Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום.

ברשותי סיאט לאון 1.8TSI 2010, גיר DSG7.

בחודש האחרון בהעברת הילוך בין 2-3 ולעיתים בין 3-4 מורגשת בעיטה קלה אך מעצבנת מאוד, שמרגיזה אותי מאוד בנהיגה בתוך

העיר (שם זה הכי מורגש).

קראתי בפורום פה ושם תגובות על זה ש-VAG הרחיבו את האחריות לכל בעלי הגיר DSG7 ל-5 שנים.

כיצד אפשר לדעת אם הדבר נכון בצורה חד משמעית?

במידה ואלך למוסך מורשה של סיאט, האם יחליפו לי את הגיר בלי לשאול שאלות מיותרות?

אשמח לקבל כל מידע בנושא כדי שאוכל לפתור את הבעיה המעצבנת הזו.

תודה, ליאור

Twincharger Stratified Injection

פורסם

יש עדכוני תוכנה לגיר תילך תבדוק אולי הגיר שלך לא מעודכן.

אצלי העידכון פתר דווקא בעיות של בעיטות והחלקות של הגיר בהילוך ראשון.

פורסם
יש עדכוני תוכנה לגיר תילך תבדוק אולי הגיר שלך לא מעודכן.

אצלי העידכון פתר דווקא בעיות של בעיטות והחלקות של הגיר בהילוך ראשון.

לי דווקא נשמע שהעדכון אולי טוב להרגשת הנוחות אבל פוגע ושוחק יותר בקלאצ'ים.

בעיקרון החלפות חלקות ולא מורגשות נעשות ע"י השהייה וזמן רב יותר של החיכוך קלאצ'ים ובכך מתקצר אורך חייהם.

רענן

פורסם

מישהו יכול לשפוך אור על ה"עדכון" המדובר?

האם פורסמה הודעה לגשת למוסכים בחסות VAG לאיזשהו RECALL לכל בעלי ה-DSG7?

מה אני אמור להגיד להם בדיוק כאשר אני בא למוסך?

Twincharger Stratified Injection

פורסם
לי דווקא נשמע שהעדכון אולי טוב להרגשת הנוחות אבל פוגע ושוחק יותר בקלאצ'ים.

בעיקרון החלפות חלקות ולא מורגשות נעשות ע"י השהייה וזמן רב יותר של החיכוך קלאצ'ים ובכך מתקצר אורך חייהם.

רענן

כמה כבר שחיקה?

זה כמו רכב ידני ונהג מעולה, או נהג שנוהג לא הכי טוב.

ככה או ככה אחרי כמה מאות אלפים (בידני) אתה תחליף מצמד.

לדעתי אותו דבר בDSG, רק ששם יש לך שתי מצמדים, מה שנותן לך יותר זמן עד לשחיקה מלאה, כי העבודה "מתחלקת" (לא בידיוק) לשתיים. (לא בידיוק כי מין הסתם שהקלאץ' שעובד על הילוך 1 ידפק הרבה יותר מהר).

חוץ מזה, אין הרבה קשר, אבל בניידות (DSG6 רטוב), נסעתי על כאלה שעברו את ה100KKM, רק שהבלשים עלו עליה, והיה נסיעה מבצעית, התחלת להרגיש החלקות. (באמת נהיגה מטורפת!).

פורסם

גש למוסך ברכב שלי עד אתמול היו מורכבים מצמדים מדגם L ויצא דגם C שהוא משופר יותר ואכן אין את הבעיטות שאתה מתאר..

אני חושב שהתקלה נפתרה עד שיצא אות חדשה באנגלית(C..L) שתהיה טובה יותר מהאות הנוככית. :roll:

אין כמו שריקת הJT3D-7 על הבוקר...8)

פורסם

הם לא גובים תשלום,

לאחי הרכב נתקע, לא היה מוכן לזוז אפילו ששמים בהילוך.

הגיר הוחלף במסגרת האחריות לפני שלושה שבועות ולא ביקשו שקל.

קובי

:-)

פורסם

תיגש למוסך שיבדקו. אם צריך יעדכנו את התוכנה ואם צריך יחליפו את המצמדים. האחריות הורחבה ל 5 שנים או 150,000 קילומטר. אל תדאג, הם מודעים לבעיה, ואם יש כזאת יטפלו לך בה במסגרת אחריות.

• תוכן חדש...