Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צינור הגה כוח להונדה אקורד 2006

eyal22
שימו לב! השרשור הזה בן 4107 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום רב,

ברשותי הונדה אקורד קומפורט 2.0 - שנת 2006.

לצערי ישנה דליפה בצינור ההגה כוח שלי ולא ניתן לתקנה.

מספר מק"ט של המוצר - NICHIRIN :

53713-SEA-306

או

53713SEAG01

אני מנסה לחפש משהו תחליפי מחו"ל במחירים שפויים יותר (על החלק המקורי הזה מחו"ל, דורשים קרוב ל 400$!)

הבעיה, שאני לא יודע כיצד לאתר צינור תחליפי אחר במחיר שפוי.

באתר אחר מצאתי את החלק הבא המחיר שפוי: Nichirin W0133-1841636

אך אני לא יודע בוודאות האם הוא מתאים לסוג הרכב שלי.

אני אשמח אם מישהו בעל ידע ,יוכל לומר לי האם זה יספיק או יוכל לספק לי קישור לחלק תחליפי אחר במחיר שפוי.

תודה רבה ושבוע טוב,

אייל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ניסית בפירוקיות ?

תטלפן לאחים יזדי , המאגר וכדומה..

דרך אגב ( ואת זה תבדוק ) ייתכן שהצינור זהה בכל האקורדים גם עם דגמי מנוע שונים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום

עצה שלי - אל תחפש בחו"ל (לא תמצא, ניסיתי כבר וכמה פעמים ואני בד"כ מוצא כמעט כל דבר ב Ebay בלי בעיה, מה שמוכרים שם עולה כמו שראית יותר מבארץ) ואל תנסה להחליף לאחד משומש מפירוק (מנסיון של 2 חבר'ה שונים אצלי בעבודה, שניהם שמו מפירוק ואצל שניהם זה הלך שוב פעם אחרי זמן קצר). מה שיוצא שהפתרון לזה הוא רק להזמין חדש (ואני חושב גם שרק מקורי), עולה 1500 ש"ח ממה שאני יודע, חבר שלי שילם לפני 3 חודשים ואם אני זוכר טוב זה היה הסכום.

נראה לי שזו המחלה הכי מוכרת של האקורד מהדגם הזה (ונראה לי שגם היחידה), יש לי 3 חברים עם אקורד כזו ואצל כולם בלי יוצא מין הכלל הצינור הזה הלך באיזשהו שלב. שלם תחליף ושכח מזה.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום רב

אני חושב בפעם האחרונה שקניתי צינור לה"כ העלות שלו היתה 1190 שח

יכול להיות ש 1500 זה כולל הרכבה במוסך, לא זוכר בוודאות.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4107 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...