Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני קורא פה הרבה, בעיקר את השרשורים על איך לשטוף את הרכב הרבים שנפוצים פה, ויש לי עדיין שאלה שלא

ממש מצאתי לה תשובה ברורה באף אחד מהשרשורים.

איך לנקות את השטיחונים שיושבים ברצפת הרכב, "ברגליים" של כל אחד מהנוסעים.

בעיקרון, בדרך כלל בכל אוטו, את את החלק החיצוני שהוא גומי, שממנו גם עשוי החלק התחתון שנוגע ברצפת הרכב,

והחלק הפנימי הגלוי עשוי מאיזהשהוא סוג של בד.

רציתי לשאול, נהוג להשתמש בקצף שמנקים איתו את בד הכסאות גם בשטיחונים? ואת הגומי עם מה לנקות?

אני יודע שזה אולי קצת מוזר לשאול, אבל אם יש פה אנשים שמנקים את השטיחונים אפילו באופן מיוחד ויוצא דופן, אשמח לדעת.

כי אצלי ברכב הם תמיד קצת קשים ולא מאווררים מספיק, ואני משתמש מדי פעם בקצף ניקוי ריפודים ומגבונים מיוחדים לאוטו.

תודה.

פורסם

תתפלא,

אני זורק אותם במקלחת, ומתקלח איתם, דורך עליהם, המים זורמים, יואים נקי

רק לייבש אותם איזה 3-4 ימים בכדי שלא יהיה ריח של עובש

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

חח נשמע רעיון חמוד, אבל האמת כל הקטע של איך לנקות, ברור שאפשר עם מים זורמים בין הסיבים והכל ייצא.

אבל משום מה הסיבים מתייבשים אחרי הניקוי והשטיחים לא נעימים למגע ונסדקים והסיבים נשברים.

• תוכן חדש...