Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטתי לקנות נורות דמוי קסנון לפאביה 2011…

ויש לי שתי שאלות מאוד פשוטות: מה מהשמות הגדולים אוסרם פיליפס וכו׳ נחשב להכי טוב ואיזה דגם כמובן… אם אפשר לדרג בכלל טוב.ואם מישו יודע גם מה סוגי הנורות שם זה בכלל מעולה (יש לי את היחידת תאורה עם העדשה)

תודה.

פורסם

האמת שכן עשיתי חיפוש אבל החיפוש רק בלבל אותי יותר… בעניין החוקיות הבנתי את התמונה. אבל מה שאני באמת רוצה לדעת ולא הצלחתי להבין זה מה הם השניים או שלושה דגמים של נורות כאלה שנחשבים לטופ!.

פורסם

דווקא הנורת של mtec super white נתנו אצלי את התוצאה הטובה ביותר, אור לבן וחזק, הדימונד וייזן מספקת אור לבן אך עוצמת התאורה מאד חלשה ועם הזמן זה בא לידי ביטוי יותר ויותר.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

זה כי הMTEC הן 100 וואט במקום 55 כמו שמגיע במקור.

מי שמוכן לקחת את הסיכון שיותכו לו החוטים/יגרם נזק לפנס/ימס המחזיק נורה יקבל כנראה תוצאה טובה.

לי בעבר היו שני סטים של דיימונד ויז'ן (יש שרשור שפתחתי לפני שנה וחצי בערך) והיתי מאוד מרוצה מהם.

Got To love It

פורסם
דווקא הנורת של mtec super white נתנו אצלי את התוצאה הטובה ביותר, אור לבן וחזק, הדימונד וייזן מספקת אור לבן אך עוצמת התאורה מאד חלשה ועם הזמן זה בא לידי ביטוי יותר ויותר.

Mtec כפי שבן ציין לפני ייגרמו לבעיות בחיווט.

אני השתמשתי בדיאמונד ויז'ן במשך שנתיים ולא נשרפה לי נורה.

האור היה חזק בדיוק כמו האור בנורה רגילה.

נבדק מול קיר עם שלוש מכוניות מסוג שירוקו.

שניים עם דיאמונד ואחת עם תאורה רגילה.

פורסם

קריסטל ויז'ן של פיליפס אצלי, גם תאורה חזקה (יותר מהרגילות), גם אור לבן עם נטייה קלילה לכחלחל, ז"א לא דיאמונד אבל בטח שיותר יפה מהצהוב, ואולי הכי חשוב - עובר טסט. :)

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם
זה לא חוקי,

והכי הנורות הטובות ביותר הם ללא ספק דיאמונד ויזן.

אני גם יודע שזה לא חוקי, אבל בכל הפעמים שנעצרתי, זה לא עניין אף אחד, וגם את הטסט האחרון לפני קצת יותר מחודש עברתי איתן.

פורסם

לי אישית יש פיליפס דיאמונד ויז'ן.

כעיקרון הנורה הזאת לא להיט מבחינת עוצמה,

למעשה אצלי היא יצאה די צהובה בגלל שהרכב ישן והפנסים ישנים גם אז אני לא מתפלא.

עברנו טסט איתה.

פורסם

ניסיתי את כל הנורות שאתם מדברים עליהן.

היחידות שנראו טוב והאירו סביר הן נורות של gp thunder.

ודרך אגב הנורות של mtec לא 100 וואט אלא כתוב שהן בעוצמה של 100 וואט.

פורסם

רק אני חושב על התקנת מערכת קסנון מקורית?

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם
ניסיתי את כל הנורות שאתם מדברים עליהן.

היחידות שנראו טוב והאירו סביר הן נורות של gp thunder.

ודרך אגב הנורות של mtec לא 100 וואט אלא כתוב שהן בעוצמה של 100 וואט.

אתה שם לב מה כתבת?!

נורה תקינה צריכה להיות 55 וואט. מעבר לזה הנור בעצם צורכת יותר, החיווט לא מיועד לעמוד בצריכה הזאת.

לגבי קינון מקורי, מדובר בעלות של כמעט 10k וגם אז זה לא ״מערכת מקורית״

Got To love It

פורסם
אתה שם לב מה כתבת?!

נורה תקינה צריכה להיות 55 וואט. מעבר לזה הנור בעצם צורכת יותר, החיווט לא מיועד לעמוד בצריכה הזאת.

לגבי קינון מקורי, מדובר בעלות של כמעט 10k וגם אז זה לא ״מערכת מקורית״

אם לא כתבתי ברור אז אכתוב אתזה שוב.

הנורות של mtec הן 55 וואט אבל בעוצמה שווה ערך למנורה של 100 וואט, דובר על זה פה בעבר (קטע שיווקי).

• תוכן חדש...