Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אתמול (שלישי, 02/10/12) קיבלתי דוח, אומנם קטן (100 ש"ח), אבל שיקרי.

הגעתי לעבודה בשעה 7:30, צריך לשים כסף מ 8:00.

באופן קבוע אני יוצא מהעבודה כמה דקות לפני 8:00 שם כסף במדחן והולך לדואר לשלוח חבילות מהעבודה.

גם הפעם זה מה שעשיתי, שמתי כסף למשך שעתיים.

שעה 9:30 יצאתי פעם נוספת מהעבודה, הפעם לסבב בנקים, הלכתי למדחן לפניי כן כי ידעתי שאני לא אחזור עד 10:00

ושמתי כסף לשעתיים נוספות.

לאחר מכן פעם נוספת יצאתי מהעבודה בשעה 11:30 לשים כסף לשעתיים נוספות

ובשעה 13:30 לעוד שעתיים נוספות.

סיימתי לעבוד בשעה 14:00, הלכתי למדחן לשים כסף לשעתיים נוספות, כיוון שאשתי הייתה צריכה לחזור עם הרכב ואני עם מונית.

להפתעתי גיליתי שיש לי דו"ח על השמשה על סך 100 ש"ח.

בדקתי את המדחן, את השעה, לא הבנתי למה ומה קרה, וראיתי פרט קטן שהדו"ח ניתן בשעה 8:27 בבוקר.

זו הפעם השלישית שהלכתי לרכב לשים כסף, מלבד פעם ראשונה לפני הדו"ח ומלבד הפעם האחרונה בה גיליתי את הדו"ח

ואני מוכן להישבע שלא היה דו"ח על השמשה באף אחת מהפעמים.

אני יודע שהדו"ח הוא על סכום קטן (100 ש"ח) ובטח הרוב יגידו על תבכה ועדיף לשלם,

אבל זהו מקרה מרגיז בוא אני בטוח 100% ששמתי כסף ובאותו הזמן הפיוזים השתוללו מעצבים.

ואם המדחן היה מהבהב לפני ששמתי כסף בכל אחת מהפעמים בטוח ההיתי רואה את זה...

יש לכם אולי עצות, הערות הארות או משהו להגיד על המקרה?

תודה רבה.

001.jpg

פורסם

אתה במצב של "תוכיח שאין לך אחות" - אין לך קבלה או כל אסמכתא אחרת לתשלום.

ממליץ לך לרכוש איזיפארק - אשר מתעד את שעות התשלום והחניה ולפחות בעריןם מסויימות מאפשר חידוש תשלום באופןמ אוטומטי. אופציה נוספת היא פנגו.

בחר בין השתיים את זו שיותר נוח לך להפעיל.

אם אתה חונה עם כרטיס חניה - שמור אותו לפחות שנה (נשמע הזוי, אבל כך תוכל לערער על דו"ח שיגיע בדואר לאחר מספר חודשים).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

1. אלה פרטי הרכב שלך? קורה ש"שובבים" למינהם מצמידים לרכב אחר את הדוח שלהם.

2. אני חושב שניתן "לחלוב" את המדחן כדי להוכיח ששולם עבור חניה.

שיהיה...

פורסם

כן אלו הפרטים שלי.

גם אם "יחלבו" את המדחן.

אין שם שעות... עברו מספיק מכוניות שם במהלך היום וחצי...

לא ניראה לי זה פתרון...

מצב מעצבן!

וגם שאלתי פקח שעבר שם (זה לא היה מי שהביא לי את הדוח, בדקתי, אחרת הוא לא היה יכול לתת עוד דוחות...)

והוא אמר שהם לא מצלמים את המדחן כדי להראות שהוא מהבהב ואין בו כסף.

ממש חוצפה!

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
אתה במצב של "תוכיח שאין לך אחות" - אין לך קבלה או כל אסמכתא אחרת לתשלום.

ממליץ לך לרכוש איזיפארק - אשר מתעד את שעות התשלום והחניה ולפחות בעריןם מסויימות מאפשר חידוש תשלום באופןמ אוטומטי. אופציה נוספת היא פנגו.

בחר בין השתיים את זו שיותר נוח לך להפעיל.

אם אתה חונה עם כרטיס חניה - שמור אותו לפחות שנה (נשמע הזוי, אבל כך תוכל לערער על דו"ח שיגיע בדואר לאחר מספר חודשים).

ממלית בחום על פנגו מהנייד. זריז ונוח. יש גם אפליקציה לכל חובבי הסמארטפונים.

אוהב את המיקרה, אבל רוצה ראב 4

פורסם
כן אלו הפרטים שלי.

גם אם "יחלבו" את המדחן.

אין שם שעות... עברו מספיק מכוניות שם במהלך היום וחצי...

לא ניראה לי זה פתרון...

מצב מעצבן!

וגם שאלתי פקח שעבר שם (זה לא היה מי שהביא לי את הדוח, בדקתי, אחרת הוא לא היה יכול לתת עוד דוחות...)

והוא אמר שהם לא מצלמים את המדחן כדי להראות שהוא מהבהב ואין בו כסף.

ממש חוצפה!

אם לא צולם, מה ההוכחה?! תערער.

פורסם

ומה קורה במצב של דוח תנועה של משטרה על חניה?

אף פעם לא ראיתי שוטר שמצלם רכבים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
ומה קורה במצב של דוח תנועה של משטרה על חניה?

אף פעם לא ראיתי שוטר שמצלם רכבים.

ל'

כן, היה לי מקרה כזה ולא טרחתי להתעסק ב"צולם" וכדומה בגלל שהדו"ח היה מוצדק. האם הגיוני עיקרון של "אשם עד שהוכחה חפותו"? כששוטר שם דו"ח חניה - אז כן. לא יודע אם זה תופס גם לגבי פקח, אחרת למה פקחים נדרשים לצלם את הרכב?

פורסם

פקחים מצלמים רק עבירות תנועה כדי שתהיה הוכחה במשפט.כמו כן תבקש פירוט של המדחן מהמספר שמופיע עליו.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם
כן, היה לי מקרה כזה ולא טרחתי להתעסק ב"צולם" וכדומה בגלל שהדו"ח היה מוצדק. האם הגיוני עיקרון של "אשם עד שהוכחה חפותו"? כששוטר שם דו"ח חניה - אז כן. לא יודע אם זה תופס גם לגבי פקח, אחרת למה פקחים נדרשים לצלם את הרכב?

עיקר העבודה של הפקחים היא דוחת על עבירות של חניה.

אני חושבת שזה הרבה יותר מעיל ויעיל מבחינת העיריה ,

להנפיק דוחות ממוחשבים מצולמים מאשר לתת לפקח פנקס דוחות,

ושיתחיל למלא אותו כמו ששוטרים צריכים לכתוב.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
עיקר העבודה של הפקחים היא דוחת על עבירות של חניה.

אני חושבת שזה הרבה יותר מעיל ויעיל מבחינת העיריה ,

להנפיק דוחות ממוחשבים מצולמים מאשר לתת לפקח פנקס דוחות,

ושיתחיל למלא אותו כמו ששוטרים צריכים לכתוב.

ל'

ולכן עולה השאלה - למה הנ"ל לא צילם אם כך נהוג ומקובל? חובת ההוכחה במקרה הזה היא על הפקח, לא החונה.

פורסם

מצטרף להמלצה על פנגו, גם נוח(לא צריך לרוץ לרכב כל הזמן) וגם מתעד את החניות כך שאתה מבוטח מול מקרים כאלו.

• תוכן חדש...