Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בטר פלייס בתמחור חדש - 65 אג' לק"מ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אכן אין עלות. משלמים לפי קילומטרים.

התכוונתי שאין עלות כלל לשימוש במכונית, קרי אתה מקבל אותה בחינם, וגם אז אולי אסכים לעצור כל 50 ק"מ למשך 5 דקות.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
על ידי זה שיסרבו להתקין לקונה עמדת טעינה בבית. דובר על כך בשרשור הנ"ל.

דני

אז יש מצב שאחרי העברת הבעלות הקונה ימצא את עצמו עם רכב שהוא לא יכול להשתמש בו? זה נשמע הזוי.

emotion of motion

פורסם

אאלט המחיר הקודם היה 1090 שקל חודשי , כלומר 13,080 שקל בשנה, לנסיעה של 20,000 קילומטר.

כלומר המחיר הקודם היה 65.4 אגורות ועכשיו 65 אגורות.

אני בדעה שהדבר הכי מרתיע ללקוח פרטי זה ערך יד שניה לא ידוע.

במקרה של הפלואנס החשמלית, הערך העתידי לא תלוי רק באיכות ואמינות הרכב, אלא גם באמינות ובשירות של בטר פלייס עצמה. אין סיבה שאקח סיכון כלכלי רק מכיוון שאני מאמין לשי אגסי שהחברה תצליח, והשירות יהיה מושלם, ויצא לי יותר זול, וערך היד השניה יהיה נפלא. בנתיים רוב הדברים שהוא דיבר עליהם במשך ה 5 שנים האחרונות ושהיו אמורים להפוך למציאות כבר מזמן - לא קרו.

אני מאמין שבטר פלייס מודעת לחששות הטבעיים האלה, והיא יודעת שהפיתרון הפשוט לחרדה זה להציע את הרכב במודל של שכירות/החכרה/ליסינג ולא למכור אותו. מכיוון שכרגע לא מציעים אפשרות כזאת, למרות שהם מאוד מאוד רוצים לגייס לקוחות- אפשר להסיק שהם כנראה חוששים להיתקע עם הרכבים המשומשים בעתיד עד כדי כך שהם מוכנים להסתפק בלקוחות בודדים שהשתכנעו לקחת סיכון על עצמם.

ואני מניח שגם יש להם בור מזומנים שצריך למלא וכדי להחכיר מכוניות צריך אשראי שכבר לא יתנו להם.

פורסם

שלום לכולם,

כמו שראיתם זהו יום מרגש בשבילנו היום השקנו את הקמפיין הראשון של רכב חשמלי וגם את שיטת התמחור החדשה שלנו. אנחנו שמחים שעלו כאן בדיון תגובות חדשות נשתדל לענות על כמה שיותר שאלות מהגל הראשון. עם זאת, וכפי שנכתב כאן ישנו דיון וותיק מאד על קרוב ל1000 הודעות של גולשים בו הגבנו על עשרות שאלות שנאלו ונשמח אם נוכל לרכז את התשובות שלנו לכל שאלותיכם שם

תשובות ראשונות לשאלותיכם בהודעה הבאה

צוות Better place

פורסם
מה תמחור מה?! יש הפסקות חשמל יזומות כי אין מספיק ייצור חשמל במדינה, תאר לך איזה "כיף" זה להיות בעבודה יום שלם בלי מזגן כי יש הפסקת חשמל ועוד אחר כך להגיע לרכב ולגלות שהוא לא טעון ואין לך מספיק חשמל להגיע הביתה...

Redhorse בדיוק בשביל זה יש לנו טעינה מנוהלת, רוב הטעינה מתרכזת בשעות הלילה, כשהביקוש לחשמל נמוך יותר ויש עודפים שמיוצרים גם ככה

אתה מוזמן לקרוא עוד בלינקים הבאים מהבלוג שלנו

http://bit.ly/Lqkjlc

http://bit.ly/mannege

פורסם
החישוב שלך לא לוקח בחשבון פרמטרים רבים מעבר לצריכת דלק.

ירידת הערך של הרנו פלואנס ZE לא ידועה. יכול להיות מצב (תיאורטי כמובן), שהפרויקט ייכשל כישלון חרוץ ובעוד 4 שנים תמכור את הרנו החשמלית לברזל.

כמו כן, כיום רכבים היברידים מגיעים לתצרוכת דלק של 1:17 בממוצע (נתונים מוכחים). מי שקונה רכב חדש צריך להיות טיפש לרכוש את החשמלית. ועוד לא דיברתי על הפלאונס דיזל...

בקיצור, מי שיש לו רכב יד שנייה פשוט לא כדאי לו לעבור לרכב חדש בדמות הרכב החשמלי מכיוון שההפרש בהשתדרגות לרכב חדש לא יתקזז עם החיסכון בדלק.

