Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט 500 או ניסאן מיקרה אקו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קיבלתי אוטו מהעבודה, איזה אוטו עדיף הפיאט 500 או הניסאן ?

האוטו יעשה נסיעות של לפחות 40 קילומטר ביום.

*האוטו לא דלקן*

אני נוסע לבד רוב היום ובערב עם עוד נוסעת.

אחח.. גולף

פורסם

איזו שאלה - כמובן שה-500. נראית פי 500 יותר טוב מבפנים ומבחוץ, הרבה יותר מהנה לנהיגה ויותר טוב במרבית המובנים, למעט מרחב מאחור וגודל תא מטען. המיקרה היא מכונית בינונית ומטה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

שלום amirbv,

קשה להגיד איזה מהרכבים עדיף, הבחירה בין שני הרכבים הללו צריכה להיות בחירה שלך כיוון שלכל לקוח מתאים רכב אחר.

להאקו מיקרה יש 5 דלתות, מושב אחורי יותר מרווח ותא מטען יותר גדול. הגיר האוטומטי שלה הוא גיר אוטומטי-רציף, בניגוד לפיאט שמצוידת בגיר אוטומטי-רובוטי. שים לב גם להבדלים קטנים בשווי השימוש של הרכב – המיקרה מעט זולה יותר ולכן שווי השימוש שלה נמוך יותר.

גם לפיאט 500 יש כמה יתרונות. בראש ובראשונה, העיצוב שלה. מדובר במכונית מאוד מיוחדת, בעיצוב רטרו. היא גם קצת יותר קצרה, מה שאומר שבתוך העיר קל יותר למצוא איתה חניה (וגם ההגה שלה קל יותר בחניות).

שני הרכבים חסכוניים מאוד בדלק, מהחסכוניים שיש בקטגוריה, כך שזה לא צריך להיות השיקול העיקרי עבורך.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

פורסם

בוא אני אתן לך חוות דעת על הפיאט 500.

אני עם אחת כזאת מהעבודה וכל יום אני עושה איתה לפחות 300 קילומטר, והיו ימים שהגעתי ל 700 קילומטר ביום.

בשיוט על 110-120 קמ"ש הרכב מאוד חסכוני, נוח. מרווח לשני מבוגרים. אם תוסיף עוד מבוגר מאחורה תהיה לו בעיה :-o.

העיצוב שלו לטעמי והוא מושך מבטים. העיצוב הפנימי שלו חמוד ביותר והגיר רגיל מאוד נוח. לא כ"כ התחברתי לגיר הרובוטי.

בעליות עם מזגן הרכב יתאמץ. נתקלתי בעליות תלולות שלא הצלחתי לעלות אותן אפילו עם הילוך ראשון כשאני עם מזגן.

לפני חודשיים קיבלתי אחת מההשכרה שעשתה רק 5000 קילומטר ועכשיו הרכב עומד על 17000 קילומטר [כן, אני נוסע הרבה].

בסך הכל הרכב הראה אמינות מעולה בינתיים למרות שאני מאמץ אותו רוב הזמן הרבה מעבר למהירות החוקית.

לדעתי, אם אתה מקבל מהשכרה והנסועה שלו היא בערך 50 ק"מ ביום כמו שאמרתי ואתה נוהג רגוע ולא משתולל יותר מדי, קח את הפיאט כי ישתלם לך מבחינת דלק.

בנוסף, מערכת הסאונד די נחמדה וגם תומכת ב MP3.

שונא גזענים !.

• תוכן חדש...