Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש המלצה למזגן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

היי, ערכתי חיפוש ולא מצאתי תשובה חד משמעית.

יש לי חדר ממ"ד בגודל 3X4 וכבר יותר מדי חם לי. ממש חם.

-מזגן של 1 כ"ס יספיק לחדר שכזה? או שעדיף קצת יותר?

אין לי בעיה להשקיע כמה שצריך.

-מה דעתכם על אינוורטר? אין לי בעיה להשקיע בו, השאלה אם זה באמת יחסוך לי חשמל? זה בית של ההורים אז מעדיף לא לטחון להם את החשמל.

-איזה מותג לקחת? אני כעיקרון מעדיף להתרחק מטורנדו\סאגה\פאמילי ללא סיבה ממשית. זה נראה לי פסיכולוגי כי אני תמיד קונה את הטוב ביותר שאני יכול.

-התקנה: אני עושה המון דברים לבד אבל מעולם לא היה לי מזגן אז אעדיף שיעשה את זה מתקין טוב ולא אחסוך על ההתקנה.

זה מסובך להתקין בממ"ד?

תודה לכם מראש.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

שלום,

לחדר בגודל 12 מטרים מזגן 1 כ"ס אמור להספיק.

הקושי בהתקנה בממ"ד כמובן עובי הקירות והצורך למקדח (יותר נכון פטישון) רציני.

אני לא הייתי משקיע באינוורטר במזגן בגודל הזה.

תדיראן או אלקטרה - עניין של טעם.

לשניהם יש שירות טוב, וזה מה שחשוב.

לי יש ניסיון טוב עם מזגני אלקטרה וגם עם המותג RELEX השייך לאלקטרה (וגם השירות שלהם).

זה מה שאני היתי קונה (RELEX 14 עם 1 ורבע כ"ס).

http://mazganim.shopy.co.il/products/180548

בטוח יקרר את החדר ללא מאמץ.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תודה לך. ומה לגבי צריכת החשמל? נראה לי שלא צריך לדאוג במזגן של כ"ס יחיד, לא?

אני חושב שאקנה כזה מחר, אם לא יהיו המלצות טובות יותר.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

פורסם

ממ"ד בדירה נורמלית (לא קומה אחרונה ולא קומה ראשונה על עמודים) לא צריך יותר מ 1 כ"ס.

לפי המלצות תדיראן, מזגן 1 כ"ס יכול לקרר עד 17 מ"ר של חדר סטנדרטי בדירה שאינה קומה אחרונה או ראשונה על עמודים.

מצ"ב קובץ של תדיראן, הוספתי לו צבעים ע"מ להקל על ההתמצאות. הדגמים בשורה הצהובה הם 1 כ"ס.

איציק

tadiran2.jpg

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אצלי זו קומה רביעית ואחרונה, מעליה זו המרפסת שלנו שמחפה עליה פרגולה.

אז לקחת את התדיראן?

מכוסה בצד:

נוסעת כל  יום:

פורסם

גם במקרה שלך, 1 כ"ס מספיק.

המזגנים הקטנים כיום מיוצרים בסין, כולם.

מבחינת איכות, נכון להיום, כולם מציגים רמה נאותה.

אני מתקין את כל הסוגים של המזגנים שצויינו כאן בשירשור (טורנדו\סאגה, תדיראן, אלקטרה וכד') והם בסדר גמור. לדעתי ההתלבטות שלך לא צריכה להיות כ"כ "קשה", ההבדלים במחיר הם לא קריטיים ומבחינת אמינות כולם באותה הרמה.

השירות של כל החברות, בשיא העונה, הוא לא מהיר - כך שזה לא יהיה השיקול העיקרי שלך.

בנוגע להתקנה בממ"ד, לא כולם עושים את זה וכדאי שתתייעץ עם מי שכן ומה המחירים (אני לא עושה קידוחים בממ"דים).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אוקיי, תודה. סליחה ששיגעתי אותך קצת בפרטי, פשוט אף פעם לא היה לי מזגן:oops:.

אני בנתיים אחפש לי משהו נחמד...

מכוסה בצד:

נוסעת כל  יום:

פורסם

התקנה בממ"ד יכולה להיות תקנית ולא, יש אביזר מיוחד שמתקינים בחור שקודחים שאוטם כמו שצריך.

רוב המתקינים מתרחקים מזה בגלל הקידוח הקשה.

קח בחשבון שבמידה ותרצה התקנה תקנית בממ"ד המחיר של ההתקנה הוא פי כמה ממחיר התקנה רגילה.

מהנסיון הרב של אבי (כ20 שנה בענף) עדיף לך להרכיב מזגן של חברה בעלת שירות תיקונים מסודר כדוגמת אלקטרה שמעסיקה טכנאים מטעמה ושירות חלפים מסודר עם מלאי ולא כמו שאר החברות עם קבלני משנה שאחרי תום חוזה מתחלפים ותלך לחפש חלקים אחר כך.

למזגן אינוורטר יש עוד כמה מעלות חוץ מחסכון בחשמל כמו קירור וחימום יציבים ללא הפסקות, מייבש פחות בחימום, תקרא עוד יש הרבה מידע ברשת עליהם.

אם יש לך עוד שאלות אשמח לעזור.

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם

שאלות תם: לקדוח בקיר ממ"ד לא פוגע בעמידות שלו? למה לא לוקחים בחשבון מזגן בעת היציקה?

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

כי כיום בבניינים חדשים יוצרים לך פתחים למזגן מרכזי ולא מזגן לכל חדר כמו פעם (ככה שאין לך צנרת שיוצאת החוצה מהממד). כיום גם אסור לשים את המנוע של המזגן תלוי על הקיר של הבניין.

some people need a high five

in the face

with a chair

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בנתיים קניתי מזגן של אלקטרה, מחכה לו, אחרי זה אחפש מתקין.

מכוסה בצד:

נוסעת כל  יום:

• תוכן חדש...