Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בן 19 ואחרי שמכרתי את הרכב הראשון שלי אני מעונין ליקנות רכב חדש

עכשיו השאלה שלי היא איך להוריד מכירים מאנשים ? איך לדבר איתם ? איך לשכנע אותם לעשות בדיקה על חשבונם

אני רוצה לחסוך כמה שיותר ועכשיו אני בתהליך של חיפוש רכבים ולפעמים אני רואה רכב שאני רוצה ומתאים לי אבל במחיר קצת גבוה ממה שיש לי

יש איזה עצות/טיפים לגרום לאנשים לרדת במחירים ?\

תודה לעוזרים

פורסם

אתה בא לקנות רכב, רוצה לבדוק אותו - מדוע שהמוכר ישלם על הבדיקה שלך?

אתה יכול לסכם (רצוי בכתב) שבמידה ויתגלו ברכב תאונות עם פגיעה בשלדה\ מנוע\גיר במצב סופני, המוכר מחזיר לך את עלות הבדיקה.

אבל גם במיקרה הזה יש מצב שתראה את הכסף רק אחרי שתזכה בתביעות קטנות.

אחרי הבדיקה יש לקבל ממוסך עמדן עלות התיקונים ולנסות להוריד אותם מהמחיר ההתחלתי , מלפני הבדיקה.

ואפשר על סמך מה שנמכר בלוחות סתם להציע סכום שנראה לך הגיוני לפי מצב ונתוני הרכב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

חירטוטים בעיקר, לאנשים שלא מבינים מה הם מוכרים.

קודם תשאל אם הבן אדם גמיש במחיר, ומפה תמשיך. ברר מחירון, תוספות, מצב, קילומטרז, כל דבר שלילי ברכב, ובבדיקה תוריד.

תבקש בבדיקה התחייבות על מנוע וגיר.

פורסם
חירטוטים בעיקר, לאנשים שלא מבינים מה הם מוכרים.

קודם תשאל אם הבן אדם גמיש במחיר, ומפה תמשיך. ברר מחירון, תוספות, מצב, קילומטרז, כל דבר שלילי ברכב, ובבדיקה תוריד.

תבקש בבדיקה התחייבות על מנוע וגיר.

התחייבות על מנוע וגיר אף אחד לא ייתן פרט למגרשי רכב.

ומי שכן נותן זה אחד שיודע שהרכב נקי ובכל אופן לא כ"כ חכם (אתה לעולם לא תדע אילו כסת"חים ירשמו לך בבדיקה), או סתם מישהו לא כ"כ חכם.

פורסם

לרוב מסכמים את זה עם המוכר עוד לפני שמגיעים לרכב,

אני סיכמתי עם המוכרת שרכשתי ממנה, שהבדיקה תהיה על חשבוני , במידה והרכב יימצא תקין - הסכום ירד מהסכום הכללי על הרכב, ככה היא לא תתבאס ואני אהיה מאושר עם 500 שקל יותר בכיס.

מעבר לכך, העברת בעלות , נהוג שהמוכר לא משלם, אבל אם תהיה בניכם כימיה טובה, תסגרו על חצי חצי , 100 שקל לפה ולשם זה לא יפגע באף אחד מהצדדים.

זכור תמיד שהמוכר, רוצה את המזומן ביד ומיד, לכן לנפנף מול עיניו בשטרות תמיד יעשה לך טוב ויוכיח את רצינותך,

כמו כן , שאתה מגיע לרכב - גם אם הוא מושא נפשך וחלום חייך! -> לא להראות התהלבות, חפש נזקים , חפש מכות , חפש סיבות למה לא, לאחר שהורדת את הבטחון של המוכר, תגיד לו כמה מילים טובות , תאמר לו - "אני רואה שאחרי הכל שמרת על הרכב יחסית לזמן שלו , תתן קצת מחמאות לרכך את ליבו, תסביר לו שאתה רוצה את הרכב אבל במחיר הנכון ומפה תתמקח איתו קצת.

והכי חשוב, אם יש כימיה טובה בניכם - זה מעולה לפתח שיחה ולגלות דברים על עברו של הרכב.

בהצלחה

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם
התחייבות על מנוע וגיר אף אחד לא ייתן פרט למגרשי רכב.

ומי שכן נותן זה אחד שיודע שהרכב נקי ובכל אופן לא כ"כ חכם (אתה לעולם לא תדע אילו כסת"חים ירשמו לך בבדיקה), או סתם מישהו לא כ"כ חכם.

תתפלא שמוכרים מתחייבים לתקינות גיר ומנוע, בעיקר לשם בדיקת הרכב והתשלום עליו.

עד שרכשתי את הנוכחית שלי , יצא לי לפגוש 4 מוכרים שהגעתי אליהם רק לאחר שהתחייבו לשלם את הבדיקה אם הרכב יתגלה כלקוי ביחס למה שסוכם ובכל ה-4 פעמים הרכב נפל בבדיקה על מנוע, שלדה פגועה וגם גיר גמור.

פורסם
הבנתי

עוד עצות ?

כן ! !

היית פעם בתאילנד? אני משער שלא אז אני יעביר לך קורס מזורז.

אתה מגיע לחנות ואומר למוכרת: kapunkap how much this?

היא אומר לך 2000 באט ואז אתה אומר לה : no to expensive ואז זורק לה מחיר 100 באט לרוב זה יסתיים במחיר משמעותי לטובתך של 300 באט.

