Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה אוונסיס 2009

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני ממש לפני קניית רכב טויוטה אוונסיס 2009 הייתי רוצה לדעת ולהבין כמה דברים שנראים לי מוזר באוטו

1.נורית אקו (eco) בצבע צהוב המופיעה על לוח השעונים כל זמן שהאוטו בתנועה (בעמידה הנורה נכבית).

2.קבלתי רק ספר רכב באנגלית אם מישהו יודע היכן אוכל למצוא אחד בעברית או אפילו באינטרנט אשמח.

תודה מראש לכל העונים לשאלתי

sapir70:-D

פורסם

פנה לכל סוכנות משנה טויוטה ותמצא את המידע.

דרך אגב במהלך שנת 2009 הוחלפה האוונסיס לדגם חדש שנמכר עדיין גם היום, הייתי ממליץ לך בחום לרכוש את הדגם החדש ולא את הישן, שכן הוא טוב יותר בכל פרמטר אפשרי מהישן ושווה את תוספת המחיר במחירון.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

eco mode , מצב חיסכון זה הברירת מחדל , הגיר מכויל לנסיעה חסכונית, שים לב שברגע שאתה נותן קיק, במוד sport או מעביר לטיפטרוניק החיווי eco נעלם. בנסיעה רגועה תמיד הנורה תדלוק.

לגבי ספר רכב, ברגע שתהיה בעל הרכב תרים טלפון ליוניון והם ישלחו לך.

פורסם

עד שנת 2009 וכולל נמכרה טויוטה אוונסיס מהדגם הישן, צורתו מרובעת יותר והוא בעל גיר אוטומטי רגיל בעל 4 הילוכים.

במהלך שנת 2009 האוונסיס הוחלפה לדגם חדש לחלוטין ורק השם אוונסיס נשאר זהה. צורתו מעוגלת יותר. הוא בעל גיר רציף.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

• תוכן חדש...