Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה יטי

tomy669
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום..

לבסוף החלטתי סופית לרכוש את הסקודה ייטי חדשה מהחברה ולא להתעסק עם קנייה מיד שניה.

מחר אני הולך לסגור איתם עסקה על ייטי 2012 ידנית.

מכיוון שאין לי ניסיון רב בקניית רכבים מהסוכנות רציתי להתייעץ איתכם על רכישת רכב וקבלת "מתנות" ותוספות מהסוכנות.

לפי מה שהבנתי מהם, המחיר הוא 112,000 ש"ח עד לסוף החודש ואח"כ עליית המחיר עקב עליית המע"מ.

אני רוצה לנסות לקבל מהם תוספות כמו חיישני רוורס ועוד מה שאפשר "לסחוט".

השאלה שלי באיזה גישה אני צריך ללכת אליהם ואיך אפשר לקבל תוספות ללא תוספת תשלום?

בנוסף, איזה תוספות כדאי להוסיף בקניית הרכב ומה מומלץ.

תודה מראש!

פורסם

הנחה מהמחיר לא תקבל. אם תלך לסוכנות משנה קטנה ו"מפנקת" אולי תצליח לקבל במתנה חיישני רוורס בהתקנה מקומית ו-50 אחוזי הנחה לטיפול הראשון במוסך שצמוד לאותה הסוכנות. כל דבר מעבר לזה יהיה הצלחה כבירה לדעתי.

לא כדאי להוסיף שום תוספות, זה רק מתכון לתקלות ובעיות בהמשך. קח את הרכב, סע איתו איזה שבוע-שבועיים, תראה מה חסר לך ואז תשדרג אצל מתקין איכותי קרוב לבית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
הנחה מהמחיר לא תקבל. אם תלך לסוכנות משנה קטנה ו"מפנקת" אולי תצליח לקבל במתנה חיישני רוורס בהתקנה מקומית ו-50 אחוזי הנחה לטיפול הראשון במוסך שצמוד לאותה הסוכנות. כל דבר מעבר לזה יהיה הצלחה כבירה לדעתי.

לא כדאי להוסיף שום תוספות, זה רק מתכון לתקלות ובעיות בהמשך. קח את הרכב, סע איתו איזה שבוע-שבועיים, תראה מה חסר לך ואז תשדרג אצל מתקין איכותי קרוב לבית.

בירושלים יש סוכנות משנה?

כיצד ניתן להוציא מהם את התוספות הנ"ל בדר"כ הם מציעים או שצריך להתעקש?

פורסם

100 קמ"ש > הילוך 6 > סביב 1800 סל"ד. דממת אלחוט :-)

חבר טוב שלי מנהל את הסניף בראשון, שם הם נותנים חיישני חנייה חינם ואיתוראן. לחבר הוא נתן גם 2 טיפולים ועוד איבזור מקורי בהתקנה מקומית.

מבחינת מחיר - אין מה לרדת. היא במבצע (בפעם השלישית ב-4 החודשים האחרונים) - ולמיטב זכרוני, המחיר כרגע הוא 110K - עד העלאת המיסים. לפחות כך נאמר במודעות הענק שלהם בשלל העיתונים.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
100 קמ"ש > הילוך 6 > סביב 1800 סל"ד. דממת אלחוט :-)

חבר טוב שלי מנהל את הסניף בראשון, שם הם נותנים חיישני חנייה חינם ואיתוראן. לחבר הוא נתן גם 2 טיפולים ועוד איבזור מקורי בהתקנה מקומית.

מבחינת מחיר - אין מה לרדת. היא במבצע (בפעם השלישית ב-4 החודשים האחרונים) - ולמיטב זכרוני, המחיר כרגע הוא 110K - עד העלאת המיסים. לפחות כך נאמר במודעות הענק שלהם בשלל העיתונים.

תודה רבה על הבדיקה שעשית, מועיל מאוד.

בRUNX הידנית שהייתה לי, הילוך 5 100 קמ"ש 3000 סל"ד מאוד רועש, ומרגיש כאילו המנוע זועק כל לחיצה קטנה על הגז, עליה לינארית של הסל"ד בהתאם למהירות, לא נחמד לשבת באוטו רועש..

אם כך יש סיכוי לקבל את ההטבות הנ"ל אם ארכוש את הרכב בסוכנות ראשון?

פורסם

החישני רוורס בהתקנה מקומית הם ממש בדיחה . אם היתי יודע שהם יהיו ויראו כמו שהם היתי מוותר על זה.

ממש לא משתמשים בזה ולא ניראה לי שזה כל כך אמין.

ואני לא רוצה לחשוב שמישהו פה בארץ פירק לי את הרכב והעביר חווט.

וחוץ מזה העלות שלהם זה 400 שח אולי פחות וזה ממש לא "מתנה" .... זה אפילו מעליב לתת דבר כזה ולהגיד מתנה שאתה קונה משהו מעל 100K שח.

מערכת שמע משודרגת זה מתנה ! ניראה אותם נותנים את זה.

הקיצור תנסה להוציא משהו אחר .

בכל מיקרה תהנה מהרכב כמו שאני נהנה . אחלה קניה אחלה רכב !

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם
החישני רוורס בהתקנה מקומית הם ממש בדיחה . אם היתי יודע שהם יהיו ויראו כמו שהם היתי מוותר על זה.

ממש לא משתמשים בזה ולא ניראה לי שזה כל כך אמין.

ואני לא רוצה לחשוב שמישהו פה בארץ פירק לי את הרכב והעביר חווט.

וחוץ מזה העלות שלהם זה 400 שח אולי פחות וזה ממש לא "מתנה" .... זה אפילו מעליב לתת דבר כזה ולהגיד מתנה שאתה קונה משהו מעל 100K שח.

מערכת שמע משודרגת זה מתנה ! ניראה אותם נותנים את זה.

הקיצור תנסה להוציא משהו אחר .

בכל מיקרה תהנה מהרכב כמו שאני נהנה . אחלה קניה אחלה רכב !

האם יש אפשרות שהרכב עצמו יגיע עם חיישני רוורס מהחברה? הכוונה שיצא כך מהמפעל? בנוסף הייתי שמח לדעת איזה תוספות כדאי לשים ברכב? כמו מגיני רוח וכ'ד?

פורסם

לא - מסיבה פשוטה מאוד - היטי הידנית נמכרת אך ורק ברמת גימור הבסיסית (אמצעית בעולם) ואינה כוללת חיישני חנייה מקוריים. זאת אופציה בחו"ל כמובן (כולל אופציות מקוריות רבות נוספות), אך אינה אופציה המוצעת ללקוח המקומי כאן בארצנו.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

תודה רכשתי אתמול את הרכב הידני. רציתי לדעת מה זו העלוקה שאני זקוק להתקין. בנוסף מתכנן להתקין חיישני רוורס ושן כחולה- דיבורית אצל מתקין באופן עצמאי. יש המלצות למערכות מסויימות?

פורסם

תבחר טוב טוב את המתקין שלך - הרכבים האלה רגישים להתקנות חאפריות.

אם תרצה המלצה על מתקין משובח, פנה אלי בפרטי.

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...