Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

נורת טעינה בפז'ו פרטנר דיזל דולקת


urimad
שימו לב! השרשור הזה בן 4143 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

נורת הטעינה ברכב דולקת. הרכב מניע ונוסע, אבל המזגן לא נדלק בכלל גם לא אוורור.לאחר כ20 ק"מ נסיעה כבתה הנורה והכל חזר לשגרה (מזגן וכו') . כשהרכב הגיע הביתה ( התופעה קרתה לאשתי) בדקתי אותו : הרכב הניע ללא בעיה , נורת הטעינה דולקת ומזגן לא עובד. בבדיקת מתח נמדד 12.5V . אם לוחצים על דוושת הגז עד הסוף הנורה מתחילה להבהב והמזגן גם. האם תופעה זו קשורה לאלטרנטור? אולי ניתן לבצע בדיקות נוספות? או להמתין ליום ראשון לחשמלאי הרכב?

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נורת טעינה דולקת= אין טעינה /טעינה לקוייה = אלטרנטור תקול בסבירות גבוהה.

יום ראשון, גם אם הרכב יניע,כדאי לקחת אותו בגרירה לחשמלאי רכב כדי לא לגרום לנזק נוסף גם למצבר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4143 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

  Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • תוכן חדש...