Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלטרנטור

sh145
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים בנושא המאזדה 626 בפי שסיפרתי לכם נורת בדיקת מנוע נדלקה שוב לאחר שהחלפתי ממיר קטליטי+חישן חמצן.פניתי שוב לאבי פארטס אצלו החלפתי ממיר והוא טען שיש להחליף ממיר קטליטי אחורי מסתבר שיש 2 במאזדה 626.עלות 800 ש"ח

כעת המנורה לא דולקת נראה מה יהיה בהמשך.

דבר נוסף נדלקת לי נורת טעינה מידי פעם לכמה דקות ואז ניכבית.לפני שנה החלפתי אלטרנטור.הייתי במוסך ואמרו לי שיש להחליף אלטרנטור שוב.אגב לפני 3 שנים החלפתי אלטרנטור בד"ש ברחוב השפלה בפ"ת החזיק שנתיים.אגב המקורי החזיק 8 שנים.נראה לי שכל האלטרנטורים בארץ משופצים בצורה עלובה וחובבנית.האם כדאי להזמין חדש מחו"ל עלות 300 דולר

אודה לתגובות

חג שמח

פורסם

אכן, איכות התיקון של האלטרנטורים, סטרטרים וכו' בארץ מתחת לכל ביקורת.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לפי דעתי לא כדאי לך להזמין מאיביי אתה יש אחד בפתח תקווה שאני מכיר משפץ אלטרנטורים מעולה! אני ישיג לך את המספר שלו אני ירשום לך.

ובקשר לשיפוץ הבעיה שבארץ השיפוץ לא משהו זה כי רוב אלה שמשפצים מעדיפים "לחסוך" בחלקים כי גם ככה עד שתקרה לך תקלה האחריות תפוג.

אתה צריך לוודא שבשיפוץ אלטרנטור יחליפו לך

1)מיסב

2)פחמים

3)ווסת מתח

אם שלושת אלה יוחלפו אין סיבה שתקרה לך תקלה באלטרנטור ב3\4 שנים הקרובות בשקט

• תוכן חדש...