Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5036 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לאחרונה צבעתי שידת טלוויזיה בצבע שחור מבריק עם צבע "בטלוקס" מבסיס סינטטי (מלא, 5W30). לאחר הצביעה ה100ממת שיצאה לי התחרטתי על המבריק ואני מעוניין שהגימור יהיה מט. האם יש דרך לעשות את זה מבלי לצבוע מחדש בצבע מט?

תודה,

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לא צובעים רהיטים בבית בשחור, ובטח ובטח שלא במבריק.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אם השכבה העליונה של הצבע תקינה ואין שום סימני פגיעה שקילפו צבע או שריטות עמוקות, כל שנותר הוא ללטש קלות עם נייר עדין (ולא גס מידי) את הצבע הקיים ולצבוע מחדש (המלצתי: באותו סוג צבע).

מאחר וקיימים מספר סוגי צבע וחלקם מגיבים בצורה כזו או אחרת לצביעה של שכבות נוספות עליהן, אני ממליץ לפני שאתה צובע את כל הרהיט, נסה לצבוע בפינה נסתרת על הצבע המבריק ובדוק לאחר יום-יומיים האם העמידות של השכבה העליונה תקינה וטובה או לא (בדוק שהשכבה העליונה קשה ודבוקה היטב באמצעות העברת היד על הרהיט עם נגיעה של הציפורניים על הצבע. אם הצבע מתקלף בקלות [ותאמין לי, אם הוא יתקלף בקלות אתה תדע לזהות את זה] אתה תהיה חייב לבצע שכבת צבע יסוד ורק אז לצבוע שוב).

הנ"ל הוא מניסיוני האישי בלבד ומאחר וכבר נתקלתי באלמנטים שנצבעו ועברו ליטוש מצויין + צביעה מחדש בכמה שכבות "לפי הספר" (ואז התקלפו בלי להניד עפעף) המלצתי לך לבצע בדיקה במקום נסתר לעמידות הצבע. במקרים של צבע על צבע, צריך להיזהר ואם יש ספק אז אין ספק - לצבוע ביסוד (מאחר והמקרה שלך אינו דחוף כנראה, אתה יכול להרשות לעצמך יום-יומיים של טסט ואז לקבל החלטה)

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

בעיקרון, ניתן להפוך כמעט כל ציפוי מבריק למט באמצעות ליטוש / פוליש.

נייר עדין אבל לא עדין מדי (למשל, 400) יעמעם את הברק.

צריך לנסות לפני כן, כל צבע או לכה מגיבים אחרת.

אפשר גם לשפשף נמרצות בנייר עיתון או קרטון נקי או נייר אריזה חום -

גם זה מוריד את הברק בציפויים מסוימים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

עוד אפשרות - צמר פלדה עדין (0000) + וקס לא מבריק. יש כאלה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

תודה פשושים.

לרהיט אין איזה ערך סנטימנטלי או ערך בכלל, סתם מצאתי אותו והוא מתאים לי פיקס לדירה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

סתם מצאתי אותו והוא מתאים לי פיקס לדירה.

איתמר.

אני תמיד מופתע מאנשים שמוצאים רהיטים ומכניסים אותם הביתה. מיחזור במיטבו. :-D

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

זו שידת טלוויזיה נמוכה ורחבה של איקאה במצב חדש לחלוטין. זה משלים לי סט של שולחן סלון ומדף מאותה הסדרה.

אין לי מושג מי זרק אותה אבל היי, לא שואלים שאלות כאלו :wink:

• תוכן חדש...