Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

לא מזמן שאלתי כאן בקשר לרכב חדש במקום פולו הישנה שלי אלייה אתחלתי להתגעגע אחרי שעשיתי נסיעת מבחן ביאריס - היא יורדת מהפרק וכל האופציות שוב על השולחן.

אני רוצה אוטו חדש, בדומה לפולו בגודל ותחושת נהיגה וגימיקים (שווה ללכת לאירוע מחירות של צ'מפיון?).

האם פולו השתפרה מבחינת האמינות בשנים האחרונות? האם IBIZA שונה מפולו (יפה זה ברור).

כמו כן, יוצא בילבול גדול בשל כך שיאריס ממש איכזבה אותי קשות (נהיגה מפחידה, מזגן על 4 בקושי מקרר, במהירות 100 הרכב מוכן להמריא, מרעיש ומפחיד, הכל זול בצורה נוראית, מטען לגמדים עם ריצפת קרטון וכו).

פורד פיאסטה, KIA RIO, היונדאי - הכל בא בחשבון וזה נורא מבלבל. במקום להזמין רכב היום (זאת היתה התכנית) אני צריך לבלות שבועיים באולמות תצוגה.

כל דעה יכולה לעזור.

פורסם

אני כמובן משווה לפולו: תחושת נהיגה בה מאוד נעימה, רכב כבד והגה קשוח (בטויוטה הגה כמו חמאה), 75 כוח סוס של רכב 2003 עולות על 100 של יאריס של היום, (מזגן ביאריס נוראי).

למה אני צריך לשלם על מרימי חלונות (כאשר סוגרים את הרכב שהחלונות יסגרו בעצמם)? לפני 9 שנים זה היה בפולו - למה היום אין זה בטויוטה? אני רוצה את זה מובנה.

בקיצר הבנתי שבשבילי העיקר כעת - כייף מנהיגה ומהאוטו. לא ממש מעניין שהרכב לא מבזבז דלק אם זה משהו שנותן הרגשה זולה. מחיר הטיפול כבר לא מפחיד אותי - גם בטויוטה לא יהיה פחות מ-400 שקל, אז האם זה יהיה 700 בVW- כבר לא משנה.

פורסם
שלום חברים,

לא מזמן שאלתי כאן בקשר לרכב חדש במקום פולו הישנה שלי אלייה אתחלתי להתגעגע אחרי שעשיתי נסיעת מבחן ביאריס - היא יורדת מהפרק וכל האופציות שוב על השולחן.

אני רוצה אוטו חדש, בדומה לפולו בגודל ותחושת נהיגה וגימיקים (שווה ללכת לאירוע מחירות של צ'מפיון?).

האם פולו השתפרה מבחינת האמינות בשנים האחרונות? האם IBIZA שונה מפולו (יפה זה ברור).

כמו כן, יוצא בילבול גדול בשל כך שיאריס ממש איכזבה אותי קשות (נהיגה מפחידה, מזגן על 4 בקושי מקרר, במהירות 100 הרכב מוכן להמריא, מרעיש ומפחיד, הכל זול בצורה נוראית, מטען לגמדים עם ריצפת קרטון וכו).

פורד פיאסטה, KIA RIO, היונדאי - הכל בא בחשבון וזה נורא מבלבל. במקום להזמין רכב היום (זאת היתה התכנית) אני צריך לבלות שבועיים באולמות תצוגה.

כל דעה יכולה לעזור.

הפולו הנוכחית אמינה בגרסאות ה-1.4 וה-1.2TSI. איכותית מאד ונעימה לנהיגה. בגרסת ה-1.2TSI מספקת גם ביצועים טובים.

האיביזה גם כן שווה בדיקה, ברמת אבזור FR עם מנוע 1.2TSI זאת עסקה מעניינת. רכב רכש אחת ידנית ב-100K. בשביל DSG תצטרך לשלם עוד עשיריה.

כמובן שיש גם את גרסת הבסיס 1.4 רפרנס ב-70K.

מבחינת אמינות גם כאן אין בעיות.

מה התקציב שלך?

פורסם

תקציב כ-110.

האם RIO מתקרבת לפולו מבחינת ההרגשה בנהיגה ואיבזור?

מה ידוע על הנחות באירוע מחירות של VW ב5-7 לספטמבר?

פורסם

נסעתי השבוע על הקיאה ריאו והסיאט איביזה TSI, מבחינת חווית נהיגה האיביזה לוקחת בגדול. הריאו לדעתי היתה בסדר בהכל, וסך הכל זה אחלה רכב. על האיביזה ממש נהניתי לנהוג, מאיצה ומגיבה נפלא.

• תוכן חדש...