Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי לנסר 2005.

כשלוחצים על הבלמים בלחיצה הראשונה הדוושה יחסרת רכה יורדת למטה וגם יש נטייה של הבלמים לשרוק. עדיין יש בלימה טובה והרכב בולם טוב.

יחד עם זאת, אם אני עוזב את הדוושה ומייד לוחץ שוב, הדוושה קשה יותר, ומרגישים יותר בשר. נדמה לי שגם יש פחות נטייה לשריקה.

בבדיקה במוסך אמרו שהבלמים טובים + הרכב עבר טסט.

אשמח לשמוע את דעתכם.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

נוזל תקין. בבדיקת מוסך נמצאו כל הרכיבים תקינים.

הנקודה היא שהרכב הגיע למוסך עם אשתי, ונמסר למכונאי שיש ירידה ביכולת הבלימה. לא נאמר לו שבלחיצה שניה הבלמים מקבלים עוצמה נוספת.

המכונאי בדק את כל רכיבי מע' הבלמים ומצא אותם תקינים.

לפני שאני חוזר אליו שנית - אשמח לשמוע דעות.

האם התופעה מוכרת? האם יש רעיונות?

פורסם

צריך לבדוק שוב וביסודיות את מערכת הבלמים בדגש על חשד למשאבת בלם מרכזית תקולה/תקלת מגבר בלם (בוסטר).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

הוחלפה משאבה מרכזית.

לא ניתן היה לשפץ. חדשה עולה 1400 ש"ח (נדמה לי. לא זוכר בדיוק), אז קניתי מפירוק + 4 חודשי אחריות ב-400 ש"ח.

הבעיה נפתרה.

• תוכן חדש...