Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דיפדפתי היום באיביי על מנת לחשב את כידאיות ההזמנה של חומרי האיטום לארץ, ונתקלתי בחברה שטרם שמעתי עליה.

GTMAT, לפי כמות ההרכישות באיביי\כמות הצופים בסירטונים ביוטיוב הנחתי שמדובר בחברה חדשה.

המחירים ממש נמוכים, יש למישהו ניסיון עם החומר הזה? :-o

פורסם

לא, לי לפחות אין שום מידע עליהם.

אבל נראה שהמוצרים האלה מתחילים לצוץ כמו פטריות אחרי הגשם וזה אומר אחד משני דברים:

1. או שיש התעוררות מסויימת בתחום האודיו לרכב.

2. או שבניית הרכבים בזמן האחרון כנראה נעשית תוך כדי נסיון לחסוך בעלויות וגם בדלק והרכבים העממים החדשים - קלים יותר ורועשים יותר.

אני חושב שזה כנראה בגלל הסיבה השניה.

משהו אומר לי שהביקוש לחומרי בידוד כנראה גדל, או שיש לזה יותר מודעות או שיש לזה יותר צורך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תבדוק בכלל אם זה לא עוד מוצר מבוסס זפת - שלא יהיה מסריח ושלא יהיה רעיל.

ותמיד תזכור שזול מתחיל ב"ז".

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ArikC, כן הם שולחים לארץ, אני צריך לקבל מהם תשובה כמה זה יעלה.

lanosforce, אם זפת זה asphalt, אז הם רושמים בבירור באתר שהחומר שלהם לא עשוי ממנו בניגוד לחברות מתחרות.

אני עדיין מטלבת אם לקנות זוג כאלה, או ללכת על החומר החדש הזה.

מניסיונך, ההבדל יהיה מורגש בהתקנת דוטק בדלת של 206XS (דלת ענקית, מרכב 3 דלתות) עם חתיכה של 81*46 על כל דלת?

פורסם

כן, אספלט זה בעצם שם נרדף לזפת בתעשייה הזאת.

אני חושב שזה עדיף על כלום אבל זה ממש לא יהיה מספיק והמחיר לא מתשלם בתצורה שכזו.

אתה צריך לקנות באלק.

לעשות 70 אחוז כיסוי לדופן חיצונית של כל דלת.

לעשות 90 אחוז כיסוי לדופן פנימית (כולל סגירת הפתחים הטכניים)

לנסות לכסות עם החומר שנשאר בעבור כל דלת את מה שנשאר בדיפון.

אח"כ אם יהיה לך תקציב נוסף - תקנה שתי יריעות של דיינא-ליינר בעובי 3 מ"מ ותבטן איתן את הדיפונים - איפה שתוכל לעשות שם שכבה כפולה של הליינר בכדי להשיג עובי 6 מ"מ (שתי יריעות יספיקו) תעשה.

שים לב - לא אמרתי לך לעשות אף שכבה אחת כפולה של יריעות בוטילן - גם לא אמרתי לך לעשות כיסוי מלא.

אבל אם אתה רוצה לעשות את זה כמו שצריך - תשתדל להגיע להיקף שציינתי מעלה.

Pioneer TS-X150

פורסם

קיבלתי תשובה לגבי עלות משלוח של GTMAT:

5SQ-FT GTMAT Pro- $44.20 USD

10SQFT GTMAT Pro- $52.28 USD

25SQFT GTMAT Pro- $65.86 USD

וזה רק המשלוח, תוסיפו לזה את עלות החומר וזה הופך את העסקה ללא משתלמת מספיק לצערי.

lanosforce, כמה עולה בערך הבאלק המדובר? לא הצלחתי למצוא שום חנות דרך זאפ שמוכרת אותו. יש לי אפשרות לקנות את החומר חצי-חצי עם חבר ואם זה יגדיל את כמות החומר לכל אחד אז מצויין.

בכל מקרה התקציב מאוד מוגבל ואני כרגע לא אכסה את הדלתות בצורה שרשמת לי. אולי בעתיד כשהתקציב יאפשר זאת.

אני מצרף תמונה של דלת כמו באוטו שלי, מה לדעתך יהיה סדר ההדבקה האופטימאלי?

3725520006_large.jpg

פורסם

בדלת הזו יש יותר חורים מבגבינה שויצרית!

במקרה כזה כדאי אולי לייצר חתיכות אלומיניום לפי צורת הפתחים, לחבר אותם ועליהם לשים בידוד בהתאם.

מתחדשת*

פורסם

אני כל כך מרחם על מי שיעשה איטום לדלת הזאת .

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם

דווקא דלת מאוד נקיה ונראית גם קלה יחסית לעבודה.

אז ככה - בסט באלק יש 9 יריעות סה"כ, אם תחלקו לשניים זה אומר שלכל אחד יהיו 4 וחצי יריעות.

סט באלק בזמנו עלה 900 שקלים היום לדעתי הוא עולה יותר לכוון ה1200 לאחר התייקרות הנפט בעולם. (הבוטילן מורכב בחלקו מנפט)

יש לך שם פתחים טכניים מאוד גדולים - אלו הם שטחים נרחבים שאתה תיאלץ לסגור ולכן - הייתי עושה כזה דבר.

יריעה וחצי על הדופן החיצונית - תקפיד לתפוס כמה שיותר מהאזור שמאחורי הרמקול ומרכז הדלת - לדעתי, יספיק לך בשביל לעשות הבדל.

שלוש יריעות על הדופן הפנימית בכדי לסגור 90 אחוז ממנה.

-> תשאיר את אחד הפתחים הטכניים לא סגורים בכדי שאם תראה שאתה יכול לסגור בפחות משלוש יריעות את הדופן הפנימית - אז את מה שנשאר תשים בדופן החיצונית ורק אז תסגור את הפתחים.

תקנה שרשיר חשמל שחור בשביל המוט של המנעול בכדי שתוכל לבודד מעליו (בעדינות - פחות לחץ כאן) את היריעות ולסגור את המחיצות עד כמה שניתן - לפי מה שאני רואה שם - יתכן ואתה בכלל תצליח להעביר את היריעות מתחת למוט ואז גם לא צריך את השרשיר.

Pioneer TS-X150

פורסם

פיבר ביחד עם מתכת חלקה - לא שילוב טוב.

מילא - כבר היית מזמין יריעות אלומיניום של STP בכדי לסגור מחיצות או לוקח פלאח אלומיניום, מספרי פח, וקרטון ביצוע - דבק אקרילי או ברגים וסוגר מחיצות.

אבל אפשר גם להסתדר עם יריעות בוטילן - פשוט לא מורידים להם את נייר הדבק באזורים בהם, הם אמורים לסגור מחיצות טכניות - זה שומר על חוזק כלשהוא.

אח"כ - על זה, הייתי מוסיף עוד שכבה.

אני מבין שיש כאן מגבלה של תקציב ולכן אני מציע את האפשרות הזאת.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...