Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תביא בחשבון שאלקטרה היא מותג מדבקה למוצרים סיניים שאיכותם לא ברורה.

ברור לי, יש לי גם מייבש של אלקטרה והוא זהה **לחלוטין** לעוד מוצרי מדבקה כגון SPECTRA ושות'.

מאידך, בכל האתרים וגם באתר אלקטרה מצויין מפורשות שמדובר בייצור ספרדי. טוב או רע ? לא יודע.

למיטב זכרוני קריסטל מיוצרת בצרפת. לא נתקלתי באף אתר שמוכר את האלקטרה שרושם שמדובר בייצור סין.

מה אתה עושה עם המכונה הישנה ?

אם אתה חושב למסור, אשמח לקבלה.

שנה טובה, אריאל.

כרגע עוד לא נפלה החלטה מה בדיוק עושים. האם באמת נלך על הצעד של החלפת המכונה או לא.

את המכונה הישנה ייתכן ונציע למכירה, סה"כ מדובר במכונה שעובדת מצויין ומצבה מכל הבחינות מעולה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש לנו נסיון טוב של כ 3 שנים עם זנוסי ( חלק מקונצרן אלקטרולוקס) פתח עליון, שנקנתה עם הרחבת אחריות מלאה ל 5 שנים.

אומרים שהכרטיס האלקטרוני במכונות כביסה מתקלקל החל מגיל מכונה של 3 שנים, והתיקון שלו די יקר. לכן העדפתי מכונה עם הרחבת אחריות ל 5 שנים, ושירות סביר.

בהצלחה

יהודה

פורסם

אלקטרולוקס פתח עליון , 3 שנים אחריות מלאה וסגור סיפור.

אפשר גם AEG או זנוסי, שזה בעצם אותו דבר.

לי יש אלקטרולוקס ומאוד מרוצה.

משכנתא זה קל

פורסם

מהמבחר שציינת, כרגע רק לזנוסי יש מכונה עם קיבולת של 7 ק"ג, כך שהאלקטרולוקס ושות' יורדות מהפרק.

אגב זנוסי, באתר של טרקלין חשמל רשום שהאחריות היא של ראלקו ל-3 שנים, בעוד אלקטרולוקס הן של מיניליין ו AEG הן של קריסטל בכלל (ויש אפשרות להאריך משנה בודדות לעוד 4 נוספות ב 199 שח !).

האחריות של קריסטל היא של קריסטל (תדיראן גרופ) ואילו של CANDY (מכשיר יקר, לא הכי מוכר בארץ, אבל היה לנו לפני שנים רבות מדיח שלהם שהיה מעולה) היא של היבואן (הידור) ל-5 שנים (1 ועוד 4) אבל המכשיר עולה בהתאם (50% יותר מזה של אלקטרה).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ. מעוניין במכונה עם פתח עליון, רצוי לא גדולה, חמישה קילוגרם מספק, לא תעבוד קשה מדי, רצוי לא גרמנית, אחריות ארוכה- יתרון.

אשמח להמלצות פלוס מקומות רכישה[אני מתגורר בראשון ובאינטרנט]

פורסם

עדיין אלקטורלוקס, דגם כמה שיותר פשוט (אפשר גם מכאני), בכמה שיותר זול.

מקום לקנות: http://www.my-max.co.il/ משווה ומוריד כל הצעה אחרת!

אני קניתי משם (לא הכרתי לפני כן) ולא רק שהיה הכי זול, אלא שידרג לי לדגם שעלה 200 ש"ח יותר בחינם!

משכנתא זה קל

פורסם

לי יש באוקנכט פתח עליון, 5.5 ק"ד, 1200 סל"ד, עובדת 3 שנים בלי תקלה.

היתרון שלה מבחינתי היה שהיא מגיעה עם אחריות של שנה + 7 שנים על חלקים (כולל אלקטרוניים ומכניים).

פיצ'ר נוח שיש לה - בסיום הכביסה התוף מסתובב עד שהפתח מגיע למעלה, ולא צריך לסובב ביד ולחפש אותו.

עלתה לי כ-2500 ש"ח בזמנו בסיטידיל.

עובדת שקט וסוחטת מעולה.

http://citydeal.co.il/personalproduct.asp?psid=167

(לפני זה הייתה לי קונסטרוקטה שקניתי ביד2 ב-800 ש"ח כשהייתה בת שנתיים, אחרי 8 שנים הלכו מיסבים, לא היה שווה לתקן).

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
ל

פיצ'ר נוח שיש לה - בסיום הכביסה התוף מסתובב עד שהפתח מגיע למעלה, ולא צריך לסובב ביד ולחפש אותו.