בקיצור אתה קובע את המחיר !! כל הרכבים שאני רכשתי עשיתי קודם כל סקר שוק ובדקתי מחירון רשמי, אנשים שהרגשתי שאפשר להוריד להם מחירים בטלפון לא התייבשתי ולא היססתי זרקתי להם הצעות של 10K-15K תתפלא איזה אנשים לחוצים למכור יש בארצנו (לחוץ למכור לא בהכרח אומר שהרכב בעייתי ! ), אנשים שזיהיתי שאין פוטנציאל להוריד אותם בטלפון, הייתי מגיע רואה את הרכב (מראה רצינות) ,עושה סיבוב, בודק ואז מתחיל להוריד במחיר, מוריד 5K ,6K ואומר לבן אדם יום יומיים חוזר אליו, אחרי יומיים מתקשר לבן אדם קובע איתו כשהמזומן כבר עלי פחות 10K (תתפלא מה ניירות צבעוניים עושים לאנשים :lol: ).

הולכים לבדיקה הוא מתחייב על מנוע, גיר ושלדה אם יש ליקויים משמועתיים בבדיקה מנסה להוריד עוד.

*כמובן שהמספרים ניתנו כדוגמא, כל רכב לגופו, יש רכבים שאפשר להוריד 2K ויש רכבים שאפשר להוריד 10K .

דרך אגב שוק הרכבים בריצפה בתקופה הזאת , זה דבר חשוב שיכול לשחק לטובתך, הכל תלוי באופן הדיבור שלך (את זה כבר קשה להסביר דרך המקלדת ) .

בהצלחה !

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם
זה רק מוכיח את מה שכתבתי. נפלת על מוכרים לא כ״כ חכמים.

כמו שאמרתי , זה לא כל כך מעניין אותי אם הוא חכם או לא, בשורה התחתונה - לאחר בדיקת רכבים שהיתה אמורה לעלות לי כ-2000 ש"ח בסה"כ לרכבים שנבדקו , לא שילמתי שקל.

אם הם לא היו מוכנים לקחת אחריות על כך, לא היינו מגיעים בכלל לבדיקה. :-D

פורסם

אולי אני בא מכיוון שונה אבל אני לא אוהב את הגישה הזאת, עוד לא ראית רכב כבר איך אני מסובב את המוכר,

אם מצאת רכב שאתה רוצה דבר עם המוכר בצורה יפה תבקש הנחה ולך לבדיקה (על חשבונך ואם הוא מסכים להוריד אותה מהמחיר אח"כ אז או שהוא מבקש יותר ממה שהוא רצה או שהוא פרייר), תיקוניים מהותיים מורידים מהמחיר ותיקונים קטנים בדרך כלל שמסכמים על מחיר מורידים קצת מהמחיר בכדי לא להגיע למצב של שוק שמתווכחים על כל שטות.

אכן כמו קודמיי גם אני מבקש התחיבות על שילדה גיר ומנוע תקינים (דגש על תקין לא מושלם תמיד יהיו ריג'קטים חוץ מבשילדה ששם הדגש הוא על נקי לחלוטין).

העברת בעלות על חשבון הקונה, תתוקח ותחסוך 200 שקלים ותצא גם אתה והמוכר בהרגשה רעה לדעתי זה לא שווה את זה.

בכל מקרה אם מצאת רכב עם נתונים מצויינים ק"מ נמוך מטופל וטוב למה שיורידו לך מהמחיר?!

תצליח ותעשה עסקים ביושר זה חשוב.

פורסם

WOW כזה שרשור תפל כבר לא ראיתי מזמן-פשוט גיבוב של שטויות

(ויסלחו לי הכותבים זה נאמר בעיקר על פותח השרשור!).

המוכר ישלם מכיסו על הבדיקה?

המוכר יוריד מבלי שראית את הרכב והיית רציני?

מכרתי כמה וכמה רכבים ואף פעם לא התפשרתי יותר מידי למה?

כי מכרתי רכבים מצוינים-מכנית וקוסמטית.

מי שמוכן לרדת כנראה יש לו גרוטאה אמיתית ביד.

אם אין לך כסף אל תקנה רכב -סע במוניות אוטובוסים.

אם יש לך כסף תתחיל בבדיקת המוכר שעומד מולך-הצלב רשיון רכב לת.ז.

ראה אם בת.ז הכתובת הרשומה זה היכן שאתה קונה את הרכב.

החתם על מסמך התחייבות מתאונות ,ואז גש לבדיקה.

לאחר הבדיקה לך למכון רישוי ובדוק בעלויות קודמות.

לאחר מכן זכרון דברים והעברת בעלות.

לפי שאלותיך אל תלך לקנות רכב לבד כי תיפול על סוחר ורכב שחוט.

בהצלחה!

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם

מי שמתחייב על מנוע, גיר ושלדה הוא טיפש. איפה בדיוק עובר הגבול בין מנוע תקין ללא תקין, הרי תמיד ירשמו משהו. חוץ מזה, לך תדע אם האוטו לא קיבל מכה מתחת ממדרכה או משהו וירשמו קצה שלדה. הדבר היחיד שאפשר להתחייב זה שהוא ללא תאונות משמעותיות.

פורסם

יש באוף טופיק שרשור על איך להתחיל עם בחורות.

תמשיכו שם.

אני לא רואה טעם בשרשור שעוסק בלימוד בהתכתבות איך להפוך לסוחר רכב ממולח.

מצאת מישהו שמוכר את הרכב שלו ומוכן בעצמו לשלם על הבדיקה שאתה רוצה לעצמך - תהנה ממנו ושמור אותו לעצמך.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...