מי שמתכנן לרכוש רכב חדש חסכוני - הפלואנס דיזל מנצחת בענק.

Idannnz, אם תשווה לטיוטה פריוס, המכונית ההבירידית הנמכרת ביותר עולה 152,000 ש"ח רק עבור המכונית, ב – 148,700 ש"ח אתה יכול לקבל את המכונית החשמלית שהיא 100% חשמלית ולא מזהמת כולל "דלק" של 50,000 ק"מ, לתקופה של 3 שנים.

שזה 17,000 ק"מ לשנה שזהו הממוצע, הצעה זו מעניקה לך חסכון של עשרות אלפי שקלים בתקופה זו.

אתה יכול לראות השוואה יותר מפורטת באתר שלנו

http://israel.betterplace.com/price/Pages/default.aspx

צוות Better Place

פורסם

אבל idan צודק בכך שצריך לשקלל עוד דברים.

ביטוח - סביר להניח שדומה למדי לרכב רגיל.

טסט - דומה, לא?

טיפולים - קרוב לוודאי שזול יותר ברכב חשמלי לאורך תקופה.

ירידת ערך - נעלם.

אותי זה מוביל, לפחות כרגע, למסקנה שהרכב החשמלי עדיין לא משתלם למרבית הקונים הפרטיים. לכאלה שמקבלים אותו מהעבודה זה יכול להשתלם, כתלות בעלות החודשית לעומת רכב בנזין רגיל.

Sronis, ביחד עם קבוצת מדנס וחברת הביטוח AIG השקנו תוכנית ביטוח ייחודית למכוניות חשמליות המבטיחה כיסויי אופטימלי למכונית החשמלית תכנית הביטוח המקיפה למכונית חשמלית מגלמת חסכון של כ 1000 ₪ בשנה בהשוואה לביטוח מכונית משפחתית מונעת בנזין בקטגוריה. בנוסף עלות הטיפולים חוסכת לך 40% בהשוואה למכונית בנזין, בנוגע לעלות הטסט אתה צודק-לא קיים הבדל.

אתה מוזמן לקרוא עוד בלינק הבא http://bit.ly/savemoneycar

זוהר בית אור- מנהל אגף שירותי רכב Better Place

פורסם
בדרך כלל כשאתה עובר את הכמות המוקצבת בחבילה אתה משלם יותר לקילומטר/ דקת שיחה.

מה קורה בחבילות?

בוא נניח שהתחייבתי לחבילה של 1000 קילומטר בחודש. אם לא נסעתי וניצלתי את כולה הפסדתי. אם עברתי אני משלם יותר פר קילומטר וגם במקרה זה אני מפסיד.

אני מפסיד בכל מקרה.

מה עוד שכל החודש/ שנה צריך לעקוב אחרי הקילומטרז' ברכב.

תקנו אותי אם אני טועה.

Amir74, אתה לא מתחייב לשום דבר! המחיר לק"מ בהצעה החדשה שלנו עומד בתשלום חודשי על ממוצע של 65 אג' לק"מ, כאשר המחיר החודשי הינו 650 ש"ח לק"מ – עבור 1,000 ק"מ בחודש, 12,000 ק"מ בראייה שנתית.

אתה מוזמן לקרוא עוד על התמחור שלנו בלינק הבא http://bit.ly/carandbar

צוות Better Place

פורסם

די ברור גם למה בטר פלייס לא מורידה את מחיר הרכב - מבחינתה מאוד הגיוני למכור ללקוחות מכונית מקבילה באיכותה למשפחתיות אחרות - במחיר דומה לשל משפחתיות אחרות. הבעיה שלה היא שהציבור עדיין לא מוכן לאכול את זה. הציבור עדיין מפחד מהרכב החשמלי - מהסחירות העתידית שלו, מהסיכוי שבטר פלייס יפשטו רגל וכן הלאה.

Sronis - ההפרדה של מחיר הסוללה ממחיר המכונית מאפשרת להציע לצרכן בישראל מכונית חשמלית מתקדמת במחיר מכונית בנזין באותה הקטגוריה.

עלויות ייצור המכונית החשמלית גבוהות יותר מעלויות ייצור מכוניות בנזין ולכן ההנחה במיסוי מאפשרת תמחור המכונית כמו מכונית בנזין. הפלואנס ZE שאנו מציעים היום לנהג הישראלי במחיר של משפחתית רגילה, מציעה תמורה הרבה יותר גדולה ללקוח וכוללת רכב מאובזר ומפנק ברמה גבוהה יותר מרכב באותה הקטגוריה

פורסם
לא ברור למה לא מציעים חבילה כמו בליסינג. לנוסעים X, משלמים Y וזה כולל הכל. נכון שהאופרציה של זה היא יותר יקרה, אבל הם יכולים לעשות את זה בשיתוף עם חברת ליסינג כלשהי.

