Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ממקום העבודה דרגה 3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

בקרוב אני אמור לקבל רכב מדרגה 3 בעבודה.

כיום אני נוהג בשברולט קרוז LT 1800. הייתי מאוד מרוצה ממנו אבל לאחרונה התחיל לעשות בעיות.

מה המלצתכם? האם יש רכבים 7 מקומות בדרגה 3?

האם הקרוז החדשות טובות ה- 1.4?

הרכב צריך להיות מאובזר, בטיחותי, רחב, נוח, חזק, תא מטען גדול.

זה די דחוף אני צריך להחליט עד מחר.

פורסם

לשאלתך, יתרונות הטורבו על ה-1.8, חווית נהיגה, ביצועים, אבזור רב יותר, תצרוכת דלק טובה יותר, פליטת מזהמים נמוכה יותר, בטיחותית יותר, ו-10 כריות אוויר לעומת 6

פורסם

לא מכיר רכבים מקבוצה 3 עם 7 מקומות (חשבתי על טויוטה ורסו אבל נראה שהיא קבוצה 5, שווה בדיקה מעמיקה יותר).

תא מטען גדול מאוד ונוחות תמצא בסקודה אוקטביה אבל היא פחות בטיחותית ומיושנת במקצת.

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

קאדי דיזל אוטומטית עולה 157K שזה עמוק בתוך קבוצה 4.

קאדי 1.2TSI עם גיר רגיל יש גירסת 7 מקומות שנכנסת לתקציב.

כמו"כ יש ברלינגו גיר רגיל עם 7 מקומות ב-140K ופיאט דובלו גיר רגיל עם 7 מקומות במחיר דומה.

הדובלו בא גם עם גיר רובוטי ב-152K.

הלוגאן באה רק עם גיר רגיל, ונראה שכבר אי אפשר לקבל אותה בליסינג כחדשה.

אופציה חדשה ומעניינת בקבוצה היא הרנו מגאן סטיישן דיזל עם גיר רובוטי כפול מצמדים.

(ממקורות יודעי דבר בקרסו גונב לאוזני שלמרות חששם מגיר הזה והכמות הגדולה של הפלואנס דיזל שנמכרו איתו עד כה יש אפס תקלות עם הגיר הנ"ל)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

עד כמה שאני זוכר המגאן סטיישן היא 5 מושבים ולא 7.

לברלינגו יש 6 מושבים (3 מושבים בשורה הקדמית).

כנראה מציאות גדולות בסגמנט ה-7 מקומות אין בתקציב הזה, לא כחדשות.

אגב, שברולט קרוז טורבו היא מכונית טובה. שברולט קרוז לא טורבו קצת פחות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לברלינגו יש דגמים עם 5,6,7 ו-8 מושבים.

כרגע משווקים דגמים עם 5 ו-7 מקומות. ( כאשר שני המושבים הנוספים בהתקנה מקומית)

המגאן סטיישן הובאה בתור רכב עם הרבה מקום למטען עם חמישה מושבים.

(אם כי כמעט בכל סטיישן ניתן ניתן חוקית להוסיף מושב לשניים - אני לא הייתי מושיב את היקרים לי במושב כזה)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
ע

אגב, שברולט קרוז טורבו היא מכונית טובה. שברולט קרוז לא טורבו קצת פחות.

קיבלנו אחת כרכב חליפי מהליסינג ליום ואני ממש לא מבין מה ההתלהבות ממנה.

נוחות בינונית, הגה זוועה (ואני עוד משווה לפלואנס שגם בה ההגה לא בדיוק להיט) ומאוד לא אהבתי את הגיר.

בקבוצה 3 הייתי בוחר בין הגרסאות המאובזרות והחזקות של קבוצה 2. זה פוקוס סטיישן (צפופה לטעמי), מגאן סטיישן 2 ליטר או דיזל, פלואנס 2 ליטר מאובזרת או דיזל מאובזרת וכו'. מההיצע הקיים היום כנראה שאני הייתי הולך על מגאן סטיישן 2 ליטר ולא דיזל (בהנחה שלא אתה משלם את הדלק) בגלל הגיר הרציף והמנוע השקט יותר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...