Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אמין עם "פוזה" לנהג צעיר עד 20K

gadi-gadi
שימו לב! השרשור הזה בן 4148 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם , אני גדי בן 18 ועוד חודש מסיים מלווה .

אני מחפש רכב צעיר שהוא אמין , חסכוני וזול יחסית עד 15K או 20K אם הוא ממש שווה את זה , שיהיה לו גם מראה יפה וקצת " פוזה " , ושיהיה ידני כמובן :roll:

אני לא יודע אם קיים רכב כזה ואני אשמח לקבל עזרה .

זה אוטו ראשון מן הסתם , חשבתי בכיוון של רנו מגאן קופה ו אופל טיגרה ? מה דעתכם ? ואיזה רכב אתם הייתם מציעים לי ?

תודה רבה :wink:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אופל טיגרה לדעתי האישית הוא רכב נשי.

בסכום שלך יש הרבה רכבים, הבעיה שלרוב רכבים עם "פוזה" היו אצל נהגים עם "פוזה" שאיך לומר, לא ריחמו על הרכבים.

תחליט איזה תצורה אתה מעדיף, קופה או האצ'בק?

מנוע גדול או קטן?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4148 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...