Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. ברשותי סיטרואן c5 שנת 2002. לפני שבועיים ניגשתי לטסט.

ונאמר לי שהאמברקס (בעיברית תקינה בלם היד) לא טוב.

ניגשתי למוסך והוא מצא שהמשאבת קליפר השמאלית תפוסה. מה שאומר שנסעתי עם אמברקס תפוס בגלגל אחד.

לתומי באתי להזמין חדש. וכשהתעניינתי במחיר נאמר לי באדיבות 1400 ש"ח לא כולל מע"מ:roll:

המוסכניק אמר שינסה להשיג לי משומש. אחרי שבוע שהוא לא מצא החלטתי לעשות מעשה.

קניתי ספריי לשחרור ברגים ב20 ש"ח. פירקתי את הגלגל (פירוק רגיל כמו לפנצ'ר).

תפסתי עם פלייר פטנט את הידית של המשאבה איפה שמתחבר הכבל אמברקס.

ריססתי מהספריי על הידית התפוסה ותוך כדי ריסוס משכתי בידית למעלה ולמטה.

לאחר כרבע שעה של משיכות וריסוס הידית התחילה להשתחרר. עוד 5 דקות והיא השתחררה לגמרי.

חיכיתי יומיים לראות שזה בסדר.ניגשתי למוסך אחר, הוא בדק ואמר לי לא יודע מה רצו ממך,

מתח לי קצת את האמברקס לצאת ידי חובה ונתן לי אישור מוסך. היום אני אחרי טסט. :lol: סה"כ 100 ש"ח לאישור מוסך+20 ש"ח

לספריי. היות ונאמר לי שזה בעיה מאוד נפוצה בc5 אני מפרסם לתועלת כל בעלי הc5

פורסם

נחמד. לא מחזיק מעמד.

אחרי פעמיים שלוש שעשיתי את הפטנט הזה נמאס לי וקניתי קליפר משומש.

אחרי שנה גם זה נתפס ובטיפול שביצעתי אצל אורן שרותי רכב הוא נשלח לשיפוץ כמו שצריך.

בהצלחה

פורסם

מחזק, עדיף לשפץ בפעם הראשונה כשזה קורה, ולצפות שגם הקליפר השני ייתפס בחמישים אלף ק"מ הבאים :-)

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• ספונסר פורום
פורסם

זה מעשה מסוכן,כל הציר מלא חלודה ושחרור בעזרת ספרי לשחרור ברגים טוב לכמה שבועות ואז זה נתפס שוב,הדיסק מתחמם ולעיתים נוזל הבלמים רותח ומאבדים בלמים,לשפץ או להחליף לאחר מיד.

אורן

• תוכן חדש...