Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דייהו נובירה שנת 2000 הרכב מקרטע

Guest shay76
שימו לב! השרשור הזה בן 4137 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

התופעה היא כאשר מניעים שומעים את הרכב מקרטע לא עובד עגול,בנוסף יש רעש של אויר מצינורית המחברת בין המצערת למנוע רעש של פסססססססססס,

יש ריח של דלק(דומה לגופרית יותר נכון),

מה יכולה להיות הסיבה,לי נראה בכיוון של חוטי הצתה למרות שהוחלפו לפני שנה בערך או ניקוי מצערת+חיישן אויר?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ראשית אם אתה שומע פסססס...יכול למאוד להיות בעיה של אחד מצינורות הוואקום סדק או קרע שמושך אויר ומייצר מצב של עבודה לא תקינה של המנוע. תנסה קודם לאתר בדיוק מהיכן המשיכה הזו ואם אכן מדובר בסדק או קרע נסה לאטום אותו ותראה אם המנוע חוזר לעבוד עגול ותקין. משם ניתקדם... זה יכול להיות כל דבר החל מהצתה ועד למצערת וכיוצא בזה ולכן צריך לעבור דבר דבר מהפשוט ביותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אוקיי,הפססססס הזה הוא מצינורית שמחברת בין המצערת למנוע היא נעה בחופשיות,מחר אחליף אותה.

לגבי ניקוי מצערת,בעבר ניקיתי בעצמי בלנטיס שלי,מישהו יודע בין מה למה לעשות בשקע דיאגנוזה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אחד מצינורות הוואקום השתחרר ממקומו במקרה הטוב,יש להחזירו למקום,במקרה הרע- נקרע ויש להחליפו בחדש.

לאחר מכן,לפי תגובת הרכב לתיקון שיעשה, בדוק האם נדרשים דברים נוספים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עדכון,הצינור באמת היה קרוע הוא הוחלף,הייתה לי מוזה לפרק את המצערת ולנקות אז עשיתי את זה,אבל השלמתי עם המסקנה שדייהו זה אוטו זבל,ב100000ק"מ שעבר פעמיים עבר ראש מנוע ועכשיו גיליתי ש3 פלגים שוחים בשמן.

עכשיו זה משהו שאני יכול לטפל בעצמי או שזה דורש מוסך?

הבנתי שהבוכנות זורקות שמן לפלגים,איך מתקנים בעיה כזאת?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עדכון,הצינור באמת היה קרוע הוא הוחלף,הייתה לי מוזה לפרק את המצערת ולנקות אז עשיתי את זה,אבל השלמתי עם המסקנה שדייהו זה אוטו זבל,ב100000ק"מ שעבר פעמיים עבר ראש מנוע ועכשיו גיליתי ש3 פלגים שוחים בשמן.

עכשיו זה משהו שאני יכול לטפל בעצמי או שזה דורש מוסך?

הבנתי שהבוכנות זורקות שמן לפלגים,איך מתקנים בעיה כזאת?

אם הם שוחים בשמן מהצד של חוטי ההצתה ככל הניראה מדובר באטם מיכסה שסתומים או גומיות פלאגים אם קיימים אצלך שדורשים החלפה ושום בעייה של בוכנות שזורקות שמן כי אז הרכב היה מוציא לך גם הרבה עשן בנסיעה ולחיצה על הגז. אין בעיה לסדר זאת לבד רק צריך עדינות ורגש וסגירה נכונה של מיכסה השסתומים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טוב,החלפתי גם אטם שסתומים,פירקתי את הפלגים ניקיתי אותם,ניקיתי גם את חוטי ההצתה,חיברתי הכל לקדמותו,יצא עשן לבן,הפסיק העשן הלבן אבל....

העגלה ממשיכה לקרטע ולא סוחבת,יכול להיות שיש קשר לניקוי מצערת?

כי אני זוכר שגם בלנטיס שלי לאחר ניקוי קרטע מעט ולבסוף זה הפסיק..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בהנעה הראשונית הוא מגיע ל-2000 סל"ד אך אח"כ הוא יורד מעט לפני ה-1000סל"ד,בניוטרל או פארקינג כשאני נותן גז הקרטוע פחות משמעותי בלחיצה על הגז יש מין קרטוע קטנטן עד שזה כאילו משתחרר ובטורים גבוהים אין קרטוע המנוע נשמע עגול.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש דרך לבדוק את מה שהצעת,מבלי לקנות כל פעם משהו אחר?

או שצריך להכניס למוסך,פשוט יש לי ידיים טובות אני צריך קצת הדרכה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תחילה יש שיטה להשפריץ עם סקריי מיים על חוטי ההצתה והסלילים בצורה של רסס ואז או שתראה בריחת ניצוץ אם חשוך בא המנוע או שהרכב יתחיל לזייף כך שזה ייתן לל כיוון אם אכן מדובר בחוטים או בסלילי ההצתה. פלאגים אם הוחלפו מזמן אני ממליץ להחליף כי זה גם ככה לא יקר. מצערת אתה יכול לנקות בלי קשר אם אתה יודע לעשות זאת לבד אך שוב, קשה לי להאמין שמדובר במצערת מולכלכת שבגללה הבעיה. יותר לכיוון של הצתה כי פה אתה מתאר מצב בו המנוע פשוט חותך. אם יש לך מכשיר וולטר מטר למדידצ היתנגדויות תבדוק מה ההיתנגדות של חוטי ההצתה שהם מנותקים מהרכב. זה גם ייתן לל כיוון מדוייק יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4137 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...