Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחירון מול מחיר מבצע

n i r
שימו לב! השרשור הזה בן 4143 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

ראיתי פה המון הודעות לגבי המחירון של הרכבים החדשים שנמכרים במבצע אבל בעיקר לגבי מכירה של רכב חדש, הבנתי שאם הרכב נגנב או שהרכב במצב טוטלוסט אז הביטוח מכסה לפי המחירון. עכשיו השאלה שלי היא האם עוד 3-4 שנים מחירי הרכבים יהיו כמו כל רכב נורמלי אחר מבחינת ירידת הערך שלהם זאת אומרת מהמחירון כרגע?

זאת אומרת שהרכבים שנקנו במבצע יהנו מירידת ערך מופחת לעומת המחיר שנקנה או שהמחירון שלהם יהיה מחושב לפי זה והירידה פשוט תהיה יותר גדולה מרכב אחר.

כמובן שאף אחד לא באמת יכול לדעת מה יהיה מצב השוק בעוד כמה שנים אבל הייתי שמח לשמוע דעות הגיוניות לאיך זה יראה.

אני מדבר על כל הרכבי מיני והסופרמיני שכרגע נמכרים במבצעים.

בתודה,

ניר.

skoda fabia 1.4 16V

skoda octavia 1.9TDI

audi A4 1.8T - sold

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי מחירי "המבצע" ישארו קבועים פחות או יותר (ראה דוגמה סיאט איביזה שכבר במבצע מעל לחצי שנה), מקסימום יעלו באלפים בודדים בסוף המבצע, כך שעם הזמן המחירונים יתייצבו לפי מחיר המבצע שהוא בעצם המחיר האמיתי והסופי של הרכב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4143 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...