Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

vo364 לא ייתכן.

קטע שיווקי שקרי.

אין דבר כזה עוצמה של 100 וואט במנורה של 55 וואט.

אלא אם כן מדובר בטכנולוגיה חדשה, שצורכת פחות חשמל ויוצרת הרבה אור. טכנולוגיה שברור לי ולך ושלא באמת קיימת במנורת הלוגן.

לי אישית יש פיליפס דיאמונד ויז'ן.

כעיקרון הנורה הזאת לא להיט מבחינת עוצמה,

למעשה אצלי היא יצאה די צהובה בגלל שהרכב ישן והפנסים ישנים גם אז אני לא מתפלא.

עברנו טסט איתה.

אם יצא צהוב, זה זיוף.

ואולי זו הסיבה שהעוצמה הייתה ירודה.

פורסם
רק אני חושב על התקנת מערכת קסנון מקורית?

מה זה קסנון מקורי? או שזה מגיע מהיצרן מותקן ברכב וזה מקורי, או שאתה מתקין מערכת לבד מכל חברה שהיא ומסנוור את כל העולם ואשתו ( ראה ערך מיליון פריוסים וקורולות שמאירים כמו מגרש כדורגל של ערסים).

פורסם

גולף,

אני אתן לך דוגמא, לשירוקו אפשר להזמין פנסים עם פרוג'קטור, מערכת כיוון אוטומטית לפי העומס שיש על המתלים האחוריים.

הדבר היחיד שאי אפשר להזמין, למרות שזה גם אפשרי אבל באמת מוגזם זה פגוש עם מתזים.

הסיפור בלי המתזים יגיע ל8-9 אלף, כולל הנורות, המגברים והבלאסטים (המקוריים!).

Got To love It

פורסם

MTEC SUPER WHITE

יושבים אצלי באוקטביה החדשה כבר כמעט 10 חודשים אין אחד שלא עוצר אותי וחושב שזה קסנון מקורי ולא מבין מאיפה

אחלה מנורות מאירות ממש טוב במיוחד שלטים

אצלי היא באה ממש טוב בגלל שיש לי פנס מאוד איכותי עם עדשת מירכוז אז האור לא מתפזר ומסנוור...תוכל לראות נושא שפתחתי פה לפני כמה חודשים עם תמונות של האור הזה על האוקטביה!

ודי כבר לשגע עם הקטע הזה של הצריכה היא 55W ולא 100W ואין שום בעיית חיווט איתה יש לי חבר שכבר שנתיים איתה על סיאט לאון ואין שום בעיה

שבת שלום!

פורסם
vo364 לא ייתכן.

קטע שיווקי שקרי.

אלא אם כן מדובר בטכנולוגיה חדשה, שצורכת פחות חשמל ויוצרת הרבה אור. טכנולוגיה שברור לי ולך ושלא באמת קיימת במנורת הלוגן.

אין דבר כזה ? LOL. תראה רמקולים של פיוניר שהם 800000WATT כשבפועל מדובר על 40WRMS. סתם דוגמא מעולם האודיו על רמקולים שנמכרים כמו זבל (ואין לי מושג למה).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
MTEC SUPER WHITE

יושבים אצלי באוקטביה החדשה כבר כמעט 10 חודשים אין אחד שלא עוצר אותי וחושב שזה קסנון מקורי ולא מבין מאיפה

אחלה מנורות מאירות ממש טוב במיוחד שלטים

אצלי היא באה ממש טוב בגלל שיש לי פנס מאוד איכותי עם עדשת מירכוז אז האור לא מתפזר ומסנוור...תוכל לראות נושא שפתחתי פה לפני כמה חודשים עם תמונות של האור הזה על האוקטביה!

ודי כבר לשגע עם הקטע הזה של הצריכה היא 55W ולא 100W ואין שום בעיית חיווט איתה יש לי חבר שכבר שנתיים איתה על סיאט לאון ואין שום בעיה

שבת שלום!

נורות טובות mtec super white אבל באור יום יש להן גוון צהבהב של נורה רגילה, אבל בלילה נראות מצויין.

פורסם
vo364 לא ייתכן.

קטע שיווקי שקרי.

אם יצא צהוב, זה זיוף.

ואולי זו הסיבה שהעוצמה הייתה ירודה.

הזמנתי מPOWERBULBS, משווק רשמי בבריטניה של אוסרום ופיליפס, אתר שמומלץ בין היתר גם פה.

אני לא חושב שזה זיוף, גם שאלתי כמובן את החנות.

אני זוכר, ונא לתקן אם אני טועה, שמשתמש בשם CARFUN או משהו כזה רכש מהאתר הזה ויצא במאזדה שלו תוצאה בדיוק כמו שהפיליפס אמורה לתת.

ניסיתי MTEC דמוי קסנון וגם יצא צהוב, אבל באינטרנט זה אמור לתת לבן.

לא הכל זיוף (:.

לפחות לדים נותנים תוצאה אמיתית אצלי:lol:.

פורסם

לפעמים אנשים אומרים לי שזה לבן, על הרפלקטור עצמו רואים אור צהוב וגם האור על הכביש די צהבהב.

זה לא זיוף, אבל אתה משווה פנס זכוכית רפלקטורי של טויוטה ישנה לפנס מתקדם וחדש של איזה סקודה או מאזדה או כל רכב חדש בקיצור?

זאת תמונה שצילמתי לפני כחצי שנה בערך, הלבן זה אפקט של המצלמה.

לא אכחיש שלא קיבלתי תגובות שזה לבן (כנראה מרחוק) אבל זה צהוב על העדשה ורואים את זה.

mxazzcm3nitn.jpg

פורסם
מה זה קסנון מקורי? או שזה מגיע מהיצרן מותקן ברכב וזה מקורי, או שאתה מתקין מערכת לבד מכל חברה שהיא ומסנוור את כל העולם ואשתו ( ראה ערך מיליון פריוסים וקורולות שמאירים כמו מגרש כדורגל של ערסים).

אתה יכול להתקין את המוצר לבד, עם חלקים מקוריים. לדוגמאה סיאט איביזה 6J.

http://www.ebay.com/itm/Seat-Ibiza-2008-Xenon-Headlight-Front-Lamp-Valeo-RIGHT-RH-/160887250466?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item2575a09e22&vxp=mtr

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
  • תוכן חדש...