Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לפני כשבוע נחתה בארץ הst וגם m6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשבוע נחתו בערץ זוג פוקוסים st לצורכי תקינה אחת כחולה ואחת שחורה :)

בנוסף זוג bmw m6 לבנות, הראשונות בארץ אם אינני טועה.

פורסם

אני מניח שאתה מדבר על זאת

283057_464390660268576_320075661_n.jpg

אני מפקפק באמינותה כ-M.

שים לב כי הגג "רגיל", לבן. ה-M6 (וכל דגמי M הספורטיביים, לצורך העניין) מגיעים עם גג עשוי קארבון.

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם

אין לך מה לפקפק הגג הלבן שאתה רואה זה המדבקה שמורידים אותה רק בתהליך הכנת הרכב לפני מסירה שבא גם שמים את המספר

פורסם

אני יותר מחכה לפיאסטה ST, לדעתי זאת הוט האץ' באמת ראויה. לא שהפוקוס לא ראויה, אבל הפיאסטה מייצגת בצורה הטובה ביותר את המושג "הוט האץ'", בצורת "old school" - תמורה למחיר, הנאה וחוסר רצינות. אם היא תתומחר טוב היא תימכר כמו לחמניות. יש כבר תאריך התחלת ייבוא רשמי? או רק דיבורים באוויר?

.Your average Notepad

פורסם

שאלת מיליון הדולר; האם פורד יצטרפו לאופל וצ'מפיון עם מדיניות תמחור הגיונית לרכבי ספורט או שמה יאמרו "אנחנו דלק מוטורס, מה אכפת לנו למכור רכב אחד בשנה לפרטי, יש את עדר הליסינג.."?

אני מקווה לראות פיאסטה טורבו במחיר שפוי בעתיד הקרוב, אבל זה רק אני :-)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אני מפקפק באמינותה כ-M.

שים לב כי הגג "רגיל", לבן. ה-M6 (וכל דגמי M הספורטיביים, לצורך העניין) מגיעים עם גג עשוי קארבון.

צודק, כל דגמי ה-M מגיעים עם גג קארבון, אבל ניתן לבקש אותו צבוע בצבע הרכב, הוא לא חייב להיות שחור.

אני נוטה להאמין שזו M אמיתי כי לא מקובל שחברה תשים באולם התצוגה ״חיקוי״ (דגם רגיל עם קיט).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

מישהו יכול לעשות לי סדר בבלאגן שפורד עשו לי? מה ההבדל בין ה-ST ל-RS?

שמועה נחתה באוזניי שאת ה-RS כיום כבר לא מייצרים, אז ה-ST היא מחליפה? גרסה יותר קיצונית? יותר משפחתית?

תודה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מקווה שפורד ימשיכו עם מהפכת הסטיישנים שהכניסו לעולם הליסינג ויחליטו ליבא גם ST סטיישן.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
מישהו יכול לעשות לי סדר בבלאגן שפורד עשו לי? מה ההבדל בין ה-ST ל-RS?

שמועה נחתה באוזניי שאת ה-RS כיום כבר לא מייצרים, אז ה-ST היא מחליפה? גרסה יותר קיצונית? יותר משפחתית?

תודה.

חפש בגוגל "אוטו פוקוס ST" ומצא את כתבת ההשקה שלי עליה.

מקווה שפורד ימשיכו עם מהפכת הסטיישנים שהכניסו לעולם הליסינג ויחליטו ליבא גם ST סטיישן.

לצערך, לפי מה שאמרו לי בהשקה - היא לא תגיע.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לצערך, לפי מה שאמרו לי בהשקה - היא לא תגיע.

טעות חמורה!:evil:

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
ה M6 אמיתית

אני מאוד מקווה שאתה צודק, העניין הוא שכבר איבדתי אמון בחבר'ה פה בארץ :lol:

כרגע יש בארץ רק שתי M6 E63, אולי שלוש במקרה הטוב, אבל כמות הרפליקות שראיתי ! מי יותר טובה, מי פחות.

אין לך M6? למה אתה מנסה לגרום לאנשים לחשוב שכן? ממש ללכת בלי ולהרגיש עם...

אני אישית בעלים של סדרה 6, ישנה אומנם (E24), אבל מעולם לא חשבתי לשים סמלים של M על האוטו. זה די מעצבן אותי כשעושים את זה.

האמת, בארץ, כמעט לא ראיתי F12 בכלל, וקופה, שלא לדבר על M, בפרט. נראה כמה יעשו את דרכן לארץ הקודש.

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם
חפש בגוגל "אוטו פוקוס ST" ומצא את כתבת ההשקה שלי עליה.

כתבה שסיפקה הרבה תשובות, תודה :)

הקוראים שלך דורשים מבחן השוואה בינה לבין המגאן RS.

אבל לא מצאתי את התשובה לשאלה השנייה שלי? האם זוהי מחליפה לפוקוס RS? (שלמיטב ידיעתי הייתה בעלת 300 סוסים.), והאם עדיין מייצרים RS? (לדוגמה לקוח בחו"ל נכנס לסוכנות פורד, יכול לרכוש אחת?).

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...