Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אימפרזה WRX - בעיה אחרי ניתוק מצבר

WRaleX
שימו לב! השרשור הזה בן 4096 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

ניתקתי את המצבר באוטו ולאחר החיבור שלו הרכב התחיל להתנהג בצורה מוזרה:

1. הרכב נכבה לפעמים ישר אחרי ההתנעה ולפעמים בנסיעה (בהחלפת הילוך, כלומר, בניוטרל).

2. לפני זה פעולת מזגן לא השפיעה על הנסיעה, אבל עכשיו מרגישים שינויי כוח (כלומר, אם מחזיקים את הרגל בנקודה קבועה בדוושה, האוטו נוסע ופתאום הוא מאבד קצת כוח ומאט ואז לאחר כמה שניות הכוח שוב חוזר ווכה זה חוזר על עצמו).

הבעיה במחשב של הרכב?

מה יהיה מחיר התיקון במוסך במידה ואי אפשר לסדר את זה בעצמי (איפוס מחשב)?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המצב לא השתפר ולדעתי הוא אפילו נהיה גרוע יותר.

1. האוטו מתכבה לעיתים תכופות יותר.

2. המזגן התחיל להשתגע... המאורר לא מפסיק לשנות מהירויות (במצב auto,כלומר, בקרת אקלים).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האם הרכב מקבל טעינה כמו שצריך? אולי כדאי להיתחבר לסורק תקלות...

לא אופייני שתקלות אלה ייקרו לאחר ניתוק המצבר והחזרתו כל עוד הכל תקין. מדוע ניתקת מלכחילה את המצבר?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ניתקתי את המצבר כי לא הצלחתי לכבות אורות אחוריים ואורות חנייה אז ניתקתי את המצבר.

כן אני יודע, אפשר היה להוציא את הפיוז (אני דפוק).

ומה שמצחיק זה שגיליתי שיש פשוט כפתור מעל ההגה שמדליק אותם ללא קשר לידית בצד ההגה שמדליקה את האורות.

נתתי את האוטו לשטיפה וכשחזרתי האור היה דלוק, כנראה כשניקו מבפנים לחצו לי על הכפתור ולא יודעתי על קיומו בכלל...

בכל מקרה אני אנסה להשתמש במחשב דיאגנוסטיקה של חבר, אם זה לא יעזור אני אקח אותו למוסך.

* אם יש עוד רעיונות לתקלה אני אשמח לשמוע (אולי אני אספיק לסדר את זה לפני המוסך)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המצב לא השתפר ולדעתי הוא אפילו נהיה גרוע יותר.

1. האוטו מתכבה לעיתים תכופות יותר.

2. המזגן התחיל להשתגע... המאורר לא מפסיק לשנות מהירויות (במצב auto,כלומר, בקרת אקלים).

1. האם המצבר תקין ?

2. תניע את הרכב ואל תפעיל שום צרכן ובצע נסיעה קצרה בעיר ומחוץ לעיר.

3. לאחר מכן תחנה את הרכב והפעל אורות+מזגן ותן למנוע לעבוד במשך 15 דקות מבלי לגעת בדוושת התאוצה.

לא עזר גש למוסך לשם ביצוע איתחול המחשב בפרמטרים בסיסים או/גם איתחול של המצערת.

איזה כייף לי :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המצבר תקין, לפני הניתוק שלו הכל עבד פיקס. (בנוסף המצבר יחסית חדש).

אם אני מתניע (וההתנעה מצליחה, כלומר, הסל"ד עלה לשתי שניות) ואני לא זז, הרכב לא נכבה גם אם אני מדליק אורות, מזגן מוזיקה וכו'...

כשאני מתחיל לסוע, ואני לוחץ על קלאצ' הטורים נופלים ממש נמוך (מתחת ל 400 סל"ד, לפעמים הוא מצליח לעלות חזרה ולפעמים הוא נכבה).

בכל מקרה תודה לעוזרים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• ספונסר פורום

ראשית זו תופעה מוכרת בסובארו,מחב ניהול המנוע איבד את ההגדרות המשתנות והא ילמד מחדש תוך כמה ימים של נהיגה.

שנית נהוג לנתק את המינוס מהסיבה הפשוטה שבעת ניתוק הפלוס יש סיכוי שתקצר עם המפתח לגוף הרכב,כשבניתוק מינוס זה לא ישנה כלום.

אורן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

וואלה יכול להיות שאתה צודק...

הייתי במוסך וסה"כ עשו לי ניקוי מצערת ועכשיו הכל עובד, יכול להיות שזה בכלל לא קשור למה שהם עשו, יכול להיות שזה הסתדר לבד... אני באמת לא מבין את הקשר בין ניתוק המצבר לניקוי מצערת....

באמת הייתי צריך לחכות קצת וזה היה מסתדר לבד :(

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4096 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...