Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום! בנסיעה מהירה (מעל 100...) עם מזגן עובד בצהריי היום הרכב הגיע עד ל110 מעלות, כשהאטתי הטמפ' ירדה בהדרגה עד ל-104 המחוג אומנם לא עבר את החצי, והכל עבד כרגיל אבל רציתי לדעת אם הכל תקין, לא חסרים מים, שמן הוחלף בטיפול האחרון לפני כשבועיים, 180,000 ק"מ הרכב כפי שצויין הוא סיאט קורדובה 98 קוד מנוע AFT 1 תודה!!!

פורסם

חום מנוע 110 בימים חמים כאלה זה נשמע סבתם לרכב שלך, אבל עם מזגן פועל כשהמאוורר פועל קבוע נשמע קצת לא בסדר.

יוניט החום בקורדובה אמור להפעיל את המאוורר ב97 מעלום וב102 מהירות שניה אז מאה ועשר נשמע קצת מעל הנורמל.

פורסם
נשמע כמו טרמוסטט לקוי או משאבת מים בסוף דרכה.

תתחיל מטרמוסטט ותראה אם חל שינוי.

איך ניתן לבדוק? היכן נמצא הטרמוסטאט, בדקתי את הצינור התחתון והוא חם גם הוא

פורסם

עכשיו אחרי נסיעה עם מזגן דולק המנוע הגיע ל-96 מעלות, כשחניתי כיביתי את המזגן, המאוורים לא עבדו, ואז אחרי איזה שתי ד' החלו לעבוד

פורסם

על פי תאורך יש אפשרות שהפתיחה בטרמוסטט היא חלקית\אקראית וקשה לעלות על זה עם בדיקת חום צנרת.

בגלל שזה רכיב זול ועלות החלפתו זולה(אצלי בכל אופן) הייתי מחליף רק על מנת לשלול בעיה ולא הייתי מחכה להתקע עם מנוע רותח באמצע כביש מהיר ללא שוליים :shock: במיוחד לאור מזג האויר לאחרונה.

בד"כ זה הרכיב הראשון שמחליפים על מנת לאתר\לפתור\למנוע בעיית התחממות. אם הבעיה לא תיפתר ממשיכים הלאה.

פורסם
על פי תאורך יש אפשרות שהפתיחה בטרמוסטט היא חלקית\אקראית וקשה לעלות על זה עם בדיקת חום צנרת.

בגלל שזה רכיב זול ועלות החלפתו זולה(אצלי בכל אופן) הייתי מחליף רק על מנת לשלול בעיה ולא הייתי מחכה להתקע עם מנוע רותח באמצע כביש מהיר ללא שוליים :shock: במיוחד לאור מזג האויר לאחרונה.

בד"כ זה הרכיב הראשון שמחליפים על מנת לאתר\לפתור\למנוע בעיית התחממות. אם הבעיה לא תיפתר ממשיכים הלאה.

אתה השני שאומר לי את זה, וההסבר שלך נשמע מאוד הגיוני!הרכב אצלי מה-122,000 ק"מ הגיוני שזה הלך(לא יודע אם הוחלף לפני)? אני החלפתי פעם פלנש מים שנסדק

היכן נמצא הטרמוסטט, רציתי להחליף לבד ולשים מים חדשים G12

האם כדאי לשים טרמוסטט מקורי או שתחליפי מספיק טוב!?

פורסם

אני לא מכיר את הרכב

אני מציע שתתארגן עם ספר רכב אם אתה רוצה לטפל לבד(היינס).

או שהכי טוב תיגש למוסך מורשה שמכיר את הרכב ותבקש להחליף תרמוסטט.

• תוכן חדש...