Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים.

רכשתי השבוע שברולט ספארק חדשה מחכה שהיא תגיע בחמישי (:

הקטע הוא שבעוד חודשיים אני טס לארצות הברית ואני משאיר את האוטו בבית חודש.

האם יכול להיגרם נזק כלשהו אם אני לא אניע אותו חודש חוץ מאולי שאני אצטרך להניע עם כבלים למצבר?

פורסם

למרות שמדובר ברכב חדש (מצבר חדש לחלוטין), אני מצטרף לדעת קודמי - תבקש ממישהו שאתה סומך עליו שיניע לפחות את הרכב פעם בשבוע, ל- 10-15 דקות.

alfa 156 2.5.

פורסם

אם רק תניע פעם בשבוע לכמה דקות- זה לא יתן הרבה.

על מנת שהמצבר יטען צריך לצאת לסיבוב של לפחות 20-30 בכביש מהיר.

לדעתי, אם אין ברכב התקנות מקומיות כמו מערכת מיגון וכו' - תוכל להניע אחרי חודש ללא בעיה, גם אם אף אחד לא יניע/יסע באוטו בתקופה זו.

פורסם
אהלן חברים.

רכשתי השבוע שברולט ספארק חדשה מחכה שהיא תגיע בחמישי (:

הקטע הוא שבעוד חודשיים אני טס לארצות הברית ואני משאיר את האוטו בבית חודש.

האם יכול להיגרם נזק כלשהו אם אני לא אניע אותו חודש חוץ מאולי שאני אצטרך להניע עם כבלים למצבר?

היי,

אין לך ממה לדאוג, לא יקרה כלום

גם במחסני החברה הרכבים עומדים תקופות ארוכות וחוץ מפריקת המצבר חודש לא יגרום שום בעיה

כשתחזור לרכב אחרי חודש יכול להיות שהמצבר יהיה ריק אבל חוץ מזה הכול יהיה בסדר

תצטרך להניע עם כבלים ולתת למנוע לעבוד חצי שעה כדי שיטען את המצבר מחדש...

חופשה נעימה,

גיא משברולט

• תוכן חדש...