Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול 30 אלף גולף 2011 1.4 TSI הכי זול באילת !

OLTURBO
שימו לב! השרשור הזה בן 4097 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

המלצה חמה : אם אתם חייבים לעשות טיפול במורשה צ'מפיון (בשל סיבות אחריות וכו') חפשו את הפריפריה ! מסתבר שבאזור המרכז למורשי צ'מפיון יש נטייה לחגוג לנו על הכיס , במקרה הייתי באילת בזמן חופף לקילומטראז' החלפה של שמן , פילטר אוויר ופילטר שמן עלתה 770 ש"ח בצ'מפיון אילת , מוסך מודרני ומפואר לא עמוס (50 דקות והייתי בחוץ) על אותו טיפול והחלפה של אותם החלקים בדיוק (חלפים מקוריים) בקשו בשני מוסכים מורשי צ'מפיון באזור המרכז 1400 ש"ח , חדי העין ביניכם וודאי יבחינו שגם בקיזוז 17 אחוז המע"מ עדיין יש הפרש ניכר במחיר.

מישהו יכול לנסות להסביר למה שוחטים אותנו במרכז ?

Golf MK7 1.4 TSI Blue Motion

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האם אתה בטוח,שהצעת המוסכים במרכז לאותו טיפול בעלות של פי 2 ? בדקת בדיוק מה היה כלול בהצעותיהם ? כי זה נשמע מוזר.

יתכנו הבדלי מחירים בין מוסכים ואולי אפילו 20% פחות אם נקח בחשבון את עניין המע"מ.אני לא מאמין,שמוסך צ'מפיון באילת מפסיד כלומר יתכן,ובמוסך באילת החליפו רק את החלקים האלו ובמרכז אולי הציעו דברים נוספים (החלפת בלמים ?).

גם אם מה שכתבת מדוייק לחלוטין,הרי צריך לנסוע מת"א לאילת כדי לעשות את הטיפול -מה שהופך את העסק ללא משתלם במיוחד ועוד יותר לא משתלם,לאלו שעברו את האחריות ויכולים לטפל אצל רון במחירים דומים בהחלט לזה שאתה שילמת.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כפי שכבר ציינתי , אחד לאחד , בדיוק אותם פריטים : שמן, פילטר שמן, פילטר אוויר , שום ברקסים. גם אני הייתי בהלם קל .

אני הייתי בחופשה באילת בלאו הכי ,לא נסעתי במיוחד. במקרה ראיתי שאני אפול על 30 אלף בדרך חזרה וחשבתי להכנס לטיפול לפני הנסיעה , אחרי זה עלה לי בראש העניין של המע״מ ולכן התקשרתי לברר , לא תיארתי לעצמי שיש פה פער כזה גדול גם ללא הפחתת המע״מ

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האם אתה בטוח,שהצעת המוסכים במרכז לאותו טיפול בעלות של פי 2 ? בדקת בדיוק מה היה כלול בהצעותיהם ? כי זה נשמע מוזר.

יתכנו הבדלי מחירים בין מוסכים ואולי אפילו 20% פחות אם נקח בחשבון את עניין המע"מ.אני לא מאמין,שמוסך צ'מפיון באילת מפסיד כלומר יתכן,ובמוסך באילת החליפו רק את החלקים האלו ובמרכז אולי הציעו דברים נוספים (החלפת בלמים ?).

גם אם מה שכתבת מדוייק לחלוטין,הרי צריך לנסוע מת"א לאילת כדי לעשות את הטיפול -מה שהופך את העסק ללא משתלם במיוחד ועוד יותר לא משתלם,לאלו שעברו את האחריות ויכולים לטפל אצל רון במחירים דומים בהחלט לזה שאתה שילמת.

תהיה בטוח שהמוסך באילת לא מפסיד.

את כל שאר המסקנות אני מאמין שתבין לבד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה שאתה מתאר כאן מוזר לחלוטין .

טיפול 30 אלף אמור לכלול עוד דברים

הטיפול של שמנים ופילטרים הוא סטנדרטי ועלות של 700 שקל גם במרכז תוכל לקבל ( מנסיון )

בדוק היטב בספר הרכב מה הן ההמלצות לטיפול 30 אלף על פי המלצות היצרן .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איזה שטויות. מעולם לא ראיתי מוסך שגבוה 1400 שקל על: מסנן שמן, שמן מנוע, מסנן אויר.

זו העלות הסטנדרטית (שהיא גם גבוהה מאוד ביחס לעלות המוצרים עצמם וקלות הטיפול) בכל המוסכים המורשים לטיפול מסוג זה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איזה שטויות. מעולם לא ראיתי מוסך שגבוה 1400 שקל על: מסנן שמן, שמן מנוע, מסנן אויר.

זו העלות הסטנדרטית (שהיא גם גבוהה מאוד ביחס לעלות המוצרים עצמם וקלות הטיפול) בכל המוסכים המורשים לטיפול מסוג זה

כולכם כל כך ממהרים לפקפק .... להכתיר את דברי כשטויות , במקום לקשקש בקומקום אתם מוזמנים להרים טלפון ולבקש הצעת מחיר פה ושם , ו DVIR זה מה שטיפול 30 כולל לפי הוראות היצרן , ההבדל היחיד מטיפול קטן הוא פילטר אוויר , 60 אלף הוא הטיפול הגדול. נראה לך הגיוני שמוסך של צ'מפיון היה נותן לי לצאת את שעריו לפני שדחף לי את כל החלקים שמופיעים בהוראות ????

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כשאני ביצעתי לפני חודשים בודדים טיפול 15 אלף העלות הייתה 650 שקלים .

ההבדל בין הטיפולים הוא פילטר אוויר , נשמע לי מעבר למוגזם שתהיה תוספת של עוד 600-700 שקלים רק על פילטר אוויר .

נניח שעלות הפילטר היא 200 שקלים ( וזה בהגזמה פראית ) ועוד 150 שקל עלות עבודה ( וגם זה בהגזמה )

הגענו ל 1000+-

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מנסיון אני יכול לאשש את דברי פותח השרשור,באיביזה שהייתה לי טיפול קטן -15k היה עולה כ560₪ ואילו טיפול גדול -30k כ 1500₪ ,ולא במרכז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שמן סינטת ברמה שדוחפים לך במוסך עולה 130 ש"ח בהגזמה.

פילטר שמן עולה 30 ש"ח לתחליפי גרמני ואלי 60 ש"ח למקורי בהגזמה.

פילטר אוויר עולה 70 ש"ח לתחליפי גרמני או 130 ש"ח למקורי.

כלומר בהגזמה החלקים בטיפול צריכים לעלות 340 ש"ח במצב המוגזם ו 230 במצב החסכוני.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4097 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...