Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע הזמן ואני הולך מחר לברר על הבראבו החדשה אצל היבואן.8)

יכול להיות שאלך על 0 ק"מ ואולי לא.. זה עוד לא סגור. אני מכיר את הרכב, הנסיעה וכו וכו'...

אני מבקש ממי שיכול לתת עדכון והתייחסות איך הבראבו שלכם מתנהגות עד כמה מבחינת תקלות (ועלותם?), ומבחינת טיפולים שוטפים אצל היבואן (גם כן מחירי עלות שוטפת) רמת השירות, ואפילו תצרוכת דלק ממוצעת תחת שימוש שלכם.

תודה לכל מי שייעץ ועזר עד כה ולמי שישמח לעזור גם בהמשך :-):-D

PAST - POLO 16V , 2000

NOW! - POLO 1.2TSI , 2012

פורסם

אגב, אני ביררתי לגבי הבראבו לפני מספר שבועות.

הדגם היחיד שנשאר במלאי, זה 1.4 ידני 90 כ"ס (ללא טורבו).

נאמר לי בסוכנות שהדגמים החזקים לא צפויים להמכר יותר.

פורסם

אם אין את הטורבו אז חבל להרגיש כמו פונטו 77 כ"ס על הבראבו הזו....

אולי תנסה באוטודיל?

http://www.auto-deal.co.il/%D7%AA%D7%95%D7%A6%D7%90%D7%95%D7%AA%D7%97%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A9/tabid/74/Maker/72/Default.aspx?Model=%D7%91%D7%A8%D7%90%D7%91%D7%95

מס' פעמים שיצא לי ליהיות בבני ברק ראיתי מס' בראבואים ממש אבל ממש שמורים עם כ30K ק"מ סביב ה75 אלך ש"ח..

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

ובכלל, אם כבר לא חדש אז כדאי לחפש את הטורבו ביד2.

מכל מיני סיבות כאלו ואחרות הרכב הזה צומח חופשית במחירון, לא אחת אפשר למצוא רכבים בני שנה ב40K~ פחות מחדש.

מאוד ממליץ לבדוק ביד2 את הדגם המוגדש, עדיף בהרבה על ה90כס החדש.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
ובכלל, אם כבר לא חדש אז כדאי לחפש את הטורבו ביד2.

מכל מיני סיבות כאלו ואחרות הרכב הזה צומח חופשית במחירון, לא אחת אפשר למצוא רכבים בני שנה ב40K~ פחות מחדש.

מאוד ממליץ לבדוק ביד2 את הדגם המוגדש, עדיף בהרבה על ה90כס החדש.

ברור שאלך על הדגם עם הטורבו, זה חלק מהעניין בקנייה :evil:

היום דיברתי עם סוכן שלהם מאשדוד והיה נשמע שאין בעיות מלאי.

הם תמיד רוצים להביא אותך לסוכנות לפני הכל.. ממש תחקרתי אותו בכוח מה יש ואם זה בתקציב וכו'... היה נשמע שכן.

אלך לסניף וניראה מה יש מעניין.

* אני רוצה לעשות טרייד אין על הרכב הישן ולכן מעדיף לנסות לבדוק בסוכנות (למכור רכב זה קשה.. אבל בטח ידעתם את זה :-D )

מחכה לתשובות לנושא השרשור הלוא הוא סעיף האחזקה, הוצאות צפויות ולא צפויות.. :shock:

PAST - POLO 16V , 2000

פורסם
ברור שאלך על הדגם עם הטורבו, זה חלק מהעניין בקנייה :evil:

היום דיברתי עם סוכן שלהם מאשדוד והיה נשמע שאין בעיות מלאי.

הם תמיד רוצים להביא אותך לסוכנות לפני הכל.. ממש תחקרתי אותו בכוח מה יש ואם זה בתקציב וכו'... היה נשמע שכן.

אלך לסניף וניראה מה יש מעניין.

* אני רוצה לעשות טרייד אין על הרכב הישן ולכן מעדיף לנסות לבדוק בסוכנות (למכור רכב זה קשה.. אבל בטח ידעתם את זה :-D )

מחכה לתשובות לנושא השרשור הלוא הוא סעיף האחזקה, הוצאות צפויות ולא צפויות.. :shock:

תבדוק אם פיאט עדין מציעים את הדיל שכולל טרייד אין במחיר מחירון (או שזה היה ב-5K מעל מחיר המחירון :rolleyes:) ואחריות לכל החיים.

בהצלחה !

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם

שלי כרגע עם 44K ק"מ, בינתיים ללא שום תקלה למעט רדיו דיסק קפריזיונרי. תצרוכת דלק ממוצעת עם רגל ימין לא רחמנית במיוחד: 1:10~.

