Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(יעוץ ברכישת רכב) תקציב עד 70000 ש"ח.

bmw700
שימו לב! השרשור הזה בן 4115 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם.

אנחנו זוג +2 בשבוע שעבר נמכרה בשעה טובה (תשאלו את הגב שלי) בורה 2001.

אנחנו מחפשים רכב משפחתי מרווח ומאובזרת בגז' גדול, נוח לנהיגה, אני גר באזור ירושלים ויורד כול יום לבית שמש מחפש משהו יחסית חזק. חשוב לי כסא נהג תומך. אגב דלק וטיפולים מקבל מהעבודה .

בנתיים חשבנו על :

1. הונדה סיווק 2006-2008

2.יונדאי I30 סטיישן (אבל לא כולכך אוהב את העיצוב)

אשמח להצעות נוספות..

ההינו ביונדאי יש להם מימון על הינדאי I25 סמרט דרייב 25000 בהתחלה 1000X30 ובסוף 53000 או להיתקדם לרכב חדש מה אתם אומרים מה הקטש?

תודה רבה לעוזרים!:lol:

ח'ברה תיזהרו בכבישים!!

מתגלגל לי בבורה 1600 לאט ובטוח.:? נמכרה ב21.8.12 :lol:

ניסן קשקאי 2010 רכב למישפוחה:wink:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

I 30 סטיישן לדעתי תתאים לדרישות שלכם יותר.

הרכב נוח ומרווח, וכמובן שיש לו תא מטען גדול.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה לקחת סטיישן ? I30 סטנדרטית 2009 מחברת ליסינג כמו אלבר/הרץ תעשה יפה מאוד את העבודה.

מחירון באיזור ה-80,000 לדגם המאובזר יותר עם חלון בגג לפני הפחתת ליסינג.אני מאמין שב-70K אפשר לקבל.

ללא חלון גג,אפשר למצוא גם בפחות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עוד רכב שההתי רוצה להכניס לרשימה היא הפורד מונדיאו 2008 נכנסת בתקציב... אשמח לקבל חוות דעת לגבי איכות החומרים, נוחות הכסאות,ואך הרכב יתמודד עם עליות בית שמש ירושלים,צרכת דלק למרות שאני לא משלם אבל עדיין.8)

תודה רבה ושבוע טוב.

ח'ברה תיזהרו בכבישים!!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

את המימון שהציעו לך ביונדאי על ה-i25 אפשר לקבל היום על כל רכב חדש, בשיטת הליסינג הפרטי. מקדמה קטנה בהתחלה, תשלום חודשים קבוע למשך 30 חודשים (שנתיים וחצי) ויתרה לתשלום בסוף עם אופציה לזיכוי לפי מחיר מחירון.

לדעתי הסיוויק קולעת בדיוק לדרישות שלך. הרכב מרווח, אמין, חסכוני ובעל תא מטען גדול. המנוע כמובן בנפח 1.8 ליטר ובהספק של 140 כוחות סוס, כך שעם ביצועים לא יהיו לך בעיות. מבחינת נוחות המושב, לדעתי המושבים נוחים אבל זה כמובן אינדיבידואלי. אתה מוזמן להגיע לאחד הסניפים שלנו, לשבת ולהרגיש בעצמך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ב5-7 לספטמר יוצא מבצע בצ'מפיון (לא ההיתי מיתנגד לאוקטביה חדשה)

http://avraham.ccc-cloud.com/AVRAHAM/Champion_72/?ref=auto

משהו יודע במה מדובר יש למה לחכות?

אגב אשמח לתשובה לגבי הפורד מונדאו..

תודה רבה.

ח'ברה תיזהרו בכבישים!!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

את המימון שהציעו לך ביונדאי על ה-i25 אפשר לקבל היום על כל רכב חדש, בשיטת הליסינג הפרטי. מקדמה קטנה בהתחלה, תשלום חודשים קבוע למשך 30 חודשים (שנתיים וחצי) ויתרה לתשלום בסוף עם אופציה לזיכוי לפי מחיר מחירון.

לדעתי הסיוויק קולעת בדיוק לדרישות שלך. הרכב מרווח, אמין, חסכוני ובעל תא מטען גדול. המנוע כמובן בנפח 1.8 ליטר ובהספק של 140 כוחות סוס, כך שעם ביצועים לא יהיו לך בעיות. מבחינת נוחות המושב, לדעתי המושבים נוחים אבל זה כמובן אינדיבידואלי. אתה מוזמן להגיע לאחד הסניפים שלנו, לשבת ולהרגיש בעצמך.

כן אפשר לקבל את אותו המימון בליסינג פרטי אבל השווי של הרכב יהיה נמוך יותר כשהעסקה תגיע לסיומה משום שלרכב יש כבר יד של חברת הליסינג, רכב שירכש בתשלומים ישירות מהיבואן ירשם ע"ש הלקוח ויהיה משועבד אבל ערכו יהיה גבוהה יותר בתום העסקה.

משפחתית מרווחת ונוחה היא ללא ספק רנו פלואנס, אבל בגלל שאתה רוצה חזקה אז מה שרלוונטי הם דגמי הדיזל וה-2 ליטר, הדיזל יורד כי הוא חדש מדי וקשה לי להאמין שתצליח למצוא אחד בתקציב שלך ואת ה-2 ליטר תצליח להשיג מ-2010 אבל זה ידרוש חריגה מהתקציב בכ-5000 עד 10,000 שקלים. יחידת ההנעה והגיר לקוחים מניסאן כך שמבחינת אמינות זה מפיג חלק מהחששות.

אפשרות נוספת היא פורד פוקוס 2 ליטר, מרווחת ונוחה ומציעה ביצועים טובים וגם אבזור לא רע למעט בדגם הסטיישן.

אחרונה חביבה נסה את קיה פורטה, המנוע הוא רק 1,600 אבל הביצועים מספקים בהחלט במיוחד ברכבים עם גיר ה-6 הילוכים, היא נוחה מרווחת ולדעתי יכולה להתאים.

בהצלחה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בכל עסקת מימון יש להביט על שיעור הריבית המגולם בעסקה.

מבנה עסקאות המימון של ליסינג מימוני ורכישת רכב משומש שונה מעט (הלוואת תשלומים "רגילה" ברכב משומש, והלוואות "בלון" בליסינג מימוני) – תנסה להוון את שתיהן לאותו בסיס חישוב ותשווה.

לגבי שתי המכוניות – שתיהן טובות, יונדאי מרווחת יותר עם תא מטען ענקי כיאה לרכב סטיישן. תוכל למצוא כזו חדשה יותר מהסיוויק, שיקרה יותר (ביצועים טובים יותר, מנוע 1800 וכו'). קח בחשבון שאחזקת הסיוויק יקרה יותר.

גיל מאוויס

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4115 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...