Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיקון שריטה מכוונת

gshafir8
שימו לב! השרשור הזה בן 4101 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

היי

איזה מישהו (מגעיל) שרט לי את האוטו כנראה בעזרת מפתח

לכל אורך הצד הימני של הרכב - צבע הרכב הוא כהה והשריטה

ממש לא יפה .

כיצד ניתן לתקן ? מה העלויות?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם ככה אין מנוס מאשר לצבע צביעה מלאה,אבל כך בחשבון שיהיו הבדלי צבע בין צד אחד לאחר.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

באיזה רכב מדובר? האם הרכב חדש? אני יכול לשלוח אותך למישהו שיעשה לך צביעה לכל הרכב סביב ה-2500 ש"ח אם אתה מאיזור המרכז כי לצבוע צד אחד במיוחד אם הרכב דיי ישן לא ייראה טוב ויהיו הבדלים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני הייתי מתחיל בחומרים כמו ווקס שיכולים למלאות שריטות בעומק מסויים אך אצלך אולי שווה לנסות. בכל מיקרה לא הייתי רץ לצבוע רכב חדש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תצבע לבד עם ספריי צבע (יסוד ואז הצבע המקורי). כל עוד זה לא מכה או עיקום בפח אתה רק צריך לשייף, לנקות ולצבוע. מאוד פשוט. אם זה רכב חדש ואתה משייף מסביב לא ייראו הבדלים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם אצלי סיפור דומה.

זה לא הגיע עד הפח, אבל זה מאוד עמוק (פשוט הצבע עם המון שכבות ברכב).

אם תוקעים את הציפורן מרגישים את זה.

ניסיתי בעצמי עם כמה סוגי פולישים עד שנשברתי.

הלכתי לטורבו קלין בפ"ת והם אמרו שפוליש עם מכונה לא יעזור.

מה העלות של צביעה מקומית של דבר כזה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תשמע זה תלוי בגודל ובכמות החומר שאתה צריך... אם זה הגיע לפח חייב יסוד. אם זה רק עד הצבע לא צריך, אבל אם זה ממש עמוק עדיף לשים יסוד בשביל למלא כי לצבע אין תכונת מילוי.

בכל מקרה, מחיר של מיכל ספריי נע בין 70-90 ש"ח היום, תחפש בגוגל איפה אפשר לקנות כשאתה קונה תבקש הוראות איך לעבוד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש אנשים שצריך להעלים אותם-כל שורטי הרכבים!!

אחרי שאתה מתקן תעשה ציפוי ניילון על הרכב

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • ספונסר פורום

ממש אין צורך לצבוע את כל הדלת. מדובר על רכב 2012, כך שהבדלי צבע בתיקון עצמי לא יהיו גדולים, אם בכלל.

פנה אל שאול/נתי מקאר פיקס, הייעוץ הוא חינם והמחירים לערכות תיקון הצבע זולות משמעותית מעלות צביעת הדלת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4101 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...