Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5039 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי דייהטסו אפלאוז שנת 97 אוטומטית

הרכב שלי די בסדר, חוץ מזה שהוא כבה לפעמים במהלך הנסיעה.. מה שקורה זה שלדוגמא אני נוסע על איזור ה40 קמ"ש ואז עוזב את הגז ואז כאילו הטורים "צונחים" ומעמיסים על הרכב והוא כבה לי, וזה לעתים קורה באמצע כביש וזה מסוכן.. הדבר קורה בייחוד כשהמזגן פועל, כאילו שהוא מעמיס על הרכב..

ועוד דבר, כשהמזגן פועל, אז הוא מקרר אך ורק כשהדוושה של הדלק לחוצה, אם אני עומד עם הרכב הוא לא מקרר

מה קורה?? תודה מראש

פורסם

לגבי כיבוי הרכב,בעבר סבלתי ברכב דומה מבעיה דומה.לצערי,בגלל בעית התחברות לסורק תקלות ברכב הזה נאלצתי להחליף לא מעט חלקים וגם זה על סמך מידע על נושאים דומים שהיה כאן בפורום.

מניסיון רע,התחל מניקוי מנוע צעדים ובית מצערת יסודיים.אם לא יעזור יש לחפש את התקלה במצערת/אחד מחיישניה.

תוכל לעשות חיפוש תחת שם המשתמש שלי ולהבין כמה סבלתי עד שבסופו של יום החלפתי למצערת מפירוק קומפלט ובא לציון גואל.

לאחר שתסדר את בעיה א' תראה אם הסתדרה בעיה ב' ואם לא,פנה למגניסט.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

איך מנקים מצערת? האם עליי לפנות לחשמלאי או ל"מוסכניק"? וכמה דבר כזה אמור לעלות? ושמעתי שיש ספריי, האם כדאי לקנות אותו?

פורסם
איך מנקים מצערת? האם עליי לפנות לחשמלאי או ל"מוסכניק"? וכמה דבר כזה אמור לעלות? ושמעתי שיש ספריי, האם כדאי לקנות אותו?

האמת אין ממש מה לנקות במצערת בד"כ מתכוונים לחיישן חמצן שיושב ליד המצערת כך מד מתח נתק את הקונקטור שלו ותבדוק אם מגיע לו מתח וכמה.

פורסם
האמת אין ממש מה לנקות במצערת בד"כ מתכוונים לחיישן חמצן שיושב ליד המצערת כך מד מתח נתק את הקונקטור שלו ותבדוק אם מגיע לו מתח וכמה.

אתה בטוח או שכותב שטויות ועוסק בנדמה לי ? חבל שאתה מגיב ומטעה כאן סתם אנשים.

חיישן הלמבדה ברכב הזה ד"א מיושב בדיוק במרכזה של סעפת הפליטה (הייתי בעלים של רכב דומה כמעט 5 שנים מכיר אותו כמו את שתי ידיי).

ותתפלא לשמוע,כן - יש הרבה מה לנקות במנוע צעדים /בית מצערת.

אם מפרקים את שרוול הגומי המתחבר אל סעפת היניקה מצטבר שם פיח ולכלוך רב במעברים וזה מה שמנקים.

לא מנקים עם ספריי קרבורטור,אלא מפרקים את החלק מהרכב ועושים ניקוי יסודי.

פורסם
כשאני על פארקינג אז הסל״ד שלי על 600, קבוע. הוא לא זז

סל"ד נמוך מידי.צריך להיות על 1,000 בפארקינג/ניוטראל ו באיזור ה 700-750 סל"ד בעמידה בהילוך D.

דבר חשוב מאוד: אין לגעת /לשחק בשום אופן בבורג כיוון התערובת ברכב הזה (זה כיוון שיצא מבית החרושת- המפעל) ויש לפנות למכון להזרקות דלק לעשות טיפול כפי שכבר הוסבר לך לנקות בית מצערת ומנוע צעדים באופן יסודי.

פורסם

גבר, נקתי את המצערת, היא היתה ממש מלוכלכת, נוקתה עם ספריי ביסודיות, הרכב יציב מבחינת הטורים כרגע ולא "נחנק" כמו מקודם

תודה רבה על העזרה :lol:

• תוכן חדש...