Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5048 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דברי הסיכום שלי :

אם דיון שנפתח על מצת תמים התפתח עד כדי נגיעות בתחום העראק,הפינג'אן,המילואים,

הגפילטע פיש (שאגב חטאתי לראשונה בחיי באחד החגים האחרונים וירדתי על סיר גפילטע כאילו היו פיצוחים,

אפילו האשכנזים בשולחן הביטו בי כך :shock2:,טעים הזבל הזה.. ) ,והמשכנו לרזי ההגייה של המילה "מצית",

מצאלים הגענו לקולומביה בחיפושים אחר פולי קפה משובחים שמופקים מצואת הקוף,

אז נראה לי שהמצת הצדיק את קיומו.אתה לא חושב ?

Gn'f'R

• תגובות 101
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גלגולי תפקיד המצת, יחד עם השאלות האם בת הזוג יהודיה והאם היא בתולה עזרו מאוד להעביר יום משעמם של חג עם קצת מחשבה והרבה צחוק מתגלגל.

אז שתהיה לכולנו שנה טובה עם הרבה שרשורים שמתפתחים באופן לא צפוי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
כמו המצת ישנו גם את תא הכפפות שבקלות ניתן לצמצם גם אותו וליישם תא צר בהרבה יותר עבור מסמכים

כי מה שבטוח-כפפות אין שם.

יצא לי לחשוב על המשמעות של השם הזה לתא, לכן כבר כמה שנים אני נוסע עם כפפות בתא הכפפות.

ברכבים שהיו לי עד עכשיו התא לא התאים לשום דבר חוץ מזה.

Seat Leon 1.4TSI, Manual

--

Will Vag-Com For Food

פורסם

זה בסדר, יש רכבים שבהם גם הדלת האחורית פותחת תא המספיק לכפפות בלבד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
מה שיותר מטומטם זה- שאת שעון חום המנוע ביטלו, ואת זה עדיין יש.

הוא גם ככה תקוע כול הזמן על 90 ולא מראה תצוגה אמיתית.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם
יצא לי לחשוב על המשמעות של השם הזה לתא, לכן כבר כמה שנים אני נוסע עם כפפות בתא הכפפות.

ברכבים שהיו לי עד עכשיו התא לא התאים לשום דבר חוץ מזה.

כי בעבר באמת היו מאחסנים שם כפפות ,ההרגל הזה נעלם כמעט ולרוב זה משמש היום כמגירת איפור ודו"חות חנייה.

Gn'f'R

פורסם

^

אצלי בתא כפפות יש אפוד זוהר ואיזה קבלת חניון או שתיים, אבל אם אתה מעדיף להחזיק שם איפור למקרה הצורך זה בהחלט עניינך :lol:

נ.ב. רחוק הלך השרשור הזה שהתחיל במצת הסיגריות. דיברנו על עראק, גילינו שערן אוהב גפילטע פיש , טיבו של קפה שחור עלית ואפילו נגענו בהיסטוריה של תא הכפפות ; בהחלט הספק יפה.

זמין 8)

• חברי המעגל הראשון
פורסם
הוא גם ככה תקוע כול הזמן על 90 ולא מראה תצוגה אמיתית.

וזה שווה ערך למנורה המעצבנת. אני מתכוון לשעון שמראה על אמת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אולי יהיה יותר קל ופשוט להפסיק לעשון ??

אבל הרעיון של המצית עדין יכול להיות שימושי , אם נתקעתה בפיקניק ללא מצית ואתה לא יכול להתחיל להבעיר את המנגל אז תוכל להשתמש בזה

פורסם

אני מעדיף להיתקע במנגל בלי מצית מאשר בלי פיתות.

7nTnr.png

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

למה שלא יהיה גם תא סטנדרטי בכל אוטו עם סכין למקרה שתרצה לחתוך איזה פרי? או אולי פנס קטן שנטען מהתקע של המצית? או מליון דברים אחרים.. אני פשוט לא מבין למה דווקא מצית מכל הדברים בעולם זה אביזר סטנדרטי.

אני הוצאתי אותו בכוונה באוטו הקודם כדי שחס וחלילה לא יחשוב מישהו לעשן לי באוטו או ישחק עם זה וישרוף משהו.. :shock: בפנדה זה הגיע עם מכסה ולא מצית, כמו שצריך :-D

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם
האם עישון סיגריה ביד אחת ונהיגה בשניה זה דבר בטיחותי (מהותי עוד יותר ברכב בעל תיבת הילוכים ידנית) ?

האם ראוי שנהג הרכב יתעסק באביזר לוהט העלול ליפול לחיקו תוך כדי נהיגה ולגרום לתאונה ?

משהו כמו זה? http://www.youtube.com/watch?v=MlWZnRvs4xo

אני מעשן באוטו לפעמים אבל אף-פעם לא משתמש במצית הייעודי של הרכב (רוצה לשמור אותו נקי :wink:) אלא במצית פשוטה, מה שמובליני לשאלה למה זה מסוכן להחזיק מצית באוטו? (זה נכתב איפשהו בשרשור)

יש לי לפחות 3 מציתים באוטו ואני חונה בשמש ואף-פעם לא קרה כלום, יש סיכון? יכולה להידלק בלי ניצוץ?

ד"א את תא הכפפות החזרתי קצת לשימוש המקורי, אני שם בו כפפות חד פעמיות למקרה שיהיה לי פנצ'ר ולא יבוא לי להתלכלך.

פורסם

ד"א את תא הכפפות החזרתי קצת לשימוש המקורי, אני שם בו כפפות חד פעמיות למקרה שיהיה לי פנצ'ר ולא יבוא לי להתלכלך.

אבא שלי היה מחזיק כפפות עור בתא , כילד אני זוכר שהיינו נתקעים בצד הדרך עקב תקר או תקלה אחרת

הוא היה פותח את התא ושולף את הכפפות - היה חסר רק איזה פסקול "רוקי" ברקע .

כפפות חד פעמיות :roll: ? לא יודע, זה מאבד את האפקט .זה כאילו שבאמצע הפסקול יצוץ גברי עם בקבוק פיירי ביד.

Gn'f'R

• תוכן חדש...