Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פשוט רכבים מדהימים ,החלטנו המשפחה בין 2 רכבים ,בין הספורב המפוארת הגירסא המפוארת

לבין הסובארו xv מאובזרת גם תוספות של מלא דברים מסוכנות

דייי זה קשה מאוד לבחור בין 2 הרכבים המדהימים האלה !!!

אפשר עזרה?

על הספורב רוצים 180 אלף במבצע של 6000 שקל פחות עד ה20 לחודש

והסבוארו xv עם תוספות של הסוכנות ב167 אלף ויכולים להוריד יותר ברגע שהבעלים יחזור מחופשה .

פורסם

בכתבה הוא הזמין עם כפתורים על הגה מה שאני שאלתי בתצוגה אצלם ואמר לי שבדגם של הxv אין כפתורים על הגה

אבל באתרים ובאתר של סובארו מופיע שיש כפתורים על הגה

פורסם

אבל בתאכלס בגירסה הבסיסית אין. תקרא את השירשור ההוא כולו סובב סביב הנושא הזה.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם
אבל בתאכלס בגירסה הבסיסית אין. תקרא את השירשור ההוא כולו סובב סביב הנושא הזה.

תראה את השוואה

מולטימדיה ותקשורת XV ‏2.0i גיר רציף XV ‏2.0i גיר רציף Premium

מערכת שמע

מקורית + שליטה מההגה מקורית + שליטה מההגה

בשניהם יש שליטה מההגה

אני לא יכול לפרסם קישור להשוואה בגלל הגבלה של 20 הודעות

ולפי מה שאני קורא רשום תראה

אבל שמחת הרכישה לא ארכה זמן רב. לאחר מספר ימים התקשרו לק. מהסוכנות ועדכנו אותו כי בדגם שהגיע לארץ אין בקרת שיוט ואין מתגי שליטה מההגה. הוא התבקש לאשר כי הוא עדיין מעוניין ברכב. אם לא, כך אמרו לו בחברה, יוחזר לו כספו. אופציה נוספת שהוצעה לו היתה לשדרג את ההזמנה ל-XV בגימור פרימיום, בו כלולות מערכות אלה יחד עם תוספות אחרות כמו ריפודי עור, חימום למושבים, מחשב מידע משוכלל ועוד, ולשלם את מלוא ההפרש - 12.8 אלף שקל. מיותר לציין כי לק. לא היה כל עניין בתוספות האחרות.

אני cs2

שאלתי את הסוכן של סובארו הוא אומר לי אין הרבה הבדלים בין הגירסה של הפרמיום לרגיל ממש אין הבדל

שאלתי לגבי ריפוד עור אומר שאין בסובארו xv ולפי התגובה פה אני מבין שבגריסת הפרמיום יש ריפוד וגם שליטה מהגה !!!

פורסם
פשוט רכבים מדהימים ,החלטנו המשפחה בין 2 רכבים ,בין הספורב המפוארת הגירסא המפוארת

לבין הסובארו xv מאובזרת גם תוספות של מלא דברים מסוכנות

דייי זה קשה מאוד לבחור בין 2 הרכבים המדהימים האלה !!!

אפשר עזרה?

על הספורב רוצים 180 אלף במבצע של 6000 שקל פחות עד ה20 לחודש

והסבוארו xv עם תוספות של הסוכנות ב167 אלף ויכולים להוריד יותר ברגע שהבעלים יחזור מחופשה .

מעט מוקדם לבקש עזרה. לך תעשה סיבוב על שתיהן, אם אז עוד לא תדע, תחזור.

פורסם
תסביר למה הכוונה ?

מדבריך אני מבין שאתה רוכש רכב נטו לפי אבזור.

לסקודה מנוע טורבו בנזין מצויין.

אני ממליץ שגם תנהג על הרכבים, יש הבדלים גם בתחום הזה.

פורסם
מדבריך אני מבין שאתה רוכש רכב נטו לפי אבזור.

לסקודה מנוע טורבו בנזין מצויין.

אני ממליץ שגם תנהג על הרכבים, יש הבדלים גם בתחום הזה.

לסקודה ,אין נסיעת מבחן כרגע ,ואמרה שבזמן הקרוב אין לה אפשרות להביא לנו נסיעת מבחן .

ולסובארו ,יש אפשרות להביא לנו נסיעת מבחן .

פורסם

מדובר ברכבים מקטגוריות שונות.

הסובארו משתייכת לקטגוריית הג'יפונים, אבל למעשה מדובר בסובארו אימפרזה החדשה מוגבהת עם הנעה לכל הגלגלים, דהיינו רכב ששייך לקטגוריית הרכבים המשפחתיים הקומפקטיים.

הסופרב משתייכת לקטגוריית רכבי המנהלים.

בעקרון הסקודה טובה יותר מהסובארו כמעט בכל פרמטר שניתן לחשוב עליו ולצורך העניין הסקודה היא גם הטובה ביותר בקטגורייה רכבי המנהלים. בקצרה אציין כי הסקודה מרווחת יותר ובעלת תא מטען גדול יותר ובככל בפרמטרים אלה היא מצטיינת במיוחד, היא בעלת חומרי פנים איכותיים ומפוארים יותר, בעלת ביצועים טובים יותר, בעלת אבזור רב יותר. ראה סקירה מקיפה במיוחד לגבי הסקודה שביצע slow sprinter אתמול בפורום זה.

הסופרב 1.8 מגיעה בחודשים האחרונים עם גיר אוטומטי רגיל ולא עם גיר כפול מצמדים, דבר שמתבטא בצריכת דלק גבוהה יותר ויותר גבוהה מהסובארו. מצד שני הגיר הרציף בסובארו לא מתאים לכל אחד מבחינת התחושות שלו בהאצה (תחושת מצמד מחליק ורעש מהמנוע שאינו תואם את מהירות הנסיעה וכן גם רעשים מהגיר).

היתרונות של הסובארו הם תנוחת נהיגה גבוהה יותר מהסופרב אבל נמוכה יותר מג'יפון רגיל והנעה לכל הגלגלים שמאפשרת נסיעה בשבילי עפר. מעבר לשבילי עפר לא הייתי נוסע איתה מאחר ומדובר בכל זאת ברכב עדין.

נראה כי ה- XV שאתה התייחסת אליה היא הדגם הפשוט עם תוספת אבזור של היבואן המקומי. דגם זה בבסיסו חסר אבזור חיוני כמו בקרת שיוט והוא בעל מזגן מכני רגיל ולא בקרת אלקים. יש עליו בימים אלה מבצע אטרקטיבי של טרייד אין במחיר מחירון אולם אני באופן אישי פוסל רכב ללא בקרת שיוט.

בסופו של דבר מדובר בבחירה לפי טעם אישי ופרמטרים נוספים.

אני למשל רכשתי ג'יפון למרות שידעתי שמבחינה מדוייקת הסופרב ורכבים נוספים מקטגוריית רכבי המנהלים יהיו טובים יותר במרבית הפרמטרים.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

• תוכן חדש...