כנראה פיצ'ר מאוד מקובל, יש לי אותו בקריסטל (ונדמה לי שהיה גם באלקטרולוקס שעליה כתבתי בהודעה 11). פועל ב-95% מהזמן, אבל לעתים כאשר יש פריטים כבדים הם מתגברים על המנגנון. לכן חשוב שהחורים בתוף יהיו בגימור חלק, יש מכונות בהן נסיון לסובב את התוף גורם פציעה בגלל שוליים חדים של החורים. סבלתי מכך מאד עם מכונות ישנות של BSH.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

למי שאיננו זקוק למייבש שיונח מעל למכונת הכביסה-אין כמו פתח עליון, זה נוח יותר, תופס פחות מקום ובגלל מיקום המיסבים גם מאריך חיים.

צדקו מי שאמרו שלא ניתן להסתמך על ניסיון עבר, כמעט שום מותג מלפני 20 שנים כבר לא קיים או מייצר באותו אופן ובאותו מקום כיום.

לי יש קריסטל מדגם פשוט ואמין, SK850 שגם מעיד על סל"ד הסחיטה. נקנתה בזול יחסית ומזה כשלוש שנים עובדת ללא שום בעיה.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

השיקול הכי חשוב- כמה שנות אחריות מלאה. המכונות נוטות להתקלקל, והכרטיס האלקטרוני יכול ללכת לאחר כ 3 -4 שנים (לפי דברי טכנאי ממכונות כביסה). מכיון שליבואן יש בלעדיות על הכרטיס, החלפת הכרטיס יקרה מאוד.

מחיר אותה המכונה שונה לפי מספר שנות האחריות, אבל עדיף להשקיע את התוספת הזו.

נדמה לי שקונסטרוקטה נמכרת עם אפשרות לאחריות מלאה של 5 שנים (בתוספת תשלום). נניח לדוגמא שהמכונה עולה 2500 ש"ח. חלק ב5 ותקבל עלות מכונה של 500 ש"ח לשנה, אפילו אם ביום סיום האחריות תזרוק את המכונה. לדעתי זה כדאי.

בהצלחה

יהודה

פורסם

מעבר לאחריות, בכל זאת האמינות חשובה. אם יש לך אחריות אבל המכונה מושבתת שבועיים בחודש בשל המתנה חוזרת לטכנאי היא תזרק גם לפני תום האחריות, ואז התחשיב שלך לא נכון. הסיפור שבגללו החלפתי מכונה בת פחות מ-4 שנים היה שתקלה שתוקנה במחיר שליש ממחיר מכונה חדשה חזרה פעיים נוספות תוך חודש (והכוונה לכרטיס בקרה).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
השיקול הכי חשוב- כמה שנות אחריות מלאה. המכונות נוטות להתקלקל, והכרטיס האלקטרוני יכול ללכת לאחר כ 3 -4 שנים (לפי דברי טכנאי ממכונות כביסה). מכיון שליבואן יש בלעדיות על הכרטיס, החלפת הכרטיס יקרה מאוד.

מחיר אותה המכונה שונה לפי מספר שנות האחריות, אבל עדיף להשקיע את התוספת הזו.

נדמה לי שקונסטרוקטה נמכרת עם אפשרות לאחריות מלאה של 5 שנים (בתוספת תשלום). נניח לדוגמא שהמכונה עולה 2500 ש"ח. חלק ב5 ותקבל עלות מכונה של 500 ש"ח לשנה, אפילו אם ביום סיום האחריות תזרוק את המכונה. לדעתי זה כדאי.

בהצלחה

יהודה

מסכים, וכמו שציינתי באוקנכט נותנים שנה מלאה + 7 על חלקים (שזה החלק היקר) בלי תוספת תשלום.

משלמים רק 170 ש"ח לביקור טכנאי + 85 ש"ח הובלה לכל כיוון במידה ולא ניתן לתקן במקום.

לא יצא לי להזדקק עדיין לשמחתי..

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

תודה על העצות הטובות שיבדקו, אם יהיו עוד, מה טוב.

אגב, בזמנו ביררתי כאן לגבי תנור, בעקבות המלצות רבות רכשתי תנור של סאוטר, כמדומני החנות ליד כיכר פריז שספריאל המליץ עליה בחיפה- קניתי טלפונית, יחס אדיב ושרות מהיר. אם החנות רלוונטית גם לעניין זה, אשמח אם מישהו זוכר את השם והטלפון.

תודה גם על ההמלצות ההן.

• תוכן חדש...