Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המושבים הקדמיים ברכב כבר מתים, רציתי לדעת איזה מושבים יכולים להתאים לרכב הזה חוץ מהמקוריים שלו שגם ככה במצב התקין שלהם לא משהו מבחינת "חיבוק" וגם לא משהו מבחינת נוחות...

איזה מושבים שמתאימים למסילות של הרכב הנ"ל יכולים להתאים ושאפשרי כמובן להשיג בפירוקיות וכו'..?

חשבתי לכיוון סיאט בשנים קצת יותר מתקדמות או פאסאט וכו'?

הרכב שנת 96.

 

תודה מראש

פורסם

אני יכול רק להוסיף שהחלפתי אצלי בפיאט 127 (שעומדת למכירה) את המושבים הקידמיים לזוג של קופרה 2007 - וזה שווה כל גרוש!!! נוחות הנסיעה השתפרה ללא היכר.

  • 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

omomt1 שלום לך, אני צריך את עזרתך אם יש לך סבלנות ואולי יכול לעזור לך אפילו.

אני יודע בוודאות שהמרחק בין המסילות של המושבים ברצפה של פסאט בשנות ה-2000 המוקדמות וכמו כן בגולף ופולו הוא בערך 53 ס"מ, ככה שאם מסילות המושבים שלך הם גם בסביבות ה53~54 אתה מסודר.

רק בחייאת, כשאתה מודד אותם מרשום לי פה מה המרחק מסילות אצלך באוטו, לי יש חיפושית 73 ובוואג הם לא חידשו יותר מידי בטכנולוגיה מאז השנים ההן והמושבים שלי הם בדיוק כמו בפסאט 04 רק בקטן יותר (על הרצפה של מסילות קטנות ומסילה מרכזית מקדימה).

אני מחפש להחליף את המושבים שלי אבל לא מצאתי עדיין מידע על המודלים הישנים, המרחק מסילות אצלי הוא 43 ס"מ, אם גם אצלך זה באוטו זה גם ~43 אני אשמח לקנות ממך.

פורסם
וואלה זה היה אחד המצחיקים אני חייב לציין...

נחכה לשמוע מבעל ה127 כמה קשה זה היה לו (או לא)...

 

לקח לי בדיוק שעתיים להושיב אותם בול במקום (עם יכולת תנועה מדהימה של 20 ס"מ קדימה ואחורה), ועוד 40 דקות לסדר להם זוית שפיעה נכונה.

אמנם יש לי מוסך, יש לי ליפט ויש לי את כל הכלים, אבל נניח שבחצר, עם ג'ק רגל ובוקים זה היה לוקח עוד שעתיים. זה נורא?

דרך אגב, זה השיפור הטוב ביותר שעשיתי ל 127 הזו, ויש עליה עוד כמה שיפורים.

רק להוסיף, שבמוסטנג 70 שברשותי, הרכבתי כיסאות של מוסטנג 2008 (דנדשים, כמובן), והתוצאה נפלאה. במוסטנג היתה יותר עבודה כי הכיסאות החדשים מגיעים חשמליים ולכן גבוהים מאוד, והייתי צריך לחבר את המסילות המקוריות לגוף הכיסא, על מנת להתאים את הכיסא לחורים המקוריים, אבל גם כאן התוצאה פשוט מהממת.

ולא, המוסטנג לא למכירה.

×
×
  • תוכן חדש...