Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5048 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

^ קיימת הבטחה כי לא נפגעו בעלי חיים במהלך ייצורו של שרשור זה והוא עשוי 100% חומרים ידידותיים לסביבה :wink:

נ.ב. חג שמח ושנה טובה שתהיה לכולנו :-D

זמין 8)

• תגובות 101
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה כואב לכם שיש מצית ברכב ? אם היא לא הייתה שם היה פקק על השקע שנראה בול כמוה .

לא רוצה להישתמש בה ? אין בעיה על תלחץ עליה בחיים

פורסם

אחת המכוניות המודרניות הראשונות שלא "זכו" לשקע הזה היתה דווקא הפיז'ו 206 CC. ההסבר המבודח של מתכנני המכונית היה שמאחר והיא מושלמת, הם רצו שיהיה בה "באג" אחד לפחות. ההסבר היותר רציני שלהם היה איכות הסביבה והעובדה שלא בריא לעשן בכלל, בתא נוסעים סגור בפרט ובקבריולה ממילא אי אפשר.

אבל מעבר לעישון, הרבה מילואימניקים ונהגי משאיות שנוהגים לחבר לשקע הזה כף חשמלית ולהכין קפה באמצע הדרך או שומקום, חייבים תודה לאביזר הקטן.

פורסם

אבל מעבר לעישון, הרבה מילואימניקים ונהגי משאיות שנוהגים לחבר לשקע הזה כף חשמלית ולהכין קפה באמצע הדרך או שומקום, חייבים תודה לאביזר הקטן.

מה קרה לכם ? אשכנזים נהיינו ? :loco: ( משפט זה נכתב כהיזכרות בשורה מפורסמת מסרט הפולחן "גבעת חלפון אינה עונה" ואין בו כוונת פגיעה ו\או הפלייה של עדה זו או אחרת. )

קפה עושים אך ורק בעזרת ערכת קפה ייעודית הכוללת פנז'ן קטן, קפה שחור עלית, גפרורים, כוסות קטנות מסודרות בתוך גרב, סוכר וכפית. :-D

זמין 8)

פורסם

השרשור העלה בי תמיכהה לגבי יחסם של חברי הפורום למצית - מדוע מתיחסים אל הבחור בלשון נקבה? איזה משמעות פסיכולוגית נסתרת יש כאן?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אשכנזים נהיינו ?

קפה עושים אך ורק בעזרת ערכת קפה ייעודית הכוללת פנז'ן קטן, קפה שחור עלית, גפרורים, כוסות קטנות מסודרות בתוך גרב, סוכר וכפית. :-D

קפה עלית זה לאשכנזים. כל שאר התיאור שלך די נכון, הכפית לא חובה ואצלי שותים בלי סוכר.

(הכותב אשכנזי לפי הרשומות, אבל לא מייצג את הז'אנר. נושא פק"ל קפה בבגאז' שלא ראה עלית מימיו).

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
השרשור העלה בי תמיכהה לגבי יחסם של חברי הפורום למצית - מדוע מתיחסים אל הבחור בלשון נקבה? איזה משמעות פסיכולוגית נסתרת יש כאן?

ויתרה מזאת - מדוע קוראים לו מצית והלא הוא מַצֵת?

בנוגע לעניין הקפה, הכל טוב כל עוד לא מגזימים עם הקפה, כיוון שקפאין הוא משתן. כמו כן, חימום הקפה חייב להתצבע רק בעצירות ו/או בתוך כוס או קנקן סגור. כל החברים שנכנסים לרכב בבוקר עם כוס קפה חם פתוחה (אפילו בלי פקק) מסתכנים בנפשם ובעור רגליהם.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
קפה עלית זה לאשכנזים. כל שאר התיאור שלך די נכון, הכפית לא חובה ואצלי שותים בלי סוכר.

(הכותב אשכנזי לפי הרשומות, אבל לא מייצג את הז'אנר. נושא פק"ל קפה בבגאז' שלא ראה עלית מימיו).

דווקא עם קפה שחור עלית העברתי הרבה לילות מילואים בשטחי אימון בצאלים :-D

זמין 8)

פורסם

זה שהוא נפוץ לא הופך אותו לטוב. הדירוג שלי:

-אלאבאשא, להשיג באום אל פאחם.

-תערובת שחבר הביא למילואים האחרונים, להשיג אצל עוזרת הבית הערביה שלו (יש לי איזה שני קילו בפריזר).

-תערובת טחונה לפי מתכון ספציפי (חצי קולומביה, רבע ברזיל, רבע שרוף, הרבה הל. להשיג בתבליני רותם, ב"ש).

-נחל'ה ירוק.

-עלית עם הל (ירוק).

ר. פרסקי

פורסם

^ תשמע אני צורך קפה שחור בעיקר במילואים ומילואים זה בעיקר HOT WATER - SMALL GLASS - לכן בהחלט עושה את העבודה ללא צורך בשום מצית רכב זאת או אחרת :lol:.

נ.ב. ראש השנה עם כל קצוות המשפחה; גפילטע + ערק = השם ירחם :crazyeyes:drinking::roflmao::loco:

זמין 8)

פורסם

ארק רץ חזק (איילה או לא?), את הגפילטע צריך להכחיד.

מילואים זה פינג'אן, מאיפה אתה מביא קומקום חשמלי שם?

ר. פרסקי

פורסם
ויתרה מזאת - מדוע קוראים לו מצית והלא הוא מַצֵת?

ובכן בדקתי במילון אבן שושן.

את הסיגריות מציתים דווקא במצת (מ' פתוחה, צ' דגושה וקמוצה).

לעומת זאת במנוע הרכב מתקינים מצת (ב-צ' צרויה, כפי שהקלדת בהודעתך).

המילון מעודכן ל-1980.

אני מתנצל על כך שאיני מנקד, אך טרם למדתי את רזי הניקוד במחשב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...