר בבקשה הסבר על המשפט "להתכונן כמו שצריך"?

הוא צולם על ידי מצלמה, אז כיצד ניתן להתכונן למצב כזה?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
לא פקפקתי בעצמי לרגע, כביש ריק מאדם בשעה מאוחרת בלילה, או שזה היה פלאש של המצלמה או שאיזה צפר יצא לצלם ינשופים.

יש לי רשיון מעל 5 שנים (שזה התנאי להמרה לאזהרה), ואקבל באהבה קנס של 1000 שקלים, אבל מה זה עוזר לי אם אקבל שלילה יחד איתו?

הרי ממילא זו האופציה היחידה לא? אלא אם כן שינו את החוק והיום זה כבר עונש מאסר :roll:

תחילה כמו שגיא אמר תעלה את הדו"ח לפה, בין היתר גם כדי שנראה מהו מכשיר האכיפה. אני מכיר את המצלמה, וידעתי שאיננה פעילה כמו גיא, אבל מצד שני ראית פלאש ממצלמה, ואתה יודע בדיוק באיזה קטע זה היה. או שזה מולטנובה או שמשטרת ישראל משתמשת שוב במצלמות הישנות.

בפעם האחרונה שבדקתי, התנאי להמרה היה רשיון נהיגה במשך 10 שנים, ו-5 האחרונות ללא עבירות.

בקשר לעונש, אבהיר את עצמי:

1. עו"ד - יעלה הרבה כסף, יכול להוציא אותך ללא שלילה בפועל בכלל.

2. ללא עו"ד - או שהשופט יחליט לזמבר אותך עם קנס יפה+ שלילה ארוכה, או שההפך, אם תהיה בעל נתונים טובים (כמו הנתונים שמאפשרים המרה), ותבהיר לשופט, שאתה נהג זהיר, וזה לא יקרה שוב לעולם, אז הוא גם יכול לתת לך "רק" 1000 שקל+שלילה לזמן קצר.

בכל מקרה, אתה כן יכול להתייעץ עם עו"ד, אומנם פגישת ייעוץ עולה כסף, אבל זה לא סכום גדול בהשוואה להעסקת עו"ד, ובד"כ אם אתה מעסיק אותם, אז הם מזכים אותך על פגישה הייעוץ.

בהצלחה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...