Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה ראיתי שבאזור כביש ארבע יש מעין עמודים בגובה של כשני מטרים, עם צקלקות. כאלו עליהם, בצבעי משטרת התנועה. מישהו יודע על מה מדובר?

-- מורטיזציה? מורטיזציה! -- הגלריה

פורסם

ממש לפני שבועיים שלושה היה פה שירשור על זה.

אם אני לא טועה, מישהי רשמה שם שאלה עמודים שקשורים בעבודות שמתבצעות בכביש.

פורסם

האשכול המדובר.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3437124#post3437124

התגובה המדוברת:

בתקופה הקרובה כביש 4 הולך לעבור שינוי מאוד גדול בנושא של תשתית.

אם תשים לב כמעט בכל הקטעים אין שול ואין שטח הפרדה, מה שיגרום לעומסים כבדים ברגע שיווצר מצב בו רכב נתקע.

אורות מהבהבים מושכים את העין ומטרתם היא להזהיר את הנהגים על קטע הכביש בו הם נוהגים.

העמודים והנצנצים שייכים למע"צ, חלקם מוצבים גם מחוץ לרכבים של מע"צ עם צ'קלקות כתומות, כאשר בתום העבודה מקפלים אותם לרכב.

ל'

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

תודה.

האמת שלא התעמקתי בעמוד (בעמוד הפיסי, לא בשרשור) הזה אבל הוא לא נראה כמו הנצנץ הרגיל של מע"ץ...

-- מורטיזציה? מורטיזציה! -- הגלריה

פורסם

כנראה שזה שילוב של התגובה של נהגת שודים ושל מקס.

העמוד הזה הוא חלק ממבצע חדש של המשטרה להרתיע נהגים.

עמודים ניידים עם צ'קלקות בכבישים מהירים.

פרסמו את זה לא מזמן...

יכול להיות שבגלל העבודות בכביש שמו את הדיסקוטקים בצדדים, בכדי להרתיע נהגים ממהרים.

הייתי בטוח לחלוטין בתגובה של מקס, אם הייתי נתקל בעמודים האלה במקומות אחרים, אבל בגלל שנתקלתי בהם רק בכבישים עם "שיפוצים", אז אני מאמין שגם בתגובה של הנהגת יש היגיון.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...