Alexk, אנחנו משתפים פעולה עם 5 חברות ליסינג הגדולות: אלבר, אלדן, אוויס, יורדרייב והרץ שמציעות את המכונית החשמלית בליסינג פרטי ועסקי

פורסם

רוב הרכבים המבוססים מנוע בעירה פנימי עושים כ-65 א"ג לק"מ , הקטנים ( פונטו , פנדה , אלטו ) וההיברדיים עושים כ-45 א"ג לק"מ.

אם היו מאפשרים טעינה משקע החשמלי הביתי היינו מגיעים לכ-30 א"ג לק"מ.

פורסם
Sronis - ההפרדה של מחיר הסוללה ממחיר המכונית מאפשרת להציע לצרכן בישראל מכונית חשמלית מתקדמת במחיר מכונית בנזין באותה הקטגוריה.

עלויות ייצור המכונית החשמלית גבוהות יותר מעלויות ייצור מכוניות בנזין ולכן ההנחה במיסוי מאפשרת תמחור המכונית כמו מכונית בנזין. הפלואנס ZE שאנו מציעים היום לנהג הישראלי במחיר של משפחתית רגילה, מציעה תמורה הרבה יותר גדולה ללקוח וכוללת רכב מאובזר ומפנק ברמה גבוהה יותר מרכב באותה הקטגוריה

משהו לא מסתדר לי... בצרפת הפלואנס דיזל עולה 23500 יורו , והפלואנס החשמלית עולה 25500 יורו.

בארץ המיסוי הירוק על רכב חשמלי עומד על 8 אחוז ועל רכב דיזל על 92 אחוז. איך הם בארץ עולות אותו מחיר?

פורסם
Alexk, אנחנו משתפים פעולה עם 5 חברות ליסינג הגדולות: אלבר, אלדן, אוויס, יורדרייב והרץ שמציעות את המכונית החשמלית בליסינג פרטי ועסקי

הליסינג הפרטי שחברות הליסינג בארץ מציעות הוא בדיחה לא מוצלחת כי מדובר בעצם בהלוואת בלון. היתרון הגדול בליסינג זה שאני מראש יודע כמה אני הולך לשלם, בעיקר את ההוצאה המשמעותית שהיא ירידת הערך. בליסינג הפרטי שחברות הליסינג נותנות, הרכב נרשם על שמך ואתה צריך למכור אותו. במכונית ממותג בעייתי (בארץ) עם טכנולוגיה חדשה יחסית לתחום, יהיו מעט אנשים שיסכימו לקחת על עצמם את הסיכון.

emotion of motion

פורסם

המכונית לא מזהמת?

מה עם הסוללות שלה בטווח הארוך, זה לא זיהום?

מה עם החשמל שהמכונית צריכה לטעינה, הוא לא מיוצר בתחנת כוח שמזהמת?

אולי המכונית עצמה באופן הפעולה שלה לא מזהמת, אבל המסביב של המכונית הזאת מזהם לא פחות מכל רכב אחר.

אתם מנסים להפוך את המכונית הזאת למה שהיא לא ועוד למכור לנו את כל החבילה הזאת. תגידו את האמת, המכונית הזאת היא כישלון עוד משלב הרעיון שלה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
Idannnz, אם תשווה לטיוטה פריוס, המכונית ההבירידית הנמכרת ביותר עולה 152,000 ש"ח רק עבור המכונית, ב – 148,700 ש"ח אתה יכול לקבל את המכונית החשמלית שהיא 100% חשמלית ולא מזהמת כולל "דלק" של 50,000 ק"מ, לתקופה של 3 שנים.

שזה 17,000 ק"מ לשנה שזהו הממוצע, הצעה זו מעניקה לך חסכון של עשרות אלפי שקלים בתקופה זו.

אתה יכול לראות השוואה יותר מפורטת באתר שלנו

http://israel.betterplace.com/price/Pages/default.aspx

צוות Better Place

יפה שהתייחסתם למחיר הרכישה של רכב פרטי. אבל מה עם מחיר המכירה? על זה אתם יכולים לתת נתונים, סקרי שוק וממדי חיזוי שביצעתם? וכמובן שנורא נוח לכם לא להתייחס לעניין הפלואנס דיזל שעולה כמדומני פחות או יותר אותו דבר, צריכת הדלק שלה עדיפה ויש סולר זמין בכל מקום.

• תוכן חדש...