Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עם המקסימו קרוב לשנתיים, לגבי מחיר לא זכור לי כרגע.

מה שכן מאוד התלהבתי ולדעתי הם מצויינים, מאוד איכותיים.

פורסם

לדעתי זה רמקול מגעיל!

שמעתי את כול הסידרות של מורל - pusle,tempo,maximo

ויותר גבוהים dotech,hybrid

וזה רמקול הכי מגעיל לדעתי שיצאה מבית מורל

המחיר שלו הוא +- 500 שקל

musclecar.gif
פורסם

אתה מוזמן לשמוע אצלי, ולבחור שמעלי ,המקסימו רחוק מאד מלהיות מגעיל, שהוא מותקן כמו שצריך אז הוא נשמע מעולה , כל מי ששמע את המערכת אצלי באוטו אמר שהם נשמעים מעולה (במפגשי צפון , ואלו אנשים ששמעו איזה רמקול או שניים), לדעתי גם יותר טוב מהטמפו , במפגש לפני חודש שמעתי את הדוטק -שהיה מותקן לא משהו והמקסימו היה נשמע יותר טוב .

SCANSPEAK

פורסם

אתה נחסף, הם לא יותר טובים מהטמפו ואת זה אני אומר לך אחרי בירורים וסקרים רבים והמון חוות דעת של אנשים שונים, ובטח שלא יותר טובים מהדוטק.

אל תשכח שמקסימו זוהי הגירסא הכי נמוכה של מורל.

פורסם

היה לי את הסט הזה לפני שנתיים בערך, קניתי אותו בסביבות ה400 ש"ח

הוא באמת נשמע מצויין אם מתקינים אותו כראוי.

אם אתה לא מחפש עוצמה גבוהה זה באמת אחלה סט ושווה את המחיר.

ודרך אגב אצלי הוא היה נשמע הרבה יותר טוב מכל סט של דוטק ששמעתי ושמעתי לא מעט סטאפים, הסט הכי גרוע של מורל לדעתי.

HU-pioneer p99rs|comp-hertz hi energy xl |amp 1-FA 2150x|amp 2-FA 1.6|sub-hx300d

פורסם

כמה שאתה לא בכיוון :roll:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...