Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7965 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי כחודש קניתי מגבר חדש תוצרת פייל, היה לי כבר ברכב מורכב מגבר של אודיו גודס.

הכל טוב ויפה הרכבתי את המגבר חיברתי אותו לזוג סאבים, ואת המגבר השני לזוג רמקולים.

על מגבר הפייל יש פיוז של 40 אמפר ועל האודיו גודס 25 אמפר.

כמובן שהצריכה המקסימלית של שתי המגברים בייחד היא , 65 אמפר.

שמתי פיוז של 60 אמפר וכבל של 4 גייג'.

שבוע אחרי שהמערכת עובדת חלק ויפה יש בעייה:shock: .

הרכב לא מתניע, הנעתי את הרכב בעזרת כבלים יום אחרי לא מניע עוד הפעם.

אמרתי אולי מצבר התחדשתי במצבר חדש של 65 אמפר.

כמובן כל יום אני משחק במערכת בכיוונים, אני אציין שלפני כשבועיים קניתי מצבר חדש.

היום אחרי שהאוטו לא הנעתי אותו לפחות 5 ימים, החלתתי לכוון עוד הפעם את המערכת שיחקתי איתה בערך כ20 דקות לפעמים על עוצמה מלאה לפעמים לא.

רציתי לבדוק את עיניין הארסיאיי של אפשרויות המונו והסטריאו אז הפכתי.

הלכתי לבית ושעה אחרי באתי להניע תאוטו אני בא להניע האוטו לא מניע!!!....:evil: .

עוד הפעם הנעתי עם כבלים.

התייאשתי אני רק אציין שהHU והמגברים לא מחוברים לסוויץ' אלה למצבר ישירות.

אני לא יודע מה לעשות יכול להיות שהאלטרנטור הלך?.....לא מטעין לי את המצבר?...האלטרנטור הוא 75 אמפר אני צריך לבדוק את זה עוד הפעם בספר.

חבר'ה עיזרו לי:? .

תודה רבה לעוזרים.

Mitsubishi Super Lancer GLXi 95 Manual

פורסם

תתקן אותי אם אני טועה, אבל כשאתה אומר שההדיוניט מחובר ישירות למצבר ולא לסוויץ, משמע את הבדיקות שלך אתה עושה ללא התנעה של המנוע ?

האם המנוע נכבה לך באמצע עבודה ? (לאחר נסיעה?)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

הHU לא מחובר לסוויץ'.

וכן אני מבצע את הבדיקות בלי הנעה.

המנוע לא נכבה לי לאחר נסיעה וגם כשהאוטו עומד לא כבה לי אף פעם המנוע אבל, לפעמים הוא עובד על טורים ממש נמוכים (אם זה קשור)

פורסם

לא הנעת את הרכב 5 ימים ועוד אחר כך אתה מפעיל מערכת בפול עוצמה למשך 20 דקות?נו באמת יש גבול.גם כשהרכב עומד יש לו צריכה עצמית אמנם צריכה קטנה אבל עדיין צריכה.תוסיף לזה שיש לך אני מניח אזעקה או משהו דומה(קודנית אימובילייזר ושאר ירקות).למעשה מה שצריך לבדוק זה אם יש צריכת זרם מיותרת בזמן שהרכב לא מונע.קודם תבצע בדיקת ואחר כך ניראה.

פורסם

המצבר חדש בניילון הגיוני שכבר נגמר גם אחרי עבודה של 20 דק'? ועוד דבר המצבר ניזוק לי בגלל שכבר התרוקן זה יקצר מאורך החיים שלו? מחר אני יעשה עם האוטו סיבוב ויראה אם הוא מניע ישר

תודה.

פורסם

גם אם לא היית פורק את המצבר מאריזתו, המצבר הוא בטריה לכל דבר, אינו מייצר כוח

משמע הכוח שלו מוגבל מאוד, במיוחד כשמדובר בשני מגברים

תיקח את זה לצומת לבך בפעם הבאה שאתה מתכוון לעמוד עם הרכב לזמן ממושך (כן גם 5 דקות פול ווליום זה זמן ממושך למגבר ללא טעינה).

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

היום בבוקר הנעתי את הרכב והניע ישר הכל בסדר.

וכדי להיות בטוח שיש טעינה וכדי לוודאת שהאלטרנטור בסדר הלכתי לחשמלאי והוא בדק אם יש טעינה באלטרנטור ואמר שהכל בסדר ויכול להיות הסיבה שלא הניעה בגלל שבאמת כמו שאלפיין אמר ערכתי את הכיוונים בלי אוטו מונע.

תודה לכל העוזרים.

פורסם

היי.

טוב שכך, כי לא אמורה להיות בעיה...

אני מבצע לפעמים כיוונים שאורכים מעל לחצי שעה, ללא הנעה, ואין לי בעיות כלל.

המצבר שלי מאוד, מאוד ישן, אולם עומד ללא בעיה בעומס.

תמיד טוב שיהיה בבית מולטימטר בשביל לבדוק טעינה של מצבר וכו'... זה גם יחסית זול מאוד.

פורסם
היי.

טוב שכך, כי לא אמורה להיות בעיה...

אני מבצע לפעמים כיוונים שאורכים מעל לחצי שעה, ללא הנעה, ואין לי בעיות כלל.

המצבר שלי מאוד, מאוד ישן, אולם עומד ללא בעיה בעומס.

תמיד טוב שיהיה בבית מולטימטר בשביל לבדוק טעינה של מצבר וכו'... זה גם יחסית זול מאוד.

blackmazdaF אז איך אתה מסביר את זה שאצלך המערכת צורכת יותר אמפר ואתה מכוון יותר זמן ואצלך אחר כך מניע?

יכול להיות שהמגברים צורכים יותר אמפר ממה שהם אמורים?

בכל זאת יש פיוז והוא אמור להשרף אם הם יצרכו יותר ממה שהם אמורים.

פורסם

אני אומר שאולי:

1. מכיוון שלא הנעת 5 ימים ולאחר מכן עסקת בכיוונים - זה אפשרי.

2. קנית מצבר עם טעינה חלקית.

כך או כך, הייתי ממליץ לך, לפני קניית המצבר, לבדוק אותו, ואת הטעינה שלו, ורק אז

מחליטים אם להחליף.

כעת, משיש לך את המצבר החדש, תתחדש, ואל תגמור אותו כ"כ מהר... :)

פורסם

blackmazda. או שאתה מקצין פה.. או שאתה מתחיל להדאיג אותי.

יש לי רכב חדש פה, והוא לא עומד ב10 דקות גם בלי פול ווליום, לאחר 10 דקות אין הנעה לחלוטין.

מה בדיוק אתה בודק בחצי שעה בדיקה שלך, והאם זה באמת חצי שעה או אולי 15 דקות ולא שמת לב ?

ואיזו הגברה יש לך ?

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אני לא מקצין בכלל.

דוגמא קטנה:

בכל מפגש, אני מדגים לפחות 5 פעמים את המערכת, בווליומים גבוהים מאוד, לכל המעוניין.

אף לא פעם אחת הנעתי את הרכב שלי, חוץ מבסוף המפגש בשביל לנסוע הביתה...

את הציוד וההגברה אתה יכול לראות בחתימה שלי.

תעשה בדיקה של טעינה ותודיע לנו מה יצא.

פורסם

קצת קשה לי לעכל את זה, אך יש לך סאב 15" עם הגברה אחת לסאב עלידי מונובלוק? ללא רמקולים מוגברים?

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...