Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5031 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוחלט לשדרג את אחד הרכבים לרכב בטיחותי יותר, חזק יותר ומשפחתי.

הדרישות לגבי הרכב הם קודם כל אמינות, פחות נוטה לאירופאיות.

איזה מתחרות יש באותה רמת מחירים ושנתונים זהים? לא כ"כ הצלחתי למצוא משהו בלי לרדת בשנתון במחירים האלה, האם שווה לרדת 2-3 שנים למזדה 323 לדוגמא? על הונדה אין בכלל מה לדבר מבחינת מחיר.

לאחר עיון ברשת דיי ננעלתי על ניסן אלמרה 2006 מנוע 1.8, מהסתכלות בלוחות המחירים נעים סביב ה 30-32K.

הצלחתי להבין שמדובר ברכב אמין, חוץ מזה לא כ"כ מצאתי מידע על הרכב, אשמח לקבל יותר מידע לגבי:

1. האם הוא נוח?

2. חסכוני?(הכל יחסי אבל 1:10-11 גם טוב).

3. בטיחותי?

4. איך השוק שלו? האם נותנים עליו מחירון או סביב המחירון או שניתן לנסות לחתוך במחיר?

5. עלות טיפולים משוערת?

6. טסט \ ביטוח?

אשמח לקבל קצת מידע.

תודה.

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

היה לנו במשפחה אלמרה פרפקט 2006 עד לפני כחצי שנה, נמכרה מתחת למחירון, היתה יד ראשונה השכרה.

1. אני אישית לא מבלה יותר מדי בנסיעות, אבל הנוחות סבירה, לא יותר מזה.

2. אצלנו הרכב נסע בעיקר בינעירוני על בסיס יומיומי, צריכת דלק שנמדדה לאורך כ4 שנים היתה 1-14 בערך.

3. אם אני לא טועה לאלמרה פרפק יש 2 כ"א ולטקנה היותר מאובזרת יש 6.

4. מניסיון שלנו כמו שכתבתי למעלה, למרות שהיתה במצב פיקס עם ק"מ נמוך ומטופלת במורשה, נמכרה בפחות.

5. לעומת הרכבים האחרים בבית, מאזדה 6 ו3 האלמרה היתה הרבה יותר זולה בטיפול שוטף, לא היו תקלות מיוחדות גם.

6. ביטוח מקיף וחובה לכל נהג מעל 24 עם עבר נקי היה באיזור 4 אלף אם אני לא טועה, טסט באיזור 1200 אם אני זוכר נכון.

פורסם

מכונית טובה בסך הכל. אולי לא הכי מודרנית, אבל מספקת את הסחורה ונותנת תמורה מלאה למחיר.

אין לי הרבה מה להוסיף, johnDoe86 פירט בצורה יפה על האלמרה. אני הייתי ממליץ לחפש אחת מרמת הגימור "טקנה" שיש לה אבזור טוב מאוד ועיצוב פנים שמתאים יותר לרוח התקופה (למרות שדי קשה למצוא "טקנה"...). ה"פרפקט" הרגילה ספרטנית למדי ואני לא רואה סיבה להעדיף אותה על פני ה"טקנה". גם הפרש המחירים לא גדול בכלל.

בנוגע צריכת הדלק היא עושה 1:12 בערך בממוצע של עירוני ובינעירוני (בנסיעה רגוע, אבל לא חסכונית מדי).

פורסם

2. חסכוני?(הכל יחסי אבל 1:10-11 גם טוב). הממוצע שלי הוא 1/11.5-12.5 עם מזגן ו- 1/13.5-14 ללא מזגן (נבדק לא מעט פעמים).

3. בטיחותי? 2 כ"א בפרפקט ו-4 בטקנה. לא קראתי על מבחני ריסוק, אבל מהרגשה אישית, המכונית מרגישה מאוד קלה ופגיעה.

4. איך השוק שלו? האם נותנים עליו מחירון או סביב המחירון או שניתן לנסות לחתוך במחיר? קיימות יותר מדי פרפקט בשוק, יוצאות ליסינג והשכרה עם מעל 100K, כך שכדי לדרוש מחירון, המכונית תהייה חייבת להיות יד נמוכה פרטית עם מעט קילומטראז'.

5. עלות טיפולים משוערת? אני מטפל רק במוסך מורשה והעלויות בהתאם. לא כ"כ נעים, אבל החלטתי שבשביל פעם בשנה, אני מוכן להשקיע.

6. טסט \ ביטוח? טסט 1300-1500 וביטוח חובה+מקיף קצת פחות מ-4K.

תודה.

היה לנו במשפחה אלמרה פרפקט 2006 עד לפני כחצי שנה, נמכרה מתחת למחירון, היתה יד ראשונה השכרה.