אם זה באמת נכון, זאת ידיעה עצובה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

ה"אחריות לכל החיים" הייתה רק על הפנדה ו"כל החיים" משמע 7 שנים, כמו כן אין יותר את עסקת ה"טרייד אין" המדוברת.

תנסה בסוכנות "בלו סקי" ברחוב הלחי בת"א. זו סוכנות שמחזיקה פיאט 500 (מכל הדגמים), בראבו, גרנדה פונטו איבו, אברט, ואלפות למיניהם שהם קונים ישר מהיבואן. הם יכולים למכור לך רכב 0 ק"מ יד 1, ק"מ נמוך מליסינג או השכרה, ואפילו יכולים למכור לך רכב ישר מסמל"ת כאשר אתה היד ה1, במחיר יותר טוב מאשר סמל"ת עצמה.

לבעל החברה קשרים מצוינים בפיאט שכן הוא אחד הלקוחות הגדולים שלה אם לא הגדול ביותר.

אין לי אף אינטרס בעניין, פשוט לי הייתה התנסות טובה מאוד אתם.

שווה לבדוק, בהצלחה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

סמלת משווקת רכב מצוין עם מנוע חלש? לא הייתי מצפה.

עצוב שהבראבו זוכה לאותו גורל כמו שזוכה לו הפונטו דהיינו דחיפה לשוק של רכבים בגירסאות החלשות שלהם והרג המותג.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

אכן עצוב מאוד מה שסמל"ת עושה למותג :-(

מה גם שלא מבין מדוע הם לא הביאו את גירסת המולטיאייר המוגדשת 140 כ"ס שהיא יקרה יותר רק בכ10% מגירסת ה90 כ"ס!(ידנית כמובן).

מה עם יבוא מקביל? אף אחד לא רוצה לייבא פיאטים זולים? או שויטמין P של סמלת מול היצרן לא יאפשר זאת?

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

טוב הייתי בסוכנות וכמו שאלעד אמר.. נגמרו הברבואים, אבל לא כולם.

נשאר אך ורק ידני טורבו דיינמיק (אבל עם כמה תוספות ג'אנטים וכו') ב120,000 ש"ח חדש 2012

או דגמי בראבו 1.4 90 כ"ס - מה שאני לא רוצה.

בנוסף המוכר גם אמר שנשארו לו פיאט פונטו איבו 135 כ"ס ברמת ספורט.

לא חשבתי על האוטו הזה, הייתי באברט (שזה דומה אבל שונה) והיה דיי מגניב, גם בסיבוב בחוץ.

האיבו הזו מספיק גדולה בשבילי (אין ילדים, בטח יגיעו תוך שנתיים בערך :shock: ) רשימת האבזור נדיבה והמחיר אותו דבר 120,000 ש"ח במקום 135,000 ש"ח (כי זה 2012 0 ק"מ מיבואן יד 1).

מה דעתכם על האוטו הזה? עוד לא מכיר אותו בינתיים.

מעבר לכך בודקים לי בסוכנות בלו סקאי, לגבי אותם דגמים חדשים שהם יכולים להביא מהיבואן. מעבר לכך אין להם משומשות כאלה.

מאיפה כדאי לקנות משומשת, מקום שאפשר לסמוך עליו ברמת שירות גבוהה שאוכל להיות עם ראש שקט לגבי הרכב שאקנה משומש? אשמח להתייחסות ממכם, ושוב תודה על התמיכה!

PAST - POLO 16V , 2000

פורסם

אבזור מוצלח ולפי הביקורות המנוע גם. אני אישית הייתי מתרשם בנסיעת מבחן ורוכש (באם לא היו הפתעות בנסיעה, לא אמורות להיות)

יש אגב גם גרסאת 105 כ״ס, נאמר שמנוע גם מוצלח, אבזור דומה לפי הידוע לי. סה״כ עושה רושם של קניה כדאית

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

הפונטו יהיה מעניין כי גם יחס כ"ס/משקל עדיף, תנסה בנסיעת מבחן ותשווה(קראתי תלונות על הגיר הידני שלא מוצלח?)

ותנסה להוריד אותם יותר במחיר- שנה לא הצליחו לימכור- שיתאמצו קצת עכשיו!

אבל הבראבו.... זו מכונית מיוחדת :-(

פורסם

כנראה יותר מדי מיוחדת. אין שום סיבה להביא לכאן אוטו שפשוט לא נמכר ואפילו השאלה מי אשם בכך כבר לא רלבנטית, ממילא הדגם הזה בסוף ימיו.

פורסם

טוב בבלו סקאי אין מכוניות.

אני פונה ליד שנייה מטעמי תקציב, חוץ מאוטודיל יש עוד מקומות ששוה לבדוק בהם בראבו?

PAST - POLO 16V , 2000

• תוכן חדש...