Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5016 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות מליסינג ישירות ואני מתלבט בין יונדאי I30 עם 110,000 ק"מ לבין מזדה 3 עם כ 75,000 ק"מ.

הרכב אמור לשמש בעיקר לנהיגה בעיר 10-20 ק"מ ביום ומחוץ לעיר בסופי שבוע.

חשוב לי שיהיה מקום לשני כיסאות תינוק מאחורה ואולי גם מבוגר בינהם.

מאוד חשוב לי האמינות של הרכב אפילו קצת על חשבון הנוחות.

אשמח לעצה.

פורסם

אני בעל יונדאי כזו ויאמרו שאני משוחד אבל,הק"מ מאוד מציק לי בעין (רכב בן 3 או 4 עם 110,000 ק"מ זה לפחות בשבילי קצת יותר מידי) והייתי ממליץ לחפש אחת כזו אחרת עם ק"מ נמוך יותר (לא חסר רכבים כאלו,אל תהיה נעול על חברה אחת).

לגבי המאזדה,הנתונים טובים מצד אחד אבל, 2 כסאות תינוק מאחור+מבוגר עלול להיות די צפוף ולא נח מאחור בהשוואה ליונדאי המרווחת -במיוחד בגרסת הסטיישן CW.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
אני בעל יונדאי כזו ויאמרו שאני משוחד אבל,הק"מ מאוד מציק לי בעין (רכב בן 3 או 4 עם 110,000 ק"מ זה לפחות בשבילי קצת יותר מידי) והייתי ממליץ לחפש אחת כזו אחרת עם ק"מ נמוך יותר (לא חסר רכבים כאלו,אל תהיה נעול על חברה אחת).

לגבי המאזדה,הנתונים טובים מצד אחד אבל, 2 כסאות תינוק מאחור+מבוגר עלול להיות די צפוף ולא נח מאחור בהשוואה ליונדאי המרווחת -במיוחד בגרסת הסטיישן CW.

כמה זמן יש לך את הרכב ? ואיך האמינות ?

פורסם

האמינות ברכבי יונדאי החדשים טובה מאוד.

היונדאי תהיה חסכונית יותר מהמאזדה.

נסה למצוא רכב עם פחות ק"מ(חצי בערך).

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

הרכב ברשותי 10 חודשים ופרט ל-3 תקלות (אחת מהן יקרה מעט- החלפת שלטי נוחות בגלל פיוז ראשי שנשרף ,עניין של 500 ש"ח,תקלת ESP שכוסתה באחריות וגירוז של חלק מאחורי ההגה החשמלי-סה"כ הרכב די אמין,חסכוני יחסית לקבוצת המשפחתיות.

פורסם

אם הרכב בן 10 חודשים התקלות לא תוקנו במסגרת האחריות?

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
אם הרכב בן 10 חודשים התקלות לא תוקנו במסגרת האחריות?

הרכב משנת 2009,הוא אצלי 10 חודשים.

הרכב אמנם היה באחריות אבל,תקלת שלטי הנוחות אינה מכוסה במסגרתה (הרכב לא מגיע כך מהחברה זה קומבינת ליסינג וגם בחוזה מולם כתוב,שאין אחריות על זה),יוניט ESP הוחלף באחריות והסיפור עם ההגה אירע 3 ימים לאחר תום האחריות והם אמרו שהתיקון לא יהיה בחינם אבל יתחשבו במחיר.

פורסם

האם מדובר בדגם 2009 מהצורה החדשה או הישנה? כי ב-2009 יש את שני הדגמים (לפני ואחרי מתיחת הפנים) והדגם הישן קצת יותר צפוף. אם זה אכן המצב, אז לדעתי היונדאי עדיפה.

לא ציינת את התקציב שלך אבל כמו שציינו כאן באופן כללי אתה יכול לחפש את היונדאי i30cw שהיא יותר ארוכה ומרווחת, בעיקר בתא המטען. בערך באותו טווח מחירים יש לך גם את פורד פוקוס, שהיא מאוד מרווחות ולא פחות אמינה. ואופציה נוספת היא סוזוקי SX4, מכונית מאוד אמינה גם אם פחות "מוכרת" בארץ בהשוואה ל-i30 או למאזדה 3.

• תוכן חדש...