Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אחי קנה קליאו ספורט והבעלים הקודמים תדלק במשך שנתיים רק 98 ואני רוצה לעבור ל95 האם זה יכול לגרום נזק?????

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ממש לא....! הרכב מותאם גם ל-95 ואין שום בעיה.. תמיד מומלץ לתדלק ארופאיות ב 98 ובמיוחד צרפתיות (נגד צילצולים...) אבל אין שום בעיה עם 95.:wink:

פורסם

למה הוא חיית מחמד? הוא צריך להתרגל לשינויים?

זה מכונה עובד גם עם הדלק הזה וגם עם הדלק הזה ב98 יש תוסף שייתכן שמשפר ביצועיים אך דלק 95 לא יזיק למנוע.

אם אתה שואל אותי הדלק הישראלי בכלל פגום לגמרי אז לא ממש משנה באיזה סוג אתה משתמש.

מאור.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

שלא יעיז להחליף ל 95. הספק הדחיסה במנוע של הקליאו ספורט גבוה מ 10:1 , ואם עוברים לדלק מזוהם , מהול במים כמו 95 צפה לבעיות.

שישאר עם 98, חבל על המנוע.

רבים השניים מן האחד.. מה.. לא?

פורסם

יש לי קליאו B 99 1.4 ידנית, ולפעמים בשני ושלישי אני שומע את הצלצולים

מה אפשר לעשות כדי למנוע את הצלצולים?...............

תודה

semik

Zoom-Zoom...

פורסם
שלא יעיז להחליף ל 95. הספק הדחיסה במנוע של הקליאו ספורט גבוה מ 10:1 , ואם עוברים לדלק מזוהם , מהול במים כמו 95 צפה לבעיות.

כפי שנאמר... יחס הדחיסה הוא המדוייק הוא 1:11 ההמלצה היא ל 98.. אישית אני מתדלק 98 וגם הבעלים הקודם עשה זאת. אני לא יודע מה המעבר ל 95 יעשה.... אבל ההמלצה היא ל 98 ברכב הנ"ל.

בכל אופן לא אמור להיות נזק וכו' למנוע אם זאת השאלה.

שהרי הרכב גם יועד לשימוש ב 95 .

בכל תתחדשו.

פורסם
כפי שנאמר... יחס הדחיסה הוא המדוייק הוא 1:11 ההמלצה היא ל 98.. אישית אני מתדלק 98 וגם הבעלים הקודם עשה זאת. אני לא יודע מה המעבר ל 95 יעשה.... אבל ההמלצה היא ל 98 ברכב הנ"ל.

בכל אופן לא אמור להיות נזק וכו' למנוע אם זאת השאלה.

שהרי הרכב גם יועד לשימוש ב 95 .

בכל תתחדשו.

בכל אופן נראה לי שאני ימשיך עם ה98 כי אתם לא ממש נראים לי החלטייםאו שאני יבדוק במוסך
פורסם

אהה באמת אז כל המכוניות הרגילות בישראל נוסעות על דלק מהול במים??

שמעת על המשפט סייג לחוכמה שתיקה?.... אל תזרוק סתם דברים לאויר שאתה לא בקיע בהם.:roll:

רועי

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

כמו כן מי גם הבטיח לך שאם בתחנה מסויימת מהלו את הדלק95 במים לא מהלו גם את ה98?

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

לא כך טענתי. אבל מתוך ניסיון [ויש לי מכונית עם יחס דחיסה זהה] במספר תחנות דלק שביקרתי בהן,בהחלט יש הבדל מהותי בין סוגי הדלקים. זה מורגש בזרימה , ביציבות המנוע ובכלל בתנועה.

כך שאמנם אולי מדובר בהכללה, אך היא מבוססת יותר על עובדות מאשר תאוריות.

רבים השניים מן האחד.. מה.. לא?

פורסם
בכל אופן נראה לי שאני ימשיך עם ה98 כי אתם לא ממש נראים לי החלטייםאו שאני יבדוק במוסך

יש לי רעיון:

כנס לפז, תצטרף לפזומט כרטיס, תדלק 98 ושלם על 95. אני כבר עושה את זה שלושה חודשים

לשביעות רצוני המלאה.

פירוט מגיע מידיי חודש בחודשו במייל מסודר ונוח.

למה לא להנות מכל העולמות?

רון

פורסם
יש לי רעיון:

כנס לפז, תצטרף לפזומט כרטיס, תדלק 98 ושלם על 95. אני כבר עושה את זה שלושה חודשים

לשביעות רצוני המלאה.

פירוט מגיע מידיי חודש בחודשו במייל מסודר ונוח.

למה לא להנות מכל העולמות?

רעיון לא רע :idea:
פורסם

שלא תעיז לעבור ל-95!!

קליאו ספורט באה עם יחס דחיסה מאוד גבוהה כפי שכבר ציינו לפני!

נתוני יתרן הם אוקטן 98

ירידה ל-95

תגרום לצלצולים

נזק למנוע וכמובן ירידה בביצועים!

פורסם

המידה ואני רוצה לעשות משהו הפוך לעבור ל98 מ95 צריכה להיות איזשהי בעיה?

הרכב המדובר הוא ביואיק לה-סייבר שנת 2000 ...

ועם כן איך זה צריך להיעשות ? לחכות ממש עד שאין בכלל דלק ואז למלואת 98 או שזה לא משנה ואפשר למלואת כבר כאשר מגיעים לרבע טנק בערך..

תודה.

החתימה במוסך אני בונה לה טורבו......

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...