Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לפני כשבוע נחתה בארץ הst וגם m6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי בטוח שראיתי M6 על הכביש כבר. כנראה שמדובר ב wannabe.

הפוקוס RS יוצרה במספר יחידות מצומצם ואינה מיוצרת יותר.

emotion of motion

פורסם

הRS500 יוצרה במספר יחידות מוגבל. הRS הרגילה לפי מה שאני זוכר לא יוצרה ביצור מוגבל.

יש לי 306 סיבות לחייך בכל סיבוב :lol:

פורסם

הכיסאות של הST זה בדיוק מה שהיה חסר לי באוטו (:

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם
אני מאוד מקווה שאתה צודק, העניין הוא שכבר איבדתי אמון בחבר'ה פה בארץ :lol:

מהכרות עם מי שהזמין את הרכב, תיהיה בטוח שהיא 100% אמיתית... הבחור חובב M רציני והוא חיכה לרכב הזה הרבה זמן... לדעתי היא תיהיה היחידה שמישהו יזמין בארץ שבמחיר כזה אפשר לקנות איזה מזארטי, אבל יש אנשים שפשוט אוהבים מותג מסויים ולא מוכן לקנות משהו אחר...

Drive carefully! most people are caused by accident.

פורסם
מהכרות עם מי שהזמין את הרכב, תיהיה בטוח שהיא 100% אמיתית... הבחור חובב M רציני והוא חיכה לרכב הזה הרבה זמן... לדעתי היא תיהיה היחידה שמישהו יזמין בארץ שבמחיר כזה אפשר לקנות איזה מזארטי, אבל יש אנשים שפשוט אוהבים מותג מסויים ולא מוכן לקנות משהו אחר...[/quote

לא צריך הכרות ולא צריך כלום,

פשוט צריך לראות את הרכב ולהזיל ריר .

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם
אני מאוד מקווה שאתה צודק, העניין הוא שכבר איבדתי אמון בחבר'ה פה בארץ :lol:

היום קשה לראות בארץ BMW בלי סמלי ה-M. כל דודה שמה.

משכנתא זה קל

פורסם
הכיסאות של הST זה בדיוק מה שהיה חסר לי באוטו (:

ועוד "טיפה" כח שיש לה :wink:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

ראיתי את ה-M6 החדשה על הכביש היום, נראת נהדר, מרשימה מאוד.

ד"א, היא מקורית ב-100% ל-M החדשות הוסיפו קליפרים כחולים עם כיתוב M, בזמן שהיא עברה על פניי ראיתי את הקליפרים האלו, כלומר, היא מקורית :-)

Float like a Cadillac, sting like a Beamer

• תוכן חדש...