1. אני אישית לא מבלה יותר מדי בנסיעות, אבל הנוחות סבירה, לא יותר מזה. מסכים בהחלט.

2. אצלנו הרכב נסע בעיקר בינעירוני על בסיס יומיומי, צריכת דלק שנמדדה לאורך כ4 שנים היתה 1-14 בערך. נשמע מצויין.

3. אם אני לא טועה לאלמרה פרפק יש 2 כ"א ולטקנה היותר מאובזרת יש 6. לטקנה יש 4 כ"א.

4. מניסיון שלנו כמו שכתבתי למעלה, למרות שהיתה במצב פיקס עם ק"מ נמוך ומטופלת במורשה, נמכרה בפחות.

5. לעומת הרכבים האחרים בבית, מאזדה 6 ו3 האלמרה היתה הרבה יותר זולה בטיפול שוטף, לא היו תקלות מיוחדות גם.

6. ביטוח מקיף וחובה לכל נהג מעל 24 עם עבר נקי היה באיזור 4 אלף אם אני לא טועה, טסט באיזור 1200 אם אני זוכר נכון.

טסט עולה יותר, כפי שציינתי.

בסה"כ, אין לי טענות למכונית ואני מרוצה ממנה. דבר אחד שגיליתי, בדיעבד, הוא שהמכונית פשוט גדולה! תא המטען פשוט ענק והמכונית עצמה מאוד ארוכה. בנוסף, הייתי מאוד רוצה חמישה הילוכים, אבל זה כנראה מובן מאליו.

פורסם

לדעתי היא תמורה מעולה למחיר.

בקצת יותר יקר אפשר למצוא סיוויק 2005-2006 לא יוצאת ליסינג/השכרה. לא יודע למה פסלת.

מיצובישי לנסר קלאסיק, אפשר למצוא שנת 2008 בערך במחיר שציינת. אמנם זוללת דלק אבל מתקדמים קצת בשנתון.

פורסם

הבנתי, תודה על התגובות.

פסלתי את הסיויק בגלל המחיר, להגיע למודל 2006 צריך לפחות עוד 10K ש"ח, אח"כ תוסיף טיפולים יקרים יותר, ביטוח יקר יותר וכנראה עוד כמה דברים בדרך...

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם
בסה"כ, אין לי טענות למכונית ואני מרוצה ממנה. דבר אחד שגיליתי, בדיעבד, הוא שהמכונית פשוט גדולה! תא המטען פשוט ענק והמכונית עצמה מאוד ארוכה. בנוסף, הייתי מאוד רוצה חמישה הילוכים, אבל זה כנראה מובן מאליו.

גם אני בעליה הגאים של טקנה 2006 ואין הרבה מה להוסיף על הפירוט של הג'וקר.

בכל זאת:

מנוע חזק יחסית ותיבת הילוכים עירנית, שמגיבים היטב להאצות.

אמינות מופלגת.

צריכת הדלק הממוצעת שלי לאורך 10 חודשים עד כה היא 1-14. גילוי נאות - רוב הנסיעה בבינעירוני במהירות 100-110.

עלות טסט שהגיעה בדואר זה עתה - כ- 1300+ שח (לא זוכר בדיוק כרגע...). ביטוח - באיזור 4K הכל.

האבזור העיקרי, פרט לכריות אוויר הנוספות, כולל בקרת אקלים משולבת במחשב דרך ומערכת שמע מקורית הנשלטת מההגה.

מערכת השמע המקורית קוראת רק CD ולא MP3. נפתר בקלות ע"י התקנת מתאם שקורא דיסק און קי וכרטיסי זיכרון למיניהם.

בנוסף, כיסא נהג עם מגוון כיוונונים, פנסי ערפל וציפוי עור להגה.

מרחב קדמי פשוט פנטסטי - אני יכול למתוח רגליים עד הסוף בזמן נהיגה, עם גובה 180+. אחורי - פחות.

ההבדל במחיר בינה לבין הפרפקט הספרטנית למדי זניח. לי לקח כחצי שנה למצוא את שלי, יד ראשונה מפנסיונר, עם קילומטרז' אפסי וטיפולים שוטפים במוסך קרסו המרכזי בראשון. 8)

אני מצרף סקירה שכל אדם המתעניין באלמרה טקנה צריך לקרוא לטעמי. בזמנו הכותב נקטל, מאד שלא בצדק לעניות דעתי.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=105335

בהצלחה.

פורסם
אם להיות כנה, אני באמת לא חושב שסיוויק מאותו שנתון, טובה יותר מהאלמרה. אם כבר, ההפך הוא הנכון.

אתה מדבר על סיוויק שיוצרה בין השנים 2001-2006 או 2006-2012?

• תוכן חדש...