Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מושבים קדמיים לגולף MK3.

omomt1
שימו לב! השרשור הזה בן 4102 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

המושבים הקדמיים ברכב כבר מתים, רציתי לדעת איזה מושבים יכולים להתאים לרכב הזה חוץ מהמקוריים שלו שגם ככה במצב התקין שלהם לא משהו מבחינת "חיבוק" וגם לא משהו מבחינת נוחות...

איזה מושבים שמתאימים למסילות של הרכב הנ"ל יכולים להתאים ושאפשרי כמובן להשיג בפירוקיות וכו'..?

חשבתי לכיוון סיאט בשנים קצת יותר מתקדמות או פאסאט וכו'?

הרכב שנת 96.

תודה מראש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני יכול רק להוסיף שהחלפתי אצלי בפיאט 127 (שעומדת למכירה) את המושבים הקידמיים לזוג של קופרה 2007 - וזה שווה כל גרוש!!! נוחות הנסיעה השתפרה ללא היכר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• 4 שבועות מאוחר יותר ...

omomt1 שלום לך, אני צריך את עזרתך אם יש לך סבלנות ואולי יכול לעזור לך אפילו.

אני יודע בוודאות שהמרחק בין המסילות של המושבים ברצפה של פסאט בשנות ה-2000 המוקדמות וכמו כן בגולף ופולו הוא בערך 53 ס"מ, ככה שאם מסילות המושבים שלך הם גם בסביבות ה53~54 אתה מסודר.

רק בחייאת, כשאתה מודד אותם מרשום לי פה מה המרחק מסילות אצלך באוטו, לי יש חיפושית 73 ובוואג הם לא חידשו יותר מידי בטכנולוגיה מאז השנים ההן והמושבים שלי הם בדיוק כמו בפסאט 04 רק בקטן יותר (על הרצפה של מסילות קטנות ומסילה מרכזית מקדימה).

אני מחפש להחליף את המושבים שלי אבל לא מצאתי עדיין מידע על המודלים הישנים, המרחק מסילות אצלי הוא 43 ס"מ, אם גם אצלך זה באוטו זה גם ~43 אני אשמח לקנות ממך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

וואלה זה היה אחד המצחיקים אני חייב לציין...

נחכה לשמוע מבעל ה127 כמה קשה זה היה לו (או לא)...

לקח לי בדיוק שעתיים להושיב אותם בול במקום (עם יכולת תנועה מדהימה של 20 ס"מ קדימה ואחורה), ועוד 40 דקות לסדר להם זוית שפיעה נכונה.

אמנם יש לי מוסך, יש לי ליפט ויש לי את כל הכלים, אבל נניח שבחצר, עם ג'ק רגל ובוקים זה היה לוקח עוד שעתיים. זה נורא?

דרך אגב, זה השיפור הטוב ביותר שעשיתי ל 127 הזו, ויש עליה עוד כמה שיפורים.

רק להוסיף, שבמוסטנג 70 שברשותי, הרכבתי כיסאות של מוסטנג 2008 (דנדשים, כמובן), והתוצאה נפלאה. במוסטנג היתה יותר עבודה כי הכיסאות החדשים מגיעים חשמליים ולכן גבוהים מאוד, והייתי צריך לחבר את המסילות המקוריות לגוף הכיסא, על מנת להתאים את הכיסא לחורים המקוריים, אבל גם כאן התוצאה פשוט מהממת.

ולא, המוסטנג לא למכירה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4102 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...