Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אימפרזה 95 כ"ס לא סוחבת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משהו יכול ללעזור?

ברשותי אימפרזה 2005 95 כ"ס, כאשר המנוע מתחמם ואני עומד ברמזורים לדוגמא,

אני לוחץ על דוושת הבנזין והרכב בקושי זז, בקיצור המנוע מגיב כמו "עגלה"

אחרי כחמש שניות גורליות כאשר כבר צופרים לי מאחור, הרכב תופש תאוצה ונוסע רגיל לגמרי. כאשר המנוע קר או בחורף אין את התופעה הזאת.

הייתי אצל מספר מומחים וגם לא מומחים אשר אמרו תחליף חיישן זה תחליף אחר,תעשה ניקוי אינג'קטורים, תשלים עם זה המנוע הזה חלש עם המזגן (אני יודע אבל זה בא בצורה מוגזמת) פילטר סתום, אולי מהגיר וואלה מה לא אמרו לי? אני לא מתכוון להחליף את כל החיישנים , זו הוצאה ענקית.

הבעיה שאני מגיע למוסך על מנת לבדוק את התקלה על מחשב התקלה נעלמת באורח פלא (חוק מרפי).

למשהו יש איזה רעיון חדש? חוץ מאשר ל........ ממנה?

פורסם

חוסר סחיבה יכול לנבוע מהמון דברים:

פילטר דלק\אוויר סתום

חיישן MAF עייף

מצערת מלוכלכת

ועוד ועוד

בבדיקה ממוחשבת צריך לעלות על הבעיה.

שי.

פורסם
משהו יכול ללעזור?

ברשותי אימפרזה 2005 95 כ"ס, כאשר המנוע מתחמם ואני עומד ברמזורים לדוגמא,

אני לוחץ על דוושת הבנזין והרכב בקושי זז, בקיצור המנוע מגיב כמו "עגלה"

אחרי כחמש שניות גורליות כאשר כבר צופרים לי מאחור, הרכב תופש תאוצה ונוסע רגיל לגמרי. כאשר המנוע קר או בחורף אין את התופעה הזאת.

הייתי אצל מספר מומחים וגם לא מומחים אשר אמרו תחליף חיישן זה תחליף אחר,תעשה ניקוי אינג'קטורים, תשלים עם זה המנוע הזה חלש עם המזגן (אני יודע אבל זה בא בצורה מוגזמת) פילטר סתום, אולי מהגיר וואלה מה לא אמרו לי? אני לא מתכוון להחליף את כל החיישנים , זו הוצאה ענקית.

הבעיה שאני מגיע למוסך על מנת לבדוק את התקלה על מחשב התקלה נעלמת באורח פלא (חוק מרפי).

למשהו יש איזה רעיון חדש? חוץ מאשר ל........ ממנה?

היי,

כל תקלה ברכב חייבת להיות מוכחת במוסך ע"מ שנוכל לכוון למקום מסוים.

ברגע שהתקלה לא חוזרת על עצמה במוסך, לא נוכל לכוון ולומר אם יש צורך להחליף או לתקן.

יתכן שהרכב הנ"ל לא טופל והמסננים שלו או המצתים אינם תקינים. כמו כן, ישנה תופעה ברכבים שנקראת מינוסים, מצב שבו המחשב גורם לאיחור הצתה והשלכה של חוסר סחיבה. כמובן שהכל צריך לבדוק ולהרגיש ולוודא שהתופעה מתרחשת באותו זמן.

אייל מסובארו.

פורסם

אני לא מומחה גדול אבל לי אישית זה נשמע דווקא כמו תקלה בגיר.

האם אתה מרגיש עוד תופעות מוזרות? דפיקות בהעברת הילוכים?

מה הקילומטראז' של הרכב בכלל?

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

• תוכן חדש...