Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיברקלאב!

פיברקלאב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

און,

הרכב היה בחוות התוכים בכפר הס, אזור המקבל גשמים.

נראה לי שאכסה את פתחי המנוע, אפרק את הכיסאות הקדמיים והספסל האחורי ואז אשטוף שטיפה מסיבית ראשונית.

עד אז אחליט אם לנסות להניע (יש צורך בהשלמות לפני כן) או לפרק ולבצע שיפוץ מקיף.

"אם מה שאתה רוצה לספר לי הוא לא אמיתי, לא טוב ולא מועיל - אני מעדיף לא לדעת במה מדובר, וגם לך כדאי לשכוח מהסיפור" - סוקרטס.

• תגובות 1.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ערב טוב לך רענן,

משעות הבוקר אני מתלבט אם לצלצל בכדי לבשר על שהמנוע מסתובב!

נראה לי שאקשיב לניסיונכם ואפרק כיסאות, אשטוף ואז נשוחח על השלמת חלקים לצורך התנעת ניסיון.

הולך?

"אם מה שאתה רוצה לספר לי הוא לא אמיתי, לא טוב ולא מועיל - אני מעדיף לא לדעת במה מדובר, וגם לך כדאי לשכוח מהסיפור" - סוקרטס.

פורסם
און,

הרכב היה בחוות התוכים בכפר הס, אזור המקבל גשמים.

נראה לי שאכסה את פתחי המנוע, אפרק את הכיסאות הקדמיים והספסל האחורי ואז אשטוף שטיפה מסיבית ראשונית.

עד אז אחליט אם לנסות להניע (יש צורך בהשלמות לפני כן) או לפרק ולבצע שיפוץ מקיף.

1. תרים את המכונית על ליפט ובדוק מצב שלדה.

2. תן שטיפה מסיבית באופן בו אתה חושב.

3. וכן! לנסות להניע! תדאג להחלפת שמן ומסנן. קרבורטור ומפלג - נדאג לך. דלק - מאינפוזיה. אם מערכת הקירור פחות או יותר סבירה (גם אם הרדיאטור נוזל), אפשר לשים נוזל קירור. אם לא, להנעה קצרה, אפשר בלי נוזל קירור - רק בכדי לוודא את מצב המנוע.

4. תתגלגל משם. אם מצב השלדה סביר, תחזיר תחילה את המכונית למצב נסיעה ותמשיך משם.

תרגיש חופשי להמשיך להתייעץ איתנו ודבר חופשי עם רענן. אין עליו! :-D:-D:-D

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875

פורסם
1. תרים את המכונית על ליפט ובדוק מצב שלדה.

2. תן שטיפה מסיבית באופן בו אתה חושב.

3. וכן! לנסות להניע! תדאג להחלפת שמן ומסנן. קרבורטור ומפלג - נדאג לך. דלק - מאינפוזיה. אם מערכת הקירור פחות או יותר סבירה (גם אם הרדיאטור נוזל), אפשר לשים נוזל קירור. אם לא, להנעה קצרה, אפשר בלי נוזל קירור - רק בכדי לוודא את מצב המנוע.

4. תתגלגל משם. אם מצב השלדה סביר, תחזיר תחילה את המכונית למצב נסיעה ותמשיך משם.

תרגיש חופשי להמשיך להתייעץ איתנו ודבר חופשי עם רענן. אין עליו! :-D:-D:-D

לדעתי שניכם גדולים מהחיים,

מתחברים בקלות ומייעצים בלי להסתיר כלום.

תודה ענקית לשניכם.

פורסם
בענתיקות בדרכים מופיע סוסיתא שזרוקה בסוף כביש מפורקת אבל יש דלתות ועוד כמה חלקים שאני חושב שאפשר להציל ...

:cry: לא מצאתי מה מספר ההודעה ?

חבר צוות פיברקלאב

"אני מעריץ אותך," אמר הנסיך הקטן ומשך קלות בכתפיו "אבל מה יוצא לך מזה?"

פורסם

בעניין ה"לנסות להתניע", כרגע לצורך סיפוק הסקרנות,

המנועים האלו עבדו על בנזין 91 או 96, ולפי הידוע לי שני הסוגים כבר לא בשימוש, אז במה משתמשים?

בבנזין 95 עם איזשהו תוסף עופרת?

פורסם

פרויקט רציני לפניך,עליך לקחת בחשבון שהרכב במצב די גרוע ,כיסאות,שעונים,שמשות מסביב,ריפוד גג ועוד ועוד...

כמובן שיעזרו לך בחלפים אך נדרשת השקעה רצינית של זמן עבודה וכסף.

בכל מקרה אם תמשיך בשיפוץ רכב זה ,המון הצלחה ואין ספק שתתמלא סיפוק מהתוצאה המוגמרת ביחס לנתוני הפתיחה.

נתקלתי בעבר בתמונה של הרכב אז צירפתי אותה.

בברכה אריק

imagesCAQAJ0ZY.jpg

פורסם
בענתיקות בדרכים מופיע סוסיתא שזרוקה בסוף כביש מפורקת אבל יש דלתות ועוד כמה חלקים שאני חושב שאפשר להציל ...

עכשיו נפל האסימון. אתה מתכוון לבודי של רום שזרוקה בסגולה?

בעניין ה"לנסות להתניע", כרגע לצורך סיפוק הסקרנות,

המנועים האלו עבדו על בנזין 91 או 96, ולפי הידוע לי שני הסוגים כבר לא בשימוש, אז במה משתמשים?

בבנזין 95 עם איזשהו תוסף עופרת?

בנזין 95 אוקטן, צלול ונקי. אין צורך בשלב זה בתוסף.

פרויקט רציני לפניך,עליך לקחת בחשבון שהרכב במצב די גרוע ,כיסאות,שעונים,שמשות מסביב,ריפוד גג ועוד ועוד...

כמובן שיעזרו לך בחלפים אך נדרשת השקעה רצינית של זמן עבודה וכסף.

בכל מקרה אם תמשיך בשיפוץ רכב זה ,המון הצלחה ואין ספק שתתמלא סיפוק מהתוצאה המוגמרת ביחס לנתוני הפתיחה.

נתקלתי בעבר בתמונה של הרכב אז צירפתי אותה.

בברכה אריק

כל מה שפריק - קיים, ניתן לתקן/להחליף/לרפד והעלויות לא נוראיות.

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

פורסם

אני ממש שמח בשבילכם,

הרעיון של לפתוח מועדון בתוך הפורום מאוד נחמד ונוח, כמו השרשור של "רנו 4 כדאי ?"

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

בנזין 95 אוקטן, צלול ונקי. אין צורך בשלב זה בתוסף.

.

לא הבנתי למה יש "הנחה" בענין הדלק. למה "בשלב זה"? האם מגיע השלב שבו צריך את התוסף? אז למה לא עכשיו?

ודעתי - -כדאי לשים תוסף וכדאי לשלב מהתחלה. המחיר לא רלבנטי, המורכבות של הערבוב לא משהו שקשה לעמוד בו.

פורסם
לא הבנתי למה יש "הנחה" בענין הדלק. למה "בשלב זה"? האם מגיע השלב שבו צריך את התוסף? אז למה לא עכשיו?

ודעתי - -כדאי לשים תוסף וכדאי לשלב מהתחלה. המחיר לא רלבנטי, המורכבות של הערבוב לא משהו שקשה לעמוד בו.

השאלה נשאלה כיוון שתפקיד העופרת בתערובת הוא לשמור על היקף השסתום בזמן סגירתו, והייתי די בטוח שלא ייגרם לשסתומים נזק בהתנעת בדיקה, הייתי צריך אישור נוסף, זה הכל.

פורסם

לא קשור למחיר. פשוט אפס השפעה של התוסף במספר הדקות שהמנוע יעבוד. יתרה מזאת, יש הממליצים במנוע חדש כלל לא להשתמש בתוסף בעת ההרצה, עד שהמנוע ״יתיישב״.

חבר צוות פיברקלאב.

פורסם

תפקיד העופרת בתערובת הוא למנוע דטונציה. הכלתה בדלק בדלק מונעת הצתה מוקדמת ותורמת לבעירה יציבה יותר. אם לא בוצע שינוי בכיוון ההצתה והתאמה לדלק נטול עופרת, יש טעם בשימוש בתוסף. אם יש כוונה בהמשך להשתמש בתוסף, כדאי להשתמש בו מהתחלה ולא משנה כמה זמן המנוע יעבוד.

פורסם
תפקיד העופרת בתערובת הוא למנוע דטונציה. הכלתה בדלק בדלק מונעת הצתה מוקדמת ותורמת לבעירה יציבה יותר. אם לא בוצע שינוי בכיוון ההצתה והתאמה לדלק נטול עופרת, יש טעם בשימוש בתוסף. אם יש כוונה בהמשך להשתמש בתוסף, כדאי להשתמש בו מהתחלה ולא משנה כמה זמן המנוע יעבוד.

ממש, אבל ממש, לא נכון. התוסף לא מעלה אוקטן (שקובע את נקודת ההצתה העצמית של הדלק), אלא מחפה על חסרונה של העופרת בדלק. העופרת תפקידה לסכך את השסתומים ולמנוע בלאי מהיר שלהם. התוסף נותן בדיוק את זה - סיכוך השסתומים. אגב, גם אם היית צודק, והמטרה הייתה מניעת צלצולים - הם לא היו נגרמים כתוצאה מפעולה ללא עומס.

חבר צוות פיברקלאב.

• תוכן חדש...