Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אימות ק"מ ובדיקת שמן גיר דייהטסו שרייד 1997

bboydready
שימו לב! השרשור הזה בן 4105 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אהלן חברים וחברות!

הידע שלי ברכבים לא כל כך גדול וכרגע אני נמצא לפני קניית רכב ראשון.

די ננעלתי על דייהטסו שרייד ויצא לי כבר לראות כמה רכבים.

יש לי 2 שאלות:

1. מצאתי מישהו שמוכר דייהטסו שרייד 1997 אוטומט עם ק"מ 110K וטוען שהרכב עבר במשפחה.

אני יודע שיש אנשים שמזייפים את הק"מ שלהם. איך אני יכול לבדוק ולאמת את הק"מ שלו?

2. איפה לעזעזל אני בודק שמן גיר? לפני כמה ימים באתי לראות דייהטסו ושעה חיפשתי את השמן גיר וללא הצלחה. הבנתי שזו בדיקה חשובה לפני שלוקחים למוסך בכלל וכדאי לבדוק את מצב השמן. אשמח אם תדעו להכווין אותי איפה בדיוק אני מוצא את השמן גיר ואם יש למישהו תמונה שיבורך!

תודה רבה לעוזרים!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עזוב את הגישה החובבנית! גם מקצוענים לא מסוגלים לנתח מצב ממסרת או מנוע לפי השמן. אם המוכר החליף שמן לפני500 קמ

התמונה תראה טוב יותר....

לגבי ספידומטר לא תמיד מזיזים אחורה - מספיק שהיה תקול ולא תיקנו... אם טופל באותו מוסך בקש לראות את כל הקבלות

וודא שככל שהזמן עובר גם המונה מתקדם.

אם הרכב מוצא חן בעינך- גש לבדיקה מקצועית.

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

באיזה קבלות בדיוק אפשר לראות את הק"מ של הרכב? בכל טיפול שנעשה ברכב רושמים את הק"מ שלו גם?

ובכל מקרה אשמח לדעת איפה בדיוק נמצא השמן גיר בדייהטסו...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ברשיון הרכב כיום כתוב את הקילומטרים שעשה הרכב. תבדוק שם ותראה אולי יש לו רשיונות של שנים קודמות זה יוכל לתת לך אינדיקצייה, אם כי לא ניתן לדעת אם נגעו בקילומטרים לפני שהחלו להירשם ברשיונות עצמם וזאת רק לפי מצב המנוע בגדול.

לגבי השמן גיר ניתן לראות את המדיד שלו שהידית שלו לולאת ברזל והוא נימצא נמוך ברגע שאתה פותח מיכסה מנוע בצד הימני יחסית מאחורה, תיסתכל טוב אתה תמצא אותו.

:)
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בכל טיפול שנעשה ברכב רושמים את הק"מ שלו גם?

כן, במידה ומדובר במוסך רשמי ומסודר שנותן קבלות.

אם יש קבלות מהטיפולים, תבדוק תאריכים ומד אוץ רשום.

זאת הדרך החידה לדעת.

אם אין תיעוד מהטיפולים, אין אפשרות לדעת לגבי קילומטראז'.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני רכשתי שרייד 97 עם 150000 כך שזה לא ק"מ ממש מחשיד , אגב לא תמיד ק"מ נמוך הוא ערובה לכך שהמנוע שמור ועבר טיפולים בזמן.

אלנטרה 2002

שרייד 1997

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4105 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...