Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אני מאוד לא מרוצה מאיך שborderlands 2 רץ על ה5850 שלי, אני מעוניין להחליף לדור 5XX או 6XX של נווידיה, בעיקר בגלל הפיזX ותאימות שמכויחה את עצמה כל פעם מחדש. המחשב כרגע הוא core i5 750, 4GB ראם ישודרג לסינגל של או שניים של 4, לא סגור עדיין, תלוי איפה אני ימצא CL נמוך יותר bang for bucK.

והארדדיסק שיקבל חבר SSD קטן למערכת הפעלה ומשחקים/תוכנות.

אני משדרג את המערכת הזו כדי שעוד חצי שנה בערך אני אחליף למערך I7 עם בקוט 1155 או 1150 שאולי יצא עד אז.

השאלה נשאלת האם המערכת הנוכחית תוכל לנצל את הכרטיסים מסוג 570/660 TI. לא החלטתי איזה עדיין

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

אני גיליתי שבכרטיסי מסך אני בודק כמה עולה מוביל השוק, ואז קונה את מה שעולה חצי ממנו למחשב שאני מרכיב

זה בד"כ באזור ה 1200 שקל בשנים האחרונות (נגיד היום היתי קונה את ה 560)

נכון, הוא לא סוחב את BF3 על ההגדרות הכי מפגרות שלו אבל הוא סוחב אותו מספיק טוב כדי שאני אגיד וואוו :-)

הסתכלתי עכשיו על הכרטיסים שציינת והם די רציניים (~1900 ש"ח)

אני לא רואה סיבה שהמחשב הקיים לא ינצל אותם כמו שצריך

מה האופציה לחכות ולקנות הכל ביחד בעוד חצי שנה?

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

הI750 הוא אולי I5 אבל הוא קוואד קור רציני ביותר שמשתווה לI7ים מאותו דור בהכל (חוץ מMulti threading על אותה ליבה... לא ממש פונקציה למשתמשים ביתיים)

לדוגמא תעיף מבט בChart הבא של Toms hardware:

http://www.tomshardware.com/reviews/gaming-cpu-review-overclock,3106-5.html

הi750 עד היום (זה מחודש שעבר הטבלה כן?) ממוקם מאוד גבוהה מבחינת ביצועים.

עם 4 גיגה ומעלה זיכרון הוא בהחלט יספיק ל99% מהמשחקים היום לכל רמה של כרטיס מסך בשוק - גם היקרים ביניהם.

תדאג רק שהספק שלך יעמוד בזה ואתה על הסוס.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני חושב שאני עם 650. אמור לעבוד עם הדור החדש, בהתחשב בצריכה הנמוכה. בעיקר ב660

אגב, דרור. נכון להיום ה5850 עבד יפה, לאחרונה כל המחשב עושה בעיוות של "תקיעות" שהפסיקו ברגע שביטלתי את הכרטיס. אני לא יודע מה קור הבעיה, אבל המחשב יכנס בימים הקרובים לתיקון, שם ירכשו כל הרכיבים וישודרגו עצמאית

Stay tuned

פורסם

כמו שאמרו - אל תדאג בקשר לשאר הסטאפ.

במשחקים, מה שחשוב בדרך כלל הוא כרטיס המסך. בטח בימינו כשגם המעבדים הבינוניים ומטה הם סוסי ביצועים.

אני למשל עם מעבד 'עתיק' Q9400 וכרטיס מסך חזק (6950) וכל המשחקים המודרניים רצים אצלי על הגדרות גבוהות בלי שום בעיה.

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם

יש לי I5-750 עם 4GB זכרון וכ.מסך של ATI מהסדרה של 4XXX מלפני 3 שנים בדיוק

והמשחק עובד חלק ובלי תקיעות, תנסה לשחק עם ההגדרות של המשחק או הכ. מסך.

אני יודע שאני עדכנתי דרייברים בשביל המשחק אלי גם אתה צריך.

404

פורסם

כנראה שהכרטיס שלי תקול, בדקתי עם עוד חבר, גם אצלו הוא עושה את אותם שיהוקים.

בכל מקרה, הוחלט עך 660 TI לעומת ה570 בגלל צריה נמוכה יותר למרות ביצועי GPGPU נחותים יותר יחסית שיתרמו לSOLIDWORKS ולפוטושופ. מבחינת הזכרון יוחלף ל2 זכרונות של ריפג'וז 1333 של 8 GB. השיפור האחרון האמיתי בא בצורת SSD שיכיל את תוכנות העבודה שלי ומערכת ההפעלה, מלמבד כונן הטרה הישן שלי שיהפוך לאחסנה של משחקים ומדיה, כרגע אני מחכה לראות מה ההצהרהשל אינטל לגבי הדור הבא שאמור לצאת והאם יהיה כדאי לחכות לו או לשדרג ל3770 יותר מאוחר, מכיוון שבדור הבא למיטב הבנתי ישתנה (שוב :x ) הסוקט ל1150

Stay tuned

פורסם

לא מאוחר, ההזמנה בוצעה, אך עדיין ניתן לבטל. אני כרגע מווותר על ATI בגלל מנוע הפיזX. אחרי שראיתי את ההבדל עם ובלי ובתור רודף חווייה אופטימלית, אני לא מוצא סיבה להמשיך עם ATI

Stay tuned

פורסם

האמת אני לא מבין מה הבעיה עם ה5850, יש לי אותו כבר שלוש שנים ביחד עם i5 750 ו4 ג'יגה ראם, כל המשחקים כולל באטלפילד רצים אצלי בהגדרות גבוהות בצורה חלקה, אני לא הייתי רוצה לדעת (או.. שכן?) מה היה קורה אם הייתי עושה אוברקלוק למערכת הזאת.

אגב לבחור שאמר שעיקר העניין זה בכרטיסי מסך ושידך כרטיס מסך חזק למערכת בינונית מינוס- יכול להיות שהמשחקים שאתה רוצה עובדים לך לפי דרישותייך אבל קח בחשבון שאתה יוצר צוואר בקבוק וככה בעצם מוריד את האפקטיביות של כרטיס המסך, ובחצי מחיר ממנו היית מקבל את אותה התוצאה.

פורסם

אתה יכול גם לקנות קירור איכותי למעבד ב200-300 ש"ח ולעלות מ2.67 לאזור ה4GHZ, גם יתן שיפור גדול וגם יבטיח לך שאתה רחוק מאוד מצוואר בקבוק לכרטיס מסך.

פורסם

טוב, אי אפשר לאסוף מאילת מוצרים ללא נוכחות בעל הכרטיס. כל הXXX. בכל מקרה, צריך גם לשדרג ספק לדעתכם בשביל 660/670? כרגע על 520W.

System Type: 1 physical CPU

Motherboard: Regular - Desktop

CPU Socket: Socket LGA 1156

CPU: Intel Core i5-750 2667 MHz Lynnfield

CPU Utilization (TDP): 85% TDP

RAM: 2 Sticks DDR3 SDRAM

Video Card 1: NVIDIA GeForce GTX 670

Regular SATA: 1 HDD

DVD-RW/DVD+RW Drive: 1 Drive

Additional PCI Card (avg): 1 Card

USB: 4 Devices